Dodaj do ulubionych

Nowy temat p. Magdalena Sroda a uczciwosc politycz

18.03.05, 12:53
na...
Ha, ha, ha.
Popisuj sie tu - cwaniaczku. Temat dotyczy kraju... Wbrew pozorom tez wielu
drazliwych watkow. Dla mnie najbardziej drazliwy jest jednak rozmiar klamstwa.
Ciekawe kto na ten temat podyskutuje?
Osoba chce byc polityczna- nie jest osoba z tego forum. Wiec huzia - na Juzia
nie b. pasuje.. Chodzi zaledwie o votum. Ufnosci badz nie ;)
A wiec o bardzo wazna sprawe dla ´polityka´.
Obserwuj wątek
    • wujcio44 Re: Nowy temat p. Magdalena Sroda a uczciwosc pol 18.03.05, 12:55
      Ale o co chodzi?
      • biedronka24 o uczciwosc i konsekwencje w wypowiedziach p. Srod 18.03.05, 12:56
        y.
        Chcialam podjac dykusje na ten temat- ale cos mam obawy, ze tu nie bardzo sa
        zainteresowani...
        • manny_ramirez wszedlem na Twoj watek 18.03.05, 14:14
          wiec teraz odpowiedz prosze na me pytanie
          czy uwazasz ze wszyscy ateisci sa komuchami????????
          • biedronka24 A wiec gdybym robila takie zalozenia 18.03.05, 14:34
            wogole to chyba trudno byloby zakladac- ze jest jakas szansa dyskusji ze mna...
            Ja jestem z grubsza ateistka. Nie z przekonania a z moich wlasnych brakow. Nie
            mam powodow sie tym chwalic. B. szanuje ludzi, ktorzy sa wierni zasadom,
            potrafia myslec o kims wiecej niz o sobie i potrafia sie tym nie chwalic.
            Oczywiscie, ze tacy ludzie moga wywodzic sie zewszad. Ja wlasnie zawsze bylam
            takim odludkiem wsrod moich wierzacych przyjaciol i nigdy przenigdy nie spotkal
            mnie z tego powodu zaden afront. Nikt tez - poza jednym troche zarozumialym
            ksiedzem- tez czlowiekiem nie powiedzial mi ze ludzie niewierzacy sa gorsi...
            Dlatego wlasnie buntuje sie we mnie cos - kiedy ktos odstawia teatr pokroju
            takiej pani...
            Bardzo tez cenie sobie roznosc ludzi, i dlatego, ze ja cenie nie uwazam ze
            manifestacje polityczne tej roznosci pomagaja..Twierdze ze jest odwrotnie.
            • manny_ramirez Re: A wiec gdybym robila takie zalozenia 18.03.05, 14:39
              to calkiem zgoda
    • marcus_crassus cze ona jest celtem???:) 18.03.05, 12:59

• biedronka24 ona jest zaklamana 18.03.05, 13:00
        nie mozna nawet w pelni napisac ze baba. Bo zdaje sie dla niej takowy termin nie
        istnieje, tudziez jest obrazliwy...
        A czy to genetyczne- to mnie nie interesuje.. Moze byc, ze kulturowe, ale
        istotny jest status quo.
        • marcus_crassus fajnie,ale jak nie ma sie to do rozmow o celtach 18.03.05, 13:02
          to na forum kraj sie pytaj.tutaj tylko o celtach rozmawiamy. :)
          • biedronka24 ale to ona chciala by bylo o niej glosno na swieci 18.03.05, 13:03
            e. Wypowiadala sie m. innymi w Szwecji. I nie tylko tam..
            Nie wiem wiec czy powinnam tak degradowac jej osobe...
            • wujcio44 Re: ale to ona chciala by bylo o niej glosno na s 18.03.05, 13:05
              Szwedzi to Germanie a nie Celtowie. Ta wypowiedż jest nie na temat.
              • biedronka24 ale ja recze ze ona lubi tez Celtow 18.03.05, 13:06
                bo ona nawet kwiatki marznace lubi. Coz za wspaniala osobowosc...
                Jakiz autorytet moralny ;)
                • biedronka24 Jak sie spodziewalam temat okazal sie 18.03.05, 13:48
                  niewdzieczny.. Moze dlatego, ze w sposob tak oczywisty traktuje go niewdziecznik
                  internet- ten. Musze zadenuncjowac moj komputer- coz to za ukryty antyliberal,
                  antysemita, antykomunista i katol .....
        • manny_ramirez wiesz ale feminizm 18.03.05, 14:14
          wymyslily jednak babki, wiec reformuj przede wszystkim je a nie nas
          • biedronka24 mnie nawet nie o ten element chodzi 18.03.05, 14:26
            oddzielnie tylko o laczenie tych wszystkich spraw do jednej kupy- jak u tej
            pani. Ja twierdze, ze tak jest nadzwyczaj czesto i kazdy moze sobie to na wlasny
            uzytek zaobserwowac. I dlatego nie zgadzam sie z tym- co mi zarzucasz, ze to
            moja osobista tendencyjnosc. To robi komputer- i przedstawilam Ci dowod na to.
            Pytam sie tez co o tym sadzisz. Nie twierdze tez ze nie istnieja wyjatki.
            W kazdym razie jest to obecna b. popularna tendencja polityczna wsrod
            europejskiej lewicy- i nie tylko europejskiej. Podobnie zaklamana - co juz widac
            - jak wszelkie hasla komuny. Twierdze tez ze owym wybrancom w imieniu ktorych
            sie wypowiada bardzo nieciekawie sie przysluguje. Mianowicie polaryzuje opinie i
            prowadzi wrecz do otwartej niecheci, tam, gdzie jak najbardziej potrzebna jest
            wspolpraca. Ja twierdze, ze zarowno homoseksualistom, jak i mniejszosciom
            etnicznym, kobietom, ba nawet ateistom byloby lepiej bez zbednego udzialu takich
            wyzwolonych pan. Nie mow, ze tego nie dostrzegasz. A opinie przeciez wyrazic mozesz?
            Nieszczesne kobitki, ktore wywalczyly sobie tu na dalekim zachodzie niby to co
            mialy wywalczyc- dzwigaja teraz same paczki i maja tylko podwyzszone bezrobocie
            bo o prace rywalizuja ze swoimi mezami.. O prace np na poczcie- gdzie dzwiga sie
            ciezkie paczki....O innych ´zaletach´ nie wspomne. Zazdroszcza dzis kobiecosci
            ludom owa cudowna reforma nietknietym, i cos tam probuja - jak podpatrza ale
            wychodzi im to tak jak sloniom w skladzie porcelany...Mezczyzn maja leniwych,
            wiecznie niezadowolonych i bez skrupolow przy pierwszym porywie biegnacych do
            mlodszych niezaleznie od posiadanych z pierwsza partnerka dzieci...
            Jak sa jakies normalne malzenstwa to sa to 50 cio letni staruszkowie.. Ja z moja
            30tka na karku czuje sie jak smarkacz, w gronie owych zasluzonych rodzicow. Czy
            to aby na pewno tak powinno wygladac?
            • manny_ramirez Re: mnie nawet nie o ten element chodzi 18.03.05, 14:38
              sluchaj tu jest wiele spraw
              w sprawie Srody i tego typu zachowan to ja sie z Toba absolutnie zgadzam'
              Nawet ostatnio w rzepie mieli artykul ze pare dni temu byl zjazd feministek
              kore orzekly ze primo wszyscy mezczyzni powinni zostac zlikwidowani bo sa
              niebezpieczni dla rozwoju ludzkosci:)))(lapiesz to?:))
              a secundo ze kazda kobieta co nie dokonuje aborcji na potomku plci meskiej nie
              jest "prawdziwa" kobieta. Co o tym myslisz?

Nie zmienia to faktu ze nie wszyscy ateisci to komunisci co jakbys tu sugerowala
              nawet nie wszystki feministki to koniecznie idotki

a co chcesz powiedziec o tym komputerze nie przyznaje ze nie za bardzo ejszcze
              kumam, moglabsy jasniej wyjasnic prosze?
              • biedronka24 ty mowisz o feminizmie a ja o klamstwach 18.03.05, 14:54
                bo to mnie uderzylo...
                I o tym co jest wdziecznym tematem politycznym. Pani jest antyklerykalna- i
                antyreligijna, co wynika z jej wczesniejszych wypowiedzi, ale potem nagle sie
                okazuje, ze nie ma nic przeciwko ´tradycjom ludowym´.
                Pani nie lubi komunizmu, ale idee komunistyczne wyznaje.
                Pani bardzo rozumie gejow, na tyle ich rozumie, ze robi z nich nienormalnych, bo
                twierdzi, ze wszyscy sa nadzwyczajnie mili i uprzejmi- i zapomina o tym, ze w
                kwestii uprzejmosci to zwykli ludzie- jedni sa- drudzy nie.
                Pani lubi bardzo semityzm i bardzo sie angazuje na swiecie w zwalczanie
                antysemityzmu a z drugiej strony bardzo elegancko doklada wlasnie wierzacym, czy
                kultywujacym tradycje zydom laczac ich oficjalnie ze swoimi obrazliwymi dla
                wyznawcow innej religii i lewackimi teoriami- nie widzisz tego?
                • manny_ramirez Re: ty mowisz o feminizmie a ja o klamstwach 18.03.05, 14:55
                  alez widze, przeciez napisalem ze sie zgadzam w tej sprawie

czy mozesz mi jeszcze mi wytlumaczyc o co ci chodzi z tym komputerem
                  • biedronka24 oto ze mnie oskarzales o to ze lacze czasem 18.03.05, 15:04
                    te sprawy mowiac o takiej tendencji politycznej. Tym razem zrobil to za mnie
                    komputer- charakteryzujac te pania, przez watki dostepne w necie, na ktore sobie
                    zapracowala...
                    Stwierdzilam wiec, ze to komputer jest antyfeminista, antyhomoseksualista,
                    wstretnym katolem i antysemita- i tym wszystkim anty- z pewnoscia zyczy zle
                    oskarzajac tak szlachetna pania...
                    Musze cos napisac jeszcze- wlasnie
                    mi kolega zrobil uwage ze juz wie co pewien filozof mial na mysli, gdy mowil o
                    tym co to oznacza, gdy otwiera drzwi a kobieta mowi ´I will´ ;)
                    • manny_ramirez Re: oto ze mnie oskarzales o to ze lacze czasem 18.03.05, 15:05
                      :)))
                      • z_daleka Re: oto ze mnie oskarzales o to ze lacze czasem 18.03.05, 15:25
                        manny_ramirez napisał:

> :)))
                        -------------
                        Cos mi sie zdaje, ze biedroneczka sobie jaja robi. Jeszcze nie wiem jak to jest
                        technicznie mozliwe, ale mimo wszystko, na to wyglada... to po prostu nie moze
                        byc prawda.
                        • awicenna Re: oto ze mnie oskarzales o to ze lacze czasem 18.03.05, 15:28
                          dlaczegoz to?
                    • migselv Re: oto ze mnie oskarzales o to ze lacze czasem 18.03.05, 15:24
                      biedronka24 napisała:

> te sprawy mowiac o takiej tendencji politycznej. Tym razem zrobil to za mnie
                      > komputer- charakteryzujac te pania, przez watki dostepne w necie, na ktore
                      sobi
                      > e
                      > zapracowala...
                      > Stwierdzilam wiec, ze to komputer jest antyfeminista, antyhomoseksualista,
                      > wstretnym katolem i antysemita- i tym wszystkim anty- z pewnoscia zyczy zle
                      > oskarzajac tak szlachetna pania...

Nie martw sie biedronko, ja juz zglosilem Twoj anty-wszystko komputer do
                      odpowiednich wladz:)))

> Musze cos napisac jeszcze- wlasnie
                      > mi kolega zrobil uwage ze juz wie co pewien filozof mial na mysli, gdy mowil o
                      > tym co to oznacza, gdy otwiera drzwi a kobieta mowi ´I will´ ;)

:))))
                      • awicenna Re: oto ze mnie oskarzales o to ze lacze czasem 18.03.05, 15:27
                        czt migselv i sol to bracia?
                        • migselv On tez na kogos donosil? 18.03.05, 16:05
                          awicenna napisał:

> czt migselv i sol to bracia?

Nie, ale mieszkamy w tym samym kraju i znamy sie prywatnie.
                          Sol jest (o ile mi wiadomo) w tej chwili na kuracji. Dochodzi do siebie po
                          bardzo przykrym wypadku.
                          • sol4000 Re: On tez na kogos donosil? 19.03.05, 18:01
                            migselv napisał:

> awicenna napisał:
                            >
                            > > czt migselv i sol to bracia?
                            >
                            > Nie, ale mieszkamy w tym samym kraju i znamy sie prywatnie.
                            > Sol jest (o ile mi wiadomo) w tej chwili na kuracji. Dochodzi do siebie po
                            > bardzo przykrym wypadku.

och m. cos mi sie wydaje, ze plotkami i donosicielstwem sie zajmujesz (nie wiem
                            co jest gorsze)-;)
                            juz "doszedlem" do siebie i nawet do domu wrocilem, wiec odezwij sie. z
                            twoja "sekretarka" nie mam checi rozmawiac-;)
                            ciekaw jestem, na jakiej podstawie awicenna stwierdzil nasze "pokrewienstwo"? z
                            drugiej strony, wszyscy jestesmy bracmi/siostrami w takiej czy innej wiarze-;)
                            • migselv Re: Czesc W. 20.03.05, 15:41
                              Czy Ty czasami zagladasz do swojej skrzynki?

Pozdrawiam i przekazuje zyczenia w zwiazku z "Dniem..." :)))
                        • wojcd Re: oto ze mnie oskarzales o to ze lacze czasem 22.08.05, 05:19
                          A dlaczego pytasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka