Dodaj do ulubionych

Escada by Escada - nowy zapach

28.08.05, 23:23
witam szanowne nosy! czy ktos moze mnie ciemna oswiecic i napisac cos o tym
nowym zapachu escady? ponizej link do strony sephory ze zdjeciem i nutami.
bylabym niepomiernie wdzieczna!
www.sephora.com/browse/product.jhtml;jsessionid=3ZBPPZN0TKIWLLAUCLABXCQ?id=P111609&shouldPaginate=true&categoryId=2716
Obserwuj wątek
    • forevermore79 Re: Escada by Escada - nowy zapach 29.08.05, 08:17
      Witamy! Escada to juz drugi zapach tej marki pod ta sama nazwa (poprzedni jest
      w czerwonym kartoniku, z dopiskiem Margaretha Ley). Wachalem- bardzo kwiatowy,
      z silna nuta jasminu, mniej slodki, niz sezonowki. W sumie dobry bylby na lato-
      wiec premiera dosc opozniona.
      Pisalismy juz o tym na forum (na foto.akpa.pl znalezc mozna tez zdjecia z
      pokazu prasowego), a do naszych sklepow nowa Escada zawita jesienia.
      • kalia_t Re: Escada by Escada - nowy zapach 29.08.05, 08:41
        Forevermore a wiesz już czy Margaretha Ley nadal pozostanie w produkcji i
        sprzedaży?:)
      • wloszka1 Re: Escada by Escada - nowy zapach 29.08.05, 09:20
        dziekuje za odpowiedz! nabylam droga allegrowa, jest w drodze do mnie - bede
        informowala o wrazeniach, bo jestem ciekawa tego zapachu. fakt, te kwiatki
        mogly wejsc troche wczesniej, ale moze jeszcze jesienia ukwiece sobie zycie?:)
        pozdrawiam
        • sorbet Re: Escada by Escada - nowy zapach. Autor: salma88 19.09.05, 18:58
          Re: escada
          Data: 19.09.05, 18:51

Sorry za zdublowanie watku:) otoz zastanawia mnie zapach nowej Escady, ktora
          jest na allegro:

www.allegro.pl/show_item.php?item=63937512

- jak sadzicie - czy to jest oryginal, czy zdazyli juz wyprodukowac podroby?:(
          Co do waszych wypowiedzi to jestem zaskoczona - znow ten jasmin? Chyba go
          troche za duzo jak na jeden sezon;) Spodziewalam sie czegos swiezo-ogorkowego,
          sadzac po obszernym artykule z TS...

Przeniesiony post
    • kalooo Bleah-co za knot!;(( 29.09.05, 23:02
      Nie wiem czemu wywołuje we mnie takie skrajne reakcje,ale dziś miałam okazje
      przetestować to to i po prostu TRAGEDIA!;[ Coś okropnego jak dla mnie-
      mdły,nudny,niczym nie zaskakujący,mdlący zapach,a wręcz zapaszydło-straszydło;)
      Matko boska-ostatni raz takie akcje miałam chyba po Glow madame Lopez...
      Nie wiem czemu w tak fajnym i ciekawie zapowiadającym się flakoniku oferuje się
      takie śmierdzidło. Na poczatku-dopóki nie wyleciał spirytus-nie zapowiadało się
      źle.Po wejściu do samochodu-załamka...W deszczu jechałam z ręką za oknem,bo
      torsje nie byłyby z powodu choroby lokomocyjnej;)

Przepraszam za bardzo dosłowne negatywy,ale ten zapach dla mnie to kicha roku-
      nie moge się doczekac rankingu jesiennego,żeby z włączonym Caps-Lockiem
      napisać,że porażka w kategorii damskie premiery to właśnie ta escada.
      • kalia_t Re: Bleah-co za knot!;(( 29.09.05, 23:13
        Może nie aż tak tragicznie, ale serio jestem zawiedziona:(((( (Mam katar) a
        mimo to czułam mydlany, mdły, pudrowy zapach taki z pogranicza Guerlaina i
        Annick Goutal... Jak na Escadę to potwornie nijaki, na razie tyle, ale obiecuję
        przetestować jeszcze raz kiedy wrócę do formy.
    • martiene_ethereyes Re: Escada by Escada - nowy zapach 07.10.05, 17:18
      A ja jestem rozrzewniona, bo w tej wodzie odkryłam długo przeze mnie poszukiwany zapach różowego mydełka Fa ;) serio! Już kupiłam flaszkę i będę się w tych perfumach tarzać :) Kalia, uwaga, jak poczujesz silne uderzenie escady, będzie to oznaczało, że jestem w pobliżu!
      :)
      • salma88 Re: Escada by Escada - nowy zapach 07.10.05, 18:23
        Mnie ten zapach sie nie podoba. Swiezuch z ostra wonia kwiatow w tle. Nie jets
        ani oryginalny ani powalajacy... Jak dla mnie to nic specjalnego.
        • luloo1 Re: Escada by Escada - nowy zapach 09.10.05, 12:26
          No i tu muszę zgodzić się z opisem salmy w całej rozciągłości. Mam podobne
          odczucia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka