01.01.06, 21:49
Dziewczyny,pomozcie szukam dobrego alergologa w Gdańsku. Sprawa pilna.
Z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • garciem Re: alergolog 02.01.06, 21:33
      Ponawiam prosbe.
      Poszukuje dobrego alergologa w Trojmiescie. Mam klopot z 4.5 miesieczna
      coreczka,nie moge sobie poradzic z jej zmianami na skorze...
      • izulek72 Re: alergolog 02.01.06, 21:49
        Spróbuj wybrać się na wizytę do dr Ewy Wołowskiej. Gabinet na ul. Volty 17 na
        gdańskiej Morenie tel. do gabinetu 348 73 21 kom 0 604 869 742
        • garciem Re: alergolog 02.01.06, 22:00
          Dziekuje Ci ślicznie smile)))
          Slyszalam juz to nazwisko,gdzies mi dzwonilo. Wiedzialam tez ze jest ona z
          Moreny,ale Ty wszystko mi uporzadkowalas. Jeszcze raz bardzo dziekuje.
          Mam nadzieje ze Twojemu maluszkowi pomogla?
          Ja ciagle mam watpliwosci co sie dzieje z nasza Zofijka. zaczynam watpic w
          pokarmowke. Nie mamy i nie mielismy zadnych dolegliwosci pokarmowych tylko
          skora..I to tez nie policzki,nie ciemieniucha tylko ramionka i udka.Takie
          liszaje jakies sie pojawiaja...
          • izulek72 Re: alergolog 02.01.06, 22:06
            Bardzo proszę smile
            My nie mieliśmy typowych problemów alergologicznych (skórnych). Trafiliśmy do
            pani doktor, bo nasz synek ciągle łapie infekcje oskrzelowe. Chcieliśmy więc
            wykluczyć bądź potwierdzić podłoże alergologiczne. Pani doktor spisała się
            wspaniale, zaleciła wszelkie możliwe badania (odpłatnie niestety, ale nam
            zależało na czasie). Jest przesympatyczną osobą, z wyczuciem podchodzi do
            dzieci, rodzicom wszystko dokładnie tłumaczy. Wizyta u niej każdorazowo trwała
            min. 45 min. Mam nadzieję, że pomoże Twojej córeczce.
            Pozdrawiam
            • garciem Re: alergolog 02.01.06, 22:12
              Dam Ci znac jak to u nas wyglada po wizycie u niej.Co u nas powoduje te zmiany
              na skorce.
              Czy wizyta jest droga?
              Pozdrawiam
              Gosia
              • izulek72 Re: alergolog 02.01.06, 22:24
                Wizyta kosztuje 70 zł, mam nadzieję, że będzie warto. Jest na tyle w porządku,
                że kiedy byliśmy u niej ze zmianami w oskrzelach i mały brał antybiotyk to na
                kontrolę zaprosiła nas na oddział w szpitalu na Polankach. Podobnie rzecz ma się
                z receptami. No i jakby co, to pracuje w szpitalu i chyba jest z-cą ordynatora
                jednego z oddziałów dziecięcych.
                Pozdrawiam Iza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka