marteczka271 23.11.05, 17:51 Witam Was. Mam pytanie,czy są tu kobiety które zaszły w ciążę z komórką jajową od dawczyni? jakie macie opinie na ten temat. Dziekuje i brzuszków życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia111 Re: komórka jajowa od dawczyni ? 24.11.05, 14:24 Moja opinia jest pozytywna. Rozumiem chęć urodzenia dziecka. Jeśli nie miałabym innej możliwości biologicznej to bym skorzystała z takiej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: komórka jajowa od dawczyni ? 24.11.05, 14:40 Zdecydowanie tak. Mozliwość noszenia dziecka pod sercem - nawet poczętego z innych genów - to coś więcej niż adopcja... Odpowiedz Link Zgłoś
soffia2 Re: komórka jajowa od dawczyni ? 25.11.05, 13:11 To Ty bedziesz nosic to dziecko pod sercem przez dziewiec miesiecy, a nie dawczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: komórka jajowa od dawczyni ? 25.11.05, 22:15 Dziekuje za wszystkie odowiedzi..ja właśnie oddałam swoje komórki i teraz zastanawiam sie kto bedzie szczęśliwą mamą ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabilska Re: komórka jajowa od dawczyni ? 26.11.05, 19:20 Witaj marteczka napisalam Ci kilka słów na maila gazetowego. Przeczytasz??? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: komórka jajowa od dawczyni ? 29.11.05, 08:03 marteczko - to cudowny dar. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: komórka jajowa od dawczyni ? 29.11.05, 22:54 Dziekuje za wasze odpowiedzi...jestem naprawdę bardzo szczęśliwa że mogę dac komuś tak piękny dar jakim jest malutki człowieczek...mam takich trójeczkę i wiem że to jest to o czym marzy każda kobieta...teraz tylko myslę kto bedzie tą szczęśliwą mamą Życzę WAM z całego mojego serduszka wielkich brzuszków z maluszkami )) Odpowiedz Link Zgłoś