07.01.06, 11:56
wykupilam 20 zabiegow zaczynam w poniedzialek
Mam 8 kilo do zrzucenia i dwa numery
Zobaczymy!!!
Obserwuj wątek
    • uwa5 Re: Wacu well 07.01.06, 20:11
      hej! napisz ile ci obiecali stracić po tylu zabiegach i ile to kosztuje.
      ciekawa jestem rezultatów. pozdrawiam
      • makbyt Re: Wacu well 07.01.06, 21:51
        w Gorzowie Wlkp. w promocji 20 zabiegow pólgodzinnych 350,-
        Kolezanka chodzila i 12 kilo i 3 numery odiezy w dól.
        • uwa5 Re: Wacu well 07.01.06, 22:00
          fajnie wam, też bym poszła ale niestety w Lublinie tego nie ma. a koleżanka
          miała tylko 20 zabiegów i takie rezultaty?
          • makbyt Re: Wacu well 07.01.06, 22:05
            tak
            wiem ze jeszcze pilnowala sie z jedzeniem i tak jej waga zeszla.
            Ale mi osobiscie chodzi tez o cialo o to zeby pozbyc sie cellulitu
    • viveca Re: Wacu well 09.01.06, 08:12
      Hej!
      Ja też od dziś zaczynam ćwiczyć w tym tygodniu 5x30 minut (jak wytrzymam!!)
      Do zrzucenia 8kg i 2 rozmiary czyli jak u ciebie smile
      Jestem bardzo ciekawa czy te ćwiczenia przynoszą takie efekty jak piszą.
      Pozdrawiam trzymam za nas kciuki smile
      Viv
    • ankus2 Re: Wacu well 10.01.06, 09:53
      Witamsmile
      jestem po vacu , udało mi się wziąść 14 zabiegów, potem czasu zabrakło ( 2
      dzieci)W centymetrach zmiejszyłam się z rozmiaru 42 do 40, wagowo bez rewelacji
      bo tylko 1,5 kg. Potem jednak , mimo, że nie ćwiczyłam na vacu ...dalej
      chudłam, co prawda troszke ograniczyłam jedzonko, ale chudłam. Celullit pieknie
      się wchłonąłsmile Teraz wyczarowałm sobie czas na siłownię 2 razy w tygodniu po
      1,5 h , a w te dni kiedy nie mam siłowni ćwiczenia z CYndy C. ( te po porodzie)
      i waga leci dalej w dół. Jestem 6 m-cy po drugiej ciązy i pozbyłam sie całego
      tłuszczyku. Teraz jeszcze do zgubienia resztki po pierwszej ciązy i jestem
      laskasmile Pozdrawiam, Ankus2
      • justy01 Re: Wacu well 13.01.06, 11:51
        Ha ...na czym polegaja te cwiczenia....zabiegi i w jakich salonach ich szukac...
        Dziekuje za odpowied bardzo niewtajemniczona?
        • czeskie Re: Wacu well 17.01.06, 13:14
          www.cosmedica.szczecin.pl/urz%C4%85dzenia-vacu-well/ tu jest link, co to
          jest. W moim mieście jest jeden vacu well na siłowni. Chcę spróbować od lutego
          bo po dwójce dzieci ciężko jest zgubić fałdki. crying
          • czeskie Re: Wacu well 17.01.06, 13:18
            www.celebrity.com.pl/oferta.php?id1=14&id2=vacuwell i jeszcze jeden link
            w moim mieście jest taniej pół godziny to 20 zł
    • viveca Do Makbyt 18.01.06, 10:45
      Hej
      Jestem bardzo ciekawa jak ci idzie ja wzielam juz 7 sesji 30 minutowych ale bez
      rewelacji, w obwodach i wadze bez zmian tylko mam wrazenie, ze ujędrniła mi się
      skóra, ale pocieszam się ze do 20 zabiegów jeszcze mi brakuje i że do tego
      czasu zgubie to co sobie wczesniej zalozylam smile
      Pozdrawiam
      Viv
      • makbyt Re: Do Makbyt 21.01.06, 17:01
        Jestem po 8 seansach, nogi troszkę schudly, ogólnie 1,5 kilo w dól, brzuch jak
        byl taki jest.
        Nie jem pieczywa tylko chrupkie Wasy slodycze tez poszly precz.
        Pije wode i gorzka herbate.
        • karmasz Re: Do Makbyt 24.01.06, 16:26
          Czy lepiej cwiczyc na Vacu - bierznia czy steper? Troszke sie zajaralam
          ,zwlaszcza tym wchlanianiem cellulitu.Boje sie jednak ,ze znowu strace kupe kasy
          a cellulitis i tak zostanie. Przeczytalam na ich stronie,ze cellulit zmniejszyl
          sie u 80% kobiet czyli na 99% ja jestem w tej pozostalej 20%.Przetestowalam
          wiekszosc wynalazkow na cellulit i wydalam majatek i nie widzialam zadnej poprawy.
          • karmasz Re: Do Makbyt 24.01.06, 16:51
            APELUJE. Jesli ktoras z Was miala widoczny ,zaawansowany cellulit i sie go
            pozbyla albo widocznie zmniejszyla,prosze napiszcie jakie zabiegi Wam pomogly?
            • czeskie Re: Do Makbyt 06.02.06, 21:35
              Dajcie znać jak Wam idzie. Dzwoniłam na siłownie i okazało sie, ze jest w
              serwisie, ale lada dzien ma byc dostepny a wtedy drżyj skórko pomarańczy. wink
              • kubara1 Re: Do Makbyt 07.02.06, 09:36
                Kurcze, a w Gdańsku tylko w jednym miesjcu są takie zabiegi - na całe Trój
                miasto. Ale my prowincja jesteśmysad(. I 1,40 za minutę, czyli strasznie drogo.
                Ale jak napiszecie, że faktycznie pomaga na skórke to zacisnę kieszeń i pójdę:-
                ))
                • czeskie dzis mój pierwszy raz 07.02.06, 13:58
                  Zainwestowałam 20 zł, chodziłam pół godziny i zeszłam na nogach z galarety,
                  bylam spocona a miesnie to bolały mnie jak po porzadnym treningu. Jutro drugi
                  raz i tak do 10. Ale trener mówił, za są kobietki którym cellulit znika po 4
                  treningach. Nie jestem jakimś olbrzymem dzis wazylam prawie 57 kg (164 cm
                  zrostu), ale chodze głownie po to by ujedrnic skóre i pozbyc sie skórki.
                  Pomierzyłam sie wszedzie zeby zobaczyc ak uze zmiany zaszły w wymiarach. smile
                  Pozdrawiam Edyta
    • mamagabci Re: Wacu well 08.02.06, 09:50
      Hej,
      Dziewczyny piszcie jak tam postępy.
      Ciekawa jestem strasznie.
      pozdrawiam
      • czeskie Re: Wacu well 11.02.06, 11:54
        Byłam 4 razy, w biodrach, talii i pod biustem spadło mi po 2 cm w brzuchu 4 cm
        i 1,5 kg, w udach nic sie nie ruszyło. Cellulit jakby mniejszy ale zobacze jak
        to bedzie po 10 razie.
    • muchomorek23 kiedy można zacząć? 17.02.06, 11:35
      a kiedy po porodzie można zacząć te zabiegi? 7 tyg. temu urodziłam sn i się
      zastanawiam czy już mogę?
      • meg1112 dołaczam sie... od kiedy??? 19.02.06, 13:40
        juz znalazłam miejcse, ttylko od kiedy mozna??/
        ja jestem 8 tygodni po porodzie
    • carmen.moreno Do Makbyt 18.02.06, 17:27
      Chciałam się dowiedzieć, jaki jest rezultat, bo tez planuję zakup 20 zabiegów.
      Może wystarczy np. tylko 10 zabiegów?
      • czeskie Re: Do Makbyt 18.02.06, 21:01
        Jednym kobietkom trzeba 20 a innym wystarczą 4. Ja byłam 9 razy pozrzucałam na
        obwodach 2-4 cm a cellulit znacznie sie zmniejszył.
    • beciatwin Re: Wacu well 19.02.06, 18:10
      Witam. Może ktoś wie gdzie w Poznaniu Wacu well?
      • fidodido2006 Re: Wacu well 19.02.06, 20:32
        Obiło mi się o uszy, że na Góreckiej...
        pewna nie jestem...
        pozdrawiam
        • meg1112 WARSZAWA- znalazłam tanio 20.02.06, 17:06
          a wiec na targówku na Gilarskiej

12 zabiegów vacu well- 250zł
          12 zabiegów vacu well połaczonych z wyszczuplająco-antycellulitowym zelem na
          ciało- 320zł
          12 zabigów vacu well z Guam fitness na ciało- 450zł

wiadomo guam jest doskonały i ma swietne opinie jesli chodzi o rezultaty
          wyszczuplające- zatem w polaczeniu z komora musi byc doskonały

musze z mezem przedystkutowac ten ostatni pakiet wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka