angela_21 22.07.05, 17:30 Podzielcie sie kochane swoimi przezyciami ja bardzo sie ciesze ze jestem . Niedawno bylam na USG i badaniach wszytsko ok. i termin juz na marzec Pozdrawiam wszytskie mamusie - przyszle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela_21 Re: Jestem w 2 miesiacu ciazy ;-) 22.07.05, 17:31 jak macie jakies linki jak w tym miesiacu wyglada bobasek to napiszcie z ciekaWOSCIA ZOBACZE Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Jestem w 2 miesiacu ciazy ;-) 22.07.05, 17:40 www.ginekologia.med.pl/forum/viewtopic.php?t=1772&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Odpowiedz Link Zgłoś
angela_21 Re: Jestem w 2 miesiacu ciazy ;-) 22.07.05, 19:39 Dzieki wielkie za te linki moze ktos jeszcze cios ma pozdroofko Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka62 Re: Jestem w 2 miesiacu ciazy ;-) 23.07.05, 10:09 Czesc! Rowniez jestem w drugim mies.-7tydz.! Jest to dzidzius z tzw. wpadki. Gdy sie zorientowalam bylam w szoku- plakalam chyba z tydzien... moj chopak mnie pocieszal, cieszyl sie od samego poczatku! teraz jest ze mna lepiej- jestesmy w Anglii sami dla siebie! najgorsze bylo powiedzenie rodzica... mama sie mna rozczarowala! studiuje i boje sie ci bedzie dalej. kto sie zajmie malym itp.- taki i inne pytania mnie drecza1 czy sobie poradze??? chcialabym tak jak Ty moc sie cieszyc, ale przychodi mi to trudno. Nie chcialam wychodzic za maz z wpadkia tu prosze... Tesciowie juz zarezerwowali sale. ciesze sie ze D. zostanie moim mezem ale to wszystko dzieje sie tak szybko z sie boje... mala Iwonka zostanie mama, zona! Pprzeraza mnie ten fakt! Pozdrwiam Cie sedrecznie, zycze wszystkiego dobrego Tobie i Twojemu Malemu Szzesciu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowka26 Do Iwonki 23.07.05, 12:10 Iwonka u nas dzidzia tez z wpadki, tyle, ż ejesteśmy po studiahc, tyle, że niedawno przeprowadziliśy się do zupełnie obcego dla nas miasta. Moi rodzice 300 km od nas, a tak zawsze byli pod ręką. Wczoraj ogarnęła mnie straszna panika, jak sobie poradzę, ale wiem, że wszytsko będzie dobrze - tak jak teraz wiele rzeczy samo się uklada, jakby dzidzia przynosiła nam szczęście. Na slub ja kategorycznie się nie zgodziłam, nie chce barc slubu w ciazy - moi rodzice to uszanowali, gorzej z teściową, kóra chyba do teraz nie może tego przełknąc, ale mam to w nosie. To wasze zycie, wasze decyzje, nie dajcie soba kierowac, musicie być szczerzy miedzy soba, rozmawiac o wszytskich wątpliwościach, a wtedy bedzie dobrze. Trzymam kciuki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gs214 Re: Jestem w 2 miesiacu ciazy ;-) 23.07.05, 17:53 czesć, miło mi to czytać bo ja tez jestem w 2 miesiacu i mam termin na 22 marca 2006r, bardzo się ciesze,że będe miała dziecko. Spełnilo sie moje najwieksze marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: Jestem w 2 miesiacu ciazy ;-) 23.07.05, 19:04 CZeść, ja mam termin 22 lub 21 marca. Ale nas dużo Odpowiedz Link Zgłoś
angela_21 Re: Jestem w 2 miesiacu ciazy ;-) 23.07.05, 18:54 hehe to nie jestem sama Odpowiedz Link Zgłoś