garciem 01.01.06, 21:49 Dziewczyny,pomozcie szukam dobrego alergologa w Gdańsku. Sprawa pilna. Z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garciem Re: alergolog 02.01.06, 21:33 Ponawiam prosbe. Poszukuje dobrego alergologa w Trojmiescie. Mam klopot z 4.5 miesieczna coreczka,nie moge sobie poradzic z jej zmianami na skorze... Odpowiedz Link Zgłoś
izulek72 Re: alergolog 02.01.06, 21:49 Spróbuj wybrać się na wizytę do dr Ewy Wołowskiej. Gabinet na ul. Volty 17 na gdańskiej Morenie tel. do gabinetu 348 73 21 kom 0 604 869 742 Odpowiedz Link Zgłoś
garciem Re: alergolog 02.01.06, 22:00 Dziekuje Ci ślicznie ))) Slyszalam juz to nazwisko,gdzies mi dzwonilo. Wiedzialam tez ze jest ona z Moreny,ale Ty wszystko mi uporzadkowalas. Jeszcze raz bardzo dziekuje. Mam nadzieje ze Twojemu maluszkowi pomogla? Ja ciagle mam watpliwosci co sie dzieje z nasza Zofijka. zaczynam watpic w pokarmowke. Nie mamy i nie mielismy zadnych dolegliwosci pokarmowych tylko skora..I to tez nie policzki,nie ciemieniucha tylko ramionka i udka.Takie liszaje jakies sie pojawiaja... Odpowiedz Link Zgłoś
izulek72 Re: alergolog 02.01.06, 22:06 Bardzo proszę My nie mieliśmy typowych problemów alergologicznych (skórnych). Trafiliśmy do pani doktor, bo nasz synek ciągle łapie infekcje oskrzelowe. Chcieliśmy więc wykluczyć bądź potwierdzić podłoże alergologiczne. Pani doktor spisała się wspaniale, zaleciła wszelkie możliwe badania (odpłatnie niestety, ale nam zależało na czasie). Jest przesympatyczną osobą, z wyczuciem podchodzi do dzieci, rodzicom wszystko dokładnie tłumaczy. Wizyta u niej każdorazowo trwała min. 45 min. Mam nadzieję, że pomoże Twojej córeczce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
garciem Re: alergolog 02.01.06, 22:12 Dam Ci znac jak to u nas wyglada po wizycie u niej.Co u nas powoduje te zmiany na skorce. Czy wizyta jest droga? Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
izulek72 Re: alergolog 02.01.06, 22:24 Wizyta kosztuje 70 zł, mam nadzieję, że będzie warto. Jest na tyle w porządku, że kiedy byliśmy u niej ze zmianami w oskrzelach i mały brał antybiotyk to na kontrolę zaprosiła nas na oddział w szpitalu na Polankach. Podobnie rzecz ma się z receptami. No i jakby co, to pracuje w szpitalu i chyba jest z-cą ordynatora jednego z oddziałów dziecięcych. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś