Dodaj do ulubionych

kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zielono

23.08.05, 11:14
co to moze znaczyc? Ja tylko w sygnaturce mieszalem.
Ja wiem,ze ona o niczym nie ma ZIELONEGO pojecia, ale zeby az bezduszna
maszyna komputera o tym tez wiedziala???????????????
Obserwuj wątek
    • vox-nihili Re: kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zi 23.08.05, 12:15
      >co to może znaczyć?
      chociaż zieleń jest kolorem nadziei i Natury to w tym przypadku może oznaczać
      jedynie osobę przyjmującą postawę "jakimś mnie stworzył,takim mnie masz"
      a to przypadek beznadziejny...
      • krystian71 bo zeby jeszcze na ZOLTO, ale zielen to kolor isla 23.08.05, 12:17
        islamistow
    • bam_buko zielona ze zlosci..........va bank n/t 23.08.05, 12:34
      wscieka sie od kilku dni
      • krystian71 Re: zielona ze zlosci..........va bank n/t 23.08.05, 12:37
        ale jak sie tego pozbyc,? przeczytalem juz kilometr instrukcji :)))i nic:)))
        • dana33 Re: zielona ze zlosci..........va bank n/t 23.08.05, 13:52
          fajny watek, krystianku, posmialam sie.... a jak wiesz, smiech to fajna rzecz...
          jak sie tego pozbyc???? hmmm.... tu jest problem prawdziwy.... widzisz, w
          gazie dalo sie rozkaz, osadnicy wyszli, domy sie zburzylo, problemu nie ma...
          ze mna gorzej: rozkazow nie przyjmuje, zburzyc mnie nie mozna, wychodze tylko
          wtedy, kiedy JA chce, a najgorsze, ze to JA wydaje rozkazy.... rozumiesz juz
          ten problem? nie pozbedziesz sie... ja cie pod koniec dnia znow wygasze pewnie,
          chyba ze mnie nie zdenerwujesz do konca dnia, to moze jeszcze dam ci dzien na
          pojawianie sie, ale nie dluzej... ja tu bede i dopoki mnie nie wygasisz,
          bedziesz mnie widzial.... ale ze mam litosciwe serce, to daje ci mozliwosc nie
          czytania mnie.... :))))) twoja na wieki dupiata.... (postanowilam nauczyc
          najwlasnieszego tego slowa polskiego, podoba mi sie...)
          • krystian71 Re: zielona ze zlosci..........va bank n/t 23.08.05, 15:23
            no widzisz co tracisz...Chwilke ze mna pokonwersowalas i juz ci inteligencji
            przybylo.
            Na przyklad zrozumialas, ze dupiata, to nie jest w jezyku polskim zadna obelga.
            Aby ci wytlumaczyc na przykladzie.
            Dupiaty, to ktos taki jak ja, ktoremu dana na zielono wyskakuje, bo w cos
            kliknal, a on sie tego nie moze pozbyc :))))
    • i-love-2-bike Re: kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zi 23.08.05, 17:17
      krystian71 napisała:

> co to moze znaczyc? Ja tylko w sygnaturce mieszalem.
      > Ja wiem,ze ona o niczym nie ma ZIELONEGO pojecia, ale zeby az bezduszna
      > maszyna komputera o tym tez wiedziala???????????????

nie moge ciebie tez odblokowala,ale sie kobieta wynudzila na tej banicji
      konwersacyjnej. zawsze mowilam,ze w erecu nudno. ale,ze na zielono moze ona
      ufodanka:))
    • wojcd Re: kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zi 23.08.05, 18:25
      No widzisz Krystek byłeś grzeczny i zostało
      to dostrzeżone. Wczoraj to szczęście miała
      Rachelka.

Wy toście się w czepku urodzili.
      Mnie takie szczęście nie spotka.
      • i-love-2-bike Re: kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zi 23.08.05, 18:33
        wojcd napisał:

> No widzisz Krystek byłeś grzeczny i zostało
        > to dostrzeżone. Wczoraj to szczęście miała
        > Rachelka.
        >
        > Wy toście się w czepku urodzili.
        > Mnie takie szczęście nie spotka.

no ty probujesz zbawic swiat od nasral i cukrzykow,a swiat jest juz dawno
        zbawiony. ale cholera myslalam,ze ja specjalna jaka,ze tak mnie odblokowala a tu
        dzien po dniu danus dodaje sobie wagi i kazdego z nas czyta. nie boj bidy
        przyjdzie czas i na ciebie,my to takie prostaki to wiesz una moze blysczec,ale z
        toba to najwyzej wyzyny typu d-d,moga w szermierki pojsc:))
        • wojcd Re: kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zi 23.08.05, 18:40
          Bidulinka nie wiedziała, że zrobiła błąd.
          Kosmici są bardzo sprytni, ale mało inteligentni.
          Teraz próbuje sprytnie wrócić, bo nie daliśmy się nabrać.
          Myślała, że będzie ktoś ją prosił, błagał,... .

Pamiętaj beczka jest Twoja.
          Ty + Krystian to kręgosłup tego forum.
          • i-love-2-bike Re: kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zi 23.08.05, 18:45
            wojcd napisał:

> Bidulinka nie wiedziała, że zrobiła błąd.
            > Kosmici są bardzo sprytni, ale mało inteligentni.
            > Teraz próbuje sprytnie wrócić, bo nie daliśmy się nabrać.
            > Myślała, że będzie ktoś ją prosił, błagał,... .
            >
            > Pamiętaj beczka jest Twoja.
            > Ty + Krystian to kręgosłup tego forum.

no ja wojtku mam dobry trening,cwiczylam przez lata,wychowalam trudna mlodziez i
            sama co nieco widzialam,wiec wiem co dobre na krnabrnych,upartych ,wiecznie
            pokrzywdzonych. przerabialam to nie raz. nie zapomnij ,ze we mnie tez pare krwi
            zmieszanych plynie,a jak czlowiek nie musi to od razu rozmowa jest inna:))
            a ja i krystian nie jestesmy kregoslupem,jest tu paru innych,ja poprostu sie nie
            daje i przyjmuje z lewa z prawa,ot tak dla rozrywki,ale jakos sie tam trzymamy.
            krystian cholera na plaze chodzi za czesto,a ja musze malowac deski,ale juz
            niedlugo tak czy tak znikam na jakis czas:)))
            • wojcd Re: kurcze, cos pochrznilem..Dana mi wyszla na zi 23.08.05, 21:59
              Rachelko
              nadal podtrzymuję to co mówiłem o kręgosłupie.
              Szkoda, że nie ma tu jeszcze Gini.
              Może się kiedyś pojawi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka