etrusek 23.05.05, 17:09 www.guneshotels.com/garden_club.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etrusek Re: Gunes Garden Club (****) - Alanya 25.03.06, 17:27 autor: beti22@gazeta.pl Super hotel mimo ze ma jedynie 3 gwiazdki (ja bym oceniła na 4*). Na terenie hotelu sa 3 baseny, zjeżdżalnia, disco, super animacje, pokoje skromne ale czyste, całość położona w pieknym ogrodzie, jedzenie: dużo i smacznie, ja miałam all, do morza prowadzi tunel pod drogą, do Konakli 4 km do Alani 17 km,ale z dojazdem nie ma problemu polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Gunes Garden Club (****) - Alanya 19.05.06, 23:56 Mam inne zdanie.Byłam tam z mężem i wnuczkiem.Jedzenie marne .Na stołówce ,brudne ceraty i latające muchy.Słaby wybór w posiłkach,.Brak nawet ciepłego mleka ,żeby zalać dziecku płatki\mleko tylko w kartonach i z lodówki\.Pokoje byle jak sprzątane.Pani zamiata pokój miotłą ,taką zrobioną z brzózek jak u nas odgarnia się śnieg.Są baseny i zjeżdżalnie.W morzu trudno się kąpać dno kamieniste \bardzo\.Dużo ruskich.Zabierz ręczniki.Bardzo dużo dzieci chorowało-gorączka ,dreszcze itp.Przyjeżdżał lekarz ,podawał zastrzyk w udo,potem pod zimny prysznic,i 5 dni antybiotyk.Fajne animacje dla dzieci,.Do plży kawałek ,przejdziesz tunelem.Na plaży w ramach all są napoje.To jest hotel 3* ,nie tak jak podają w katalogach4*.Ważne z małymi dzićmi ,są bloki chyba 7 pięter ,bez wind.Ogólnie nie polecam,szczególnie z dzieckiem.Pojedż do Egiptu na 4* z all,będziesz zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś