Dodaj do ulubionych

___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow

04.04.05, 01:24
zauwazyliscie ?

NIe ma nikogo.Pseudo zyd crappus i kropekUK wstawili nos na pare minut ale i
ich wywialo
Obserwuj wątek
    • y.y Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 02:20
      Po pierwsze skąd wiesz że to są żydzi, po drugie co z tego że są albo nie są,
      po trzecie co to ma wspólnego z tym co się stało i żałobą na całym świecie?
      Żałosny chłopczyku, lepiej już nic nie mów...
      • kropekuk Jesli o mnie chodzi to jestem anglikaninem. 04.04.05, 02:44
        I moze dlatego bawi mnie u niby-katolikow przerazajaca nieznajomosc katolicyzmu
        (np. Konstytucji Apostolskiej).
        A u takich balwanow, jak ten wyzej: CALKOWITA GLUCHOTA NA PRZESLANIA JANA PAWLA
        II, jedynego papieza, ktory modlil sie w synagodze... Jedynego, ktory nawiazal
        rzeczywisty dialog z Zydami. ZENADA!!!
        Zreszta sadze, ze w.w. to schizmatyk z sekty Rydzyka;)
    • dana33 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 09:50
      nu, nikogo nie wywialo... zlozylismy wyrazy wspolczucia i szanujemy zal polakow
      i pamiec wojtyly, to wszystko.
      w przeciwienstwie do ciebie, ktory nie szanuje niczyjej tragedii i smutku.
    • samsone Jestes tego pewny, najpierw za Pawla Jana 04.04.05, 10:21
      naszego przyjaciela sie modlimy, byl jednym z niewielu Polakow, Zydow od
      urodzenia do smierci prawdziwym przyjacilem.
    • didasowski Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 10:59
      wstyd mi za ciebie ...
      Jednym z bliskich przyjaciół Ojca Świętego był Jerzy Kluger - Żyd.

WSTYD :\
      • krystian71 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 11:13
        wiesz, to cos troche nie tak.Ze Papiez mial wsrod przyjaciol wielu Zydow o tym
        wszyscy wiemy , wiec raczej od NICH nalezalyby sie wpisy pelne szacunku.
        A tymczasem otworzylem po paru dniach forum i trafilem prosto na Fredzia, ktory
        znowu cos belkocze o tym , ze zyczy Polakom nastepnego Papieza skosnookiego
        murzynka...itd,nie chce mi sie dalej cytowac.
        Dziwisz sie ,ze w taki dzien i przy takim samopoczuciu jeden zauwaza absencje a
        drugi niestosowne w tej sytuacji wpisy?
        • dana33 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 11:46
          kazdy widzi co chce:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22295016&a=22333375
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22355278
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22342023
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22342023&a=22348195
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22262207&a=22264015
          • krystian71 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:11
            a ja Danusiu nie szukam upierdliwie tego co chce znalesc, zwyczajnie stwierdzam
            fakt, bo taki post Fredzia mi sie w oczy dzis rzucil.Innych nie czytalem,sa
            lepsze sposoby na spedzenie tych dni , w ktorych kazde glupie slowo dwa razy
            wiecej boli niz normalnie
            • dana33 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:13
              taaaaak, jakos nieobecnosc goldbaumka w oczy ci sie nie rzucila....
              jak to sie mowi ladnie po niemiecku: wir sind wenige und kennen uns gut,
              krystianku...
              • krystian71 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:25
                cienko przedziesz danusiu, skoro nie zauwazylas,ze nie JA ten watek zalozylem i
                nigdzie o zadnych waznych nieobecnych nie napisalem, bo skad o tym mam
                wiedziec, skoro TEZ jestem nieobecny.
                Wpis fredzia otwarlem z czystej ciekawosci, na zasadzie co TAKI fredzio moze w
                TAKIM momencie napisac i od razu pozalowalem.
                • dana33 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:31
                  lechowi odpowiedzialam, i tobie tez. co za znaczenie ma kto otworzyl watek?
                  napisales co napisales, jak zwykle probujac postawic zydow w roli negatywnej.
                  cienko przedziesz ty, bo twoje manipulacyjki sa odkrywane, i wtedy ciskasz sie
                  i oskarzasz o "cienkie przedzenie". juz to znamy z czasow twojej "wielkiej
                  podrozy do lewamtu", ktora zaczela sie i skonczyla w krakowie. spadaj, durniu.
                  • krystian71 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:37
                    danusiu, jeszcze raz, puk, puk , spojrz mi gleboko w oczy , to ja Krystian,
                    poznajesz mnie???Juz tyle miesiecy sie znamy.Jaki Levant?Jakie manipulacje?
                    • dana33 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:40
                      ja cie pardon krystian tysiac razy. masz racje co do lewantu, na chwilke mi sie
                      pomyliles z tym shaprutowqrwielskim... bo manipulant to ty tez jestes, a ja
                      was w jeden worek, wszystkich manipulantow, nu, to mi sie ten lewant przylepil
                      do ciebie. ale ta perelka manipulacyjna nalezy do shaprucinskiego. mea culpa.
                      • i-love-2-bike Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 17:47
                        dana33 napisała:

> ja cie pardon krystian tysiac razy. masz racje co do lewantu, na chwilke mi sie
                        >
                        > pomyliles z tym shaprutowqrwielskim... bo manipulant to ty tez jestes, a ja
                        > was w jeden worek, wszystkich manipulantow, nu, to mi sie ten lewant przylepil
                        > do ciebie. ale ta perelka manipulacyjna nalezy do shaprucinskiego. mea culpa.

danus jak widac twarze wszystkich nas zlewaja ci sie w jedna maske-lewantu. a
                        tos mnie w dobry nastroj wprowadzila.
                    • gw_bush Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:52
                      krystian71 napisała:

> danusiu, jeszcze raz, puk, puk ,

Zagadka.

Kto to napisal ?

gdzie pobierales nauki dobrego wychowania? w rynsztoku?

Nigdy na to nie wpadniesz wiec od razu rozwiazanie zadadki:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22135376&a=22147323
                      • i-love-2-bike Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 17:49
                        gw_bush napisał:

> krystian71 napisała:
                        >
                        > > danusiu, jeszcze raz, puk, puk ,
                        >
                        > Zagadka.
                        >
                        > Kto to napisal ?
                        >
                        >
                        > gdzie pobierales nauki dobrego wychowania? w rynsztoku?
                        >
                        > Nigdy na to nie wpadniesz wiec od razu rozwiazanie zadadki:
                        >
                        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=22135376&a=22147323

az grzecznie spytam dlaczego puk,puk jest rynsztokiem,przeciez to popularne
                        stwierdzenie,prosze nie myl tego z "puknij sie w glowe" i nie zaczynaj od
                        strzalow z dwururki.
    • kropka Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 11:53
      Wy byście dostali wysypki, gdybyście się nie kłócili przez 2 dni.
      Co za ludzie! Kazdy z osobna mądry, a razem - jak dzieci w jednej piaskownicy :)
      serdeczności
      • dana33 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:09
        nie ma mowy o zadnym kloceniu kropko, napewno nie w tych dniach. gdyby nie moj
        szacunek dla wojtyly, to odpowiedzialabym krystianowi inaczej.
        serdecznosci dla ciebie tez... :)
        • krystian71 Re: ___Od 2 dni wywialo z forum wszystkich zydow 04.04.05, 12:16
          a co ty mi masz do odpowiadanie, w ktorym miejscu ciebie lub kogo innego
          urazilem?Czyzby samo zwrocenie uwagi na wpis fredzia jest juz powodem do obrazy.
          Znowu ten sam watek.
          1/Kto ma uczcic Papieza?Skoro byl przyjacielem Zydow..., a Polacy juz po nim
          placza?
          2/Kto sie ma czuc urazony ? Ten co przeczytal wpis Fredzia, czy jego krajanka
          He,he
    • jeanie_mccake Od 2 dni wywialo zydow i faszysci juz sie nudza 04.04.05, 13:04
      Wiele nie-Polakow i nie-katolikow tymczasowo powstrzymalo sie z komentarza, bo
      dla Polakow to trudny czas rozmyslania.
      Ja szanuje smutek innych.
      Po przerwie wroce do stymulujacych intelektualnie dyskusji z wybitnymi mozgami
      Polski, oraz do czytania kretynskich wypowiedzi frustratow z dziwna obsesja na
      punkcie Zydow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka