i_love_tweety 04.02.06, 17:12 Witam Jakie polecacie cisnieniomierze nadgarstkowe (czy jak pojde do apteki to mi doradza wlasciwy, czy taki z jakiego producentem maja cicha umowe)? Czy ktos mial kontakt z nissei ws720? Z gory dziekuje za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: cisnieniomierze 04.02.06, 18:21 i_love_tweety napisała: > Witam > Jakie polecacie cisnieniomierze nadgarstkowe (czy jak pojde do apteki to mi > doradza wlasciwy, czy taki z jakiego producentem maja cicha umowe)? > Czy ktos mial kontakt z nissei ws720? > Z gory dziekuje za odpowiedzi. Żadne. Nadgarstkowe się nie sprawdzają. Kup normalny naramienny. S. Odpowiedz Link Zgłoś
netka2 Re: cisnieniomierze 04.02.06, 19:58 Ja tez nie polecam ci nadgarstkowych, sa malo precyzyjne. Zawyzaja wyniki, przy kazdym najmniejszym ruchu. Polecam naramienny, a najlepszy to rtecioey. Odpowiedz Link Zgłoś
kamusla_a Re: cisnieniomierze 04.02.06, 20:05 Ja mam do sprzedania ciśnieniomierze w atrakcyjnej cenie, mąż przysyła mi z Usa za pół darmo. Kontakt na mial. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Uwaga, oszustka !!! 04.02.06, 20:17 kamusla_a napisała: > Ja mam do sprzedania ciśnieniomierze w atrakcyjnej cenie, mąż przysyła mi z > Usa za pół darmo. Kontakt na mial. Pozdrawiam ! Z tak zaawansowanym rakiem do USA pojechał ?????? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Uwaga, oszustka !!! 06.02.06, 00:10 prawdopodobnie umarł i wcielił sie w cośtam bo jest buddystą i przezywa kilka wcieleń.... Odpowiedz Link Zgłoś
mania333 Re: Uwaga, oszustka !!! 06.02.06, 08:09 Snajper, czytaj uważnie;-) To KAMUSLA. Ktoś podszywa się pod Kamusię. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Uwaga, oszustka !!! 06.02.06, 11:22 mania333 napisała: > Snajper, czytaj uważnie;-) To KAMUSLA. Ktoś podszywa się pod Kamusię. Zauważyłem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=36097633&a=36215839 S. Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: cisnieniomierze 06.02.06, 12:56 Ja mam nadgarstkowy - kupiłam za niecałe 50 zł. Żeby wynik był w miarę rzetelny - pasowałoby mierzyć ze trzy razy pod rząd. Lekarka powiedziała mi, że te elektroniczne często zaniżają wynik. Ale ogólnie są bardzo wygodne w użyciu i jeśli nie jesteś chora na np. nadciśnienie to całkowicie ci taki wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: cisnieniomierze 06.02.06, 13:26 cereusfoto napisała: > Ale ogólnie są bardzo wygodne w użyciu i jeśli nie jesteś chora na np. nadciś > nienie to całkowicie ci taki wystarczy. Tylko po co osobie zdrowej ciśnieniomierz ??? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś