Gość: klaiie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 09:23 mam pytanie czy mozna odzyskać z telefonu skasowane smy , jaki program do tego potrzebuje i na jakiej zasadzie to dziala? nie bardzo rozumiem dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_ktos Re: nokia IP: *.pronet.lublin.pl 24.10.05, 15:07 Tak, istnieje kod *#66358#*#xx# gdzie xx to ilośc dni sprzed ilu chcesz odzyskać skasowane SMS-y... A tak na poważnie to to jest niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaiie Re: nokia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 15:19 mialam kieyś taki program z nokii i po podlaczeniu do kompa pokazywal wszystko to co jest w telefonie, mozna bylo wrac tapety dzwonki itd i wtedy pokazywal tez smsy skasowane, pamietam ze kolega to instalowal teraz nie mam plytki i nei do konca jestem pewna jak to z tym jest, jeśli nie da sie odzyskac to szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: nokia 24.10.05, 15:21 Gość portalu: klaiie napisał(a): > mialam kieyś taki program z nokii i po podlaczeniu do kompa pokazywal wszystko > to co jest w telefonie, mozna bylo wrac tapety dzwonki itd i wtedy pokazywal > tez smsy skasowane Mówisz o smsach skasowanych w telefonie, ale zachowanych w komputerze. Dlatego właśnie warto robić kopię zapasową zawartości telefonu:) Odpowiedz Link Zgłoś