Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:41 Czy ktos ma bo nie moge nigdzie nie moge znalezc slow do "Ya habiby" Papa Levante? Bylabym straaaasznie dzwieczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewunia Re: Slowa piosenki IP: *.broker.com.pl 12.08.05, 22:14 podaj maila to wyśle Ci słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juss Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 23:07 ja tez poprosze - juuss@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:21 Suuuper :) Z gory dziekuje :) Moj adres: habebe@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sade7 Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:00 czy ja tez moge prosic o piosenke i slowa? z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:47 Ewunia, Tak sie tylko niesmialo przypominam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:08 Ja też bym bardzo ładnie prosiła o przesłanie :))) grw@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luiza Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 14:29 A moze jeszcze ktos ma i moglby wrzucic do posta zeby kazdy zainteresowany mogl sobie przeczytac i nie zawracac glowy za kazdym razem ewentualnemu posiadaczowi? :)) Tez bylabym chetna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 15:34 Ewunia pliiis. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia Re: Slowa piosenki IP: *.broker.com.pl 16.08.05, 10:11 Aniu myslałam ze mozna to łatwo wysłac ale niestety:( ale dzis moj znajomy zaistaluje jakies audio grabery ( nie znam sie na tym)tzn on ma taki orginalny program wiec wysle Ci ta piosenke ..troszke cierpliwosci:) pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś
habebe Re: Slowa piosenki 16.08.05, 10:46 Dzieki :)) Myslalam ze zapomnialas ;) Ewunia nie wiem tylko czy sie dobrze rozumiemy. Piosenke ja mam ale nie mam slow do niej wiec tylko o slowa mi chodzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusia Re: Slowa piosenki IP: *.broker.com.pl 16.08.05, 12:29 no to Aniu zrozumielismy sie hehe ja nieuwaznie przeczytałam o czo chodzi, ale wracam tam w styczniu wiec porosze Hasana zeby mi przetłumaczył te słowa pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lima Re: Slowa piosenki IP: *.gazownia.pl 16.08.05, 14:04 cześć, znalazłaś gdzies tą piosenke w sieci???? bardzo chciałabym ja mieć??a może dasz rade przesłac na maila???? chodzi mi o piosenkę, ale tekst tez mile widziany z góry dzieki oli78@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Slowa piosenki 16.08.05, 16:27 Może na którejś stron znalezionych googlami znajdziecie : www.google.pl/search?hl=pl&q=arabic+songs+lyrics&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 17:47 to nie jest piosenka arabska tak naprawde tylko hiszpanska i tylko fragment jest po arabsku. google przeszukalam juz na milion mozliwych sposobow. Jesli ktos chce piosenke (a nie slowa) to moge wyslac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Slowa piosenki 16.08.05, 19:07 Aż ją sobie sama z ciekawości ściągnęłam, ale prawdę mówiąc, jakoś mi nie podpasowała ;) swojego czasu, jeśli czegoś nie było na www.lyrics.de to w ogóle nie było, ale widocznie tego nie ma nigdzie ;) popytaj na jakichś grupach muzycznych może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Slowa piosenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:35 Mi ona podpasowala ale pod tym wzgledem ze wiaza mi sie z nia wspomnienia :) Chociaz jak posluchalam jej iles razy to zaczela mi sie podobac hehehe. Dzieki za sugestie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_blue Re: Slowa piosenki IP: *.crowley.pl 16.08.05, 19:42 Moge prosic o te piosenke na maila? Z gory dzieki ;) blue2003@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: Slowa piosenki 16.08.05, 20:56 ja tez poprosze o pioseneczke na maila :) m-habibi@gazeta.pl pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniska_24 Re: Slowa piosenki IP: *.ustka.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 18:16 poprosze o piosenke;-) dzieki wielkie moniska_24@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxp Re: Slowa piosenki 04.09.05, 15:39 JA CHCĘ TĄ PIOSENKĘ jak możęsz to prześlij Odpowiedz Link Zgłoś