Dodaj do ulubionych

Kobiecy wytrysk

25.07.05, 11:54
Zauwazylem ze niektore kobiety maja bardzo minimalny wytrysk wydzieliny
pochwowej podczas stosunku. Jedna kobieta( nawiazem mowiac nie-polka tylko
Japonka, juz widze ze pojawia sie watpliwosci jak zwykle, mieszkam w USA i
bylem w Japoni w czasie sluzby w US Marines)wiec ta dziewczyna miala potezny
wytrysk, poprostu jak potok tryskajacy z niej, i nie byla to moja sperma
tylko jej wydzielina. Chyba to dobra oznaka.
Obserwuj wątek
    • dziwnym.nie.jest Re: Kobiecy wytrysk 25.07.05, 11:57
      a nie była czasem w zaawansowanej ciąży - może wody jej odeszły?;-P
      • waldek1610 Re: Kobiecy wytrysk 25.07.05, 12:01
        to bardziej wygladalo jak geste biale mleczko, caly strumien. Fajny widok
        nawiasem mowiac
        • nataan Re: Kobiecy wytrysk 25.07.05, 12:04
          Widzisz... Cos takiego, jak kobiecy wtryssk mozna osiagnac... Sa nawet pewne
          techniki, ale oczywiscie wszystko zalerzy od kobiety... Moze ja sie nie znam,
          ale mysle, ze japonki to takie same kobiety jak inne... I nie wiem czemu geste
          biale mleczko... Moze to byl japonczyk i Ty z nim anal uskuteczniales... Nie
          mam innej odpowiedzi...
          • waldek1610 jak geste biale mleczko 25.07.05, 12:12
            miala szerokie biodra, waska talie, wargi sromowe, naturalne piersi, obfite
            usta, bardzo delikatna skore, i bardzo kobiecy glos. Nie raczej nie byl to
            facet...
            Meska sperma jest lepka tak jak krochmal troche kremowa, jej wydzielina byla
            jak geste biale mleczko ale zupelnie inna konsystencja bardziej wodna, napewno
            nie byla wciazy
            • dziwnym.nie.jest Re: jak geste biale mleczko 25.07.05, 12:15

waldek1610 napisał:

jej wydzielina byla
              > jak geste biale mleczko ale zupelnie inna konsystencja bardziej wodna,

gościu, zdecyduj się w końcu jaka była - gęsta, wodnista, biała, przezroczysta...?
              • waldek1610 Re: jak geste biale mleczko 25.07.05, 12:22
                Jak geste biale mleczko ale o rozwodnionym kolorze. Chodzi o to ze ten
                damski "sok milosci" nie jest lepki ani tak gesty jak sperma.
            • laurka2005 Re: jak geste biale mleczko 26.07.05, 11:17
              A może to był Fantomas?
              • waldek1610 czyzby zazdrosc, Laurka? 27.07.05, 00:20
    • ella39 Re: Kobiecy wytrysk 25.07.05, 12:08
      Słyszałeś może o: "kobietach fontannach"-one tak mają.
      • waldek1610 sok milosci 25.07.05, 12:15
        tak, ale jej wytrysk splywal pomiedzy jej posladkami zadna fontanna, tylko
        potok "soku milosci"
        • nataan Re: sok milosci 25.07.05, 12:43
          Dobra konczac powiem, ze jest to jak najbardziej mozliwe.... Wiem widzialem (z
          bliska) choc kolor tego, jak Ty to nazywasz soku byl w moim przypadku nieco
          inny... Moje gratulacje chlopie... Wcale nie latwo jest cos takiego osiagnac.
          Ale marines z usa i to w japonii na pewno da sobie rade... :) A w iraku
          byles? :)
          • waldek1610 Re: sok milosci 25.07.05, 12:51
            Dziekuje, za gratulacje.
            Nie w Iraku naszczescie nie bylem.
        • laurka2005 Re: sok milosci 26.07.05, 11:19
          ale tak w ogóle to na czym polega problem?o co Ci chodzi?nie wiesz jak to
          nazwac czy co?a moze chcesz sie pochwalic żołnierzyku-magiku?
    • ella39 Re: Kobiecy wytrysk 25.07.05, 14:28
      A ja uważam ,że to nie była Twoja zasługa, ona poprostu ma taką naturę. Żartuję
      haha :-) Pozdrawiam
      • lidkaa2 Re: Kobiecy wytrysk 25.07.05, 14:54
        Tu nie ma z czego żartować bo to naprawde nie jego zasługa. Każda kobieta ma
        inny "wytrysk".
    • Gość: Paula Re: Kobiecy wytrysk IP: *.xtra.pl 25.07.05, 14:52
      cosmo kiedyś ochrzciło takie kobiety "fontanny" mam taka kumpele, przy jakiś
      niesamowitych orgazmach mówi że tryska taka ilością że aż jej wstyd, z tego co
      mówiła to były najwieksze orgazmy jej życia, wiec to na pewno tylko dobra
      oznaka ;)
    • ella39 Re: Kobiecy wytrysk 25.07.05, 14:59
      Ja już wcześniej o tych kobietach wspominałam bo też o takich słyszałam-takie
      są i już.
      • Gość: ciekawostka2 głos eksperta;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 15:37
        poruszałem ten temat na forum Kobieta, mam kilka filmików ściągniętych z
        internetu z takimi wytryskami.
        Okazuje się, że ok. 20% kobiet ma rodzaj wytrysku podczas orgazmu. Od stopnia
        podniecenia i "absencji" mogą to być "roztopy" lub prawdziwe fontanny trwające
        kilkanaście sekund.
        Sam bym nie wierzył w to, gdybym 3 lata nie spędził z partnerką, która tak
        przeżywała orgazm. Przyznam, że to były niezwykłe przeżycia;)
        • nataan Re: głos eksperta;) 25.07.05, 15:58
          dokladnie....
          • Gość: Anitchen Re: głos eksperta;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:57
            Fachowo mówiąć to przyczyną owego wytrysku jest odblokowanie pewnego czopu
            śluzowego zalegającego w kobiecie, bodaj tego samego który chroni dziecko przed
            bakteriami kiedy kobieta jest w ciąży. Przyczyną tego zjawiska jest nieziemskie
            podnieceni, megaorgazm, także faceci którzy zrobili tak dobrze swoim kobietą są
            majstersztykami.
            • nataan Re: głos eksperta;) 25.07.05, 22:09
              Gość portalu: Anitchen napisał(a):

> Fachowo mówiąć to przyczyną owego wytrysku jest odblokowanie pewnego czopu
              > śluzowego zalegającego w kobiecie, bodaj tego samego który chroni dziecko
              przed
              >
              > bakteriami kiedy kobieta jest w ciąży. Przyczyną tego zjawiska jest
              nieziemskie
              >
              > podnieceni, megaorgazm, także faceci którzy zrobili tak dobrze swoim kobietą

>
              > majstersztykami.

Dzieki :)
            • waldek1610 wie sie kiedy zrobi sie kobiecie dobrze 26.07.05, 02:36
              tak tez mi sie wydawalo, ale tego mozna bylo sie domyslic ze dziewczyna jest
              rozgrzana do czerwonisci
              • Gość: ziuta Re: wie sie kiedy zrobi sie kobiecie dobrze IP: *.in-indianap0.sa.earthlink.net 26.07.05, 09:25
                waldus rece ci sie poca i po palcach sperma plynie
                a ty myslisz ze to kisiel i oblizujesz
                lubisz wlasne soki prawiczku ?
                • waldek1610 koneser wina i koneser kobiet 27.07.05, 00:19
                  A czy koneser wina ktory lubi rozmawiac na ten temat, oznacza ze nigdy nie pil
                  wina?
            • lidkaa2 Re: głos eksperta;) 26.07.05, 18:35
              Tak, tak. Tak to sobie tłumaczcie.
              Niektórzy mężczyżni są zabawni.
              • Gość: kali Re: głos eksperta;) IP: *.ztpnet.pl 18.11.05, 02:26
                Faceci zabawni, a Ty smieszna.
    • Gość: amy_lee Re: Kobiecy wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:40
      to chyba sprawa indywidualna, ale z tym megaorgazmem to bym nie przesadzala.
      zdarzyl mi sie pare razy wytrysk, ale ani facet nie byl taki rewelacyjny ani
      orgazm taki "mega":) To, czy wytrysk jest czy nie ma, niewiele wspolnego z
      odczuciami.
      • ciekawostka2 Re: Kobiecy wytrysk 26.07.05, 09:52
        Gość portalu: amy_lee napisał(a):

(...) To, czy wytrysk jest czy nie ma, niewiele wspolnego z odczuciami.

Podzielam. Po prostu niektóre kobiety "to" mają i już.
        pytanie do amy_lee: od czego zależał twój wytrysk? Od poziomu podniecenia czy
        innych uwarunkowań?
        • Gość: amy_lee Re: Kobiecy wytrysk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:32
          nie wiem od czego to zalezalo, nie bylam nawet specjalnie "wyposzczona",
          podniecona tez raczej w normie, czyli tak jak wtedy kiedy obywalo sie bez
          wytrysku.
          • ciekawostka2 Re: Kobiecy wytrysk 26.07.05, 20:45
            u mojej sympatii zaczęło się tak dziać po porodzie.
            Śmiała się, że coś jej lekarze schrzanili i podłączyli cewkę moczową do pochwy;)

Pytanie do amy_lee i innych kobiet, które mają takie orgazmy. Uprzedzacie o tym
            nowych partnerów, czujecie jakiś dyskomfort? jak partnerzy reagują?
            • Gość: neeeeellllllkkkaaa Re: Kobiecy wytrysk IP: *.aster.pl 18.11.05, 00:40
              hm.. do tej pory zdazylo mi sie to 2 razy, z tym samym partnerem. w dodatku bardzo niespodziewanie nawet dla mnie. wczesniej kochalam sie regularnie przez 3 lata, wiec to chyba nie jest tak ze sie poprostu tak przezywa orgazm. mozna raz tak, a mozna inaczej. po tych 2 przypadkach znow jest normalnbie, czyli bez fontanny.
              • Gość: aaa Re: Kobiecy wytrysk IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.05, 00:50
                aaaaaaaaaa...to napewno jakas globulka dopochwowa :))))
    • diablinka Re: Kobiecy wytrysk 18.11.05, 09:06
      No to masz babo placek:) To ja zaczęłam wątek "czemu tego tyle jest" i czułam
      pewien dyskomforcik kiedy wypływał ze mnie tyle "soczków" a tu sie okazuje, ze
      to się podoba facetom:)
      pozdrawiam serdecznie
      • ciekawostka2 Re: Kobiecy wytrysk 18.11.05, 19:32
        na pewno nie ma się czego wstydzić. Szkoda, że tak niewiele kobiet
        jest "wybranych"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka