kkkkk4 10.02.06, 15:36 A dokładnie u dr Domitrza? Chodzi mi o całość kosztów (jeżeli wizyta jest dodatkowo płatna ). Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: Ile kosztuje IUI w Białymstoku? 10.02.06, 15:40 moze zadzwon i zapytaj, jego nr jest na www.domitrz.pl Odpowiedz Link
bacardi2003 Re: Ile kosztuje IUI w Białymstoku? 10.02.06, 16:23 jeśli decydujesz sie w AM Białystok, to koszta są mniejwięcej takie pierwsza wizyta (zapoznawcza) 80-200 pln ja płaciłam u doc Sz. 80 pln badania w zależności jakie będziesz miała zalecone lekarstwa, w zależności ile zużyjesz a jest to sprawa b. indywidualna to koszt ok. 2.000,- do 5.000,- nawet jeśli słabo reaguje się naa stymulację zabieg icsi 2.840,- standartowe in vitro jest tańsze ok 60,- pln nie pamiętam teraz dokładnie plus koszty pobytu (nocleg od 30-45 pln) pus przejazdy mi na wizycie lakarz powiedział że powinnam się zmieścić w koszcie 6.000,- pln + pobyt ceny są wyższe jeśli zdecydujesz się na klinikę prywatną Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re:errata II: przepraszam napisałam o in vitro:( 10.02.06, 16:35 no wlasnie)) Odpowiedz Link
bacardi2003 Re: IUI cena 10.02.06, 17:13 poszukaj proszę cennik na stronach klinki, albo na bocianie, stowarzyszenie to współpracuje ze specjalistami z Białegostoku, przez ich stronę możesz skontaktować się z lekarzami przepraszam bardzo, jeszcze raz za zamieszanie Odpowiedz Link
perla33 Re: IUI cena 10.02.06, 18:32 Dagps ja własnie pisalam na priv do dr Domitrza-bede dzwoniła jutro badz w poniedziałek i umawiała sie na wizyte-po wszystkim - Ci powiem!!Jestem szczęśliwa ze wreszcie coś sie ruszyło.Buziaki Odpowiedz Link
dagps Re: IUI cena 10.02.06, 18:53 no tak sie zdziwilam troszke skad od ciebie do mnie taki entuzjastyczny post ale mocno sie nie pomylilas, tez jestem jego pacjentka, wiec rowniez czekam na wiadomosci. no i z powodu ze obie jestemy na tym forum tez czekam. Odpowiedz Link
kkkkk4 Re: IUI cena 10.02.06, 19:00 Do perla33 ok- czekam na info Dziewczyny- to chyba dobry wybór ten doktor Domitrz co? Jeszcze u niego nie byłam ale będę sie umawiać na wizytę, powiedzcie czy dobra decyzja. I jeszcze jedno: jak wygląda taka pierwsza wizyta- czy trzeba jechać na konkretną godzinę, czy wchodzi się z męzem- napiszcie jakies szczegóły... Odpowiedz Link
bacardi2003 Re: pierwsza wizyta 10.02.06, 20:20 moim zdaniem lekarze z Białego to dobry wybór, oni mają największe doświadczenie proponuję naprawdę skontaktować się z lekarzem przez bociana ja tak zrobiłam opisałam krótko naszą historię i zapytałam czy muszę jeszcze robić jakieś badania, w zwrotce otrzymałam telefon kontaktowy, ale nestety Ci nie podam ponieważ ja leczę się u doc Sz. na pierwszą wizytę możesz jechac sama lub z mężem to Twój wybór, zabierasz ze sobą wyniki badań, ew. historię leczenia, wizyta generalnie przebiega jak taka standartowa wizyta u gin + usg, mi powiedziano że dzień cyklu nie ma znaczenia ale wolała pojechać w połowie cyklu, przynajmniej można było u mnie wszystko obejrzeć strona bociana to www.nasz-bocian.pl po lewej stronie jest wejście na forum tam jest wątek na którym odpowiadają lekarze z Białego w tym Domitrz, napisz prywatną wiadomość i w przeciągu 2-3 dni otrzymasz odp chyba że dziewczyny mają telefon do gabinetu to Ci podadzą powodzenia Odpowiedz Link
kkkkk4 Re: pierwsza wizyta 10.02.06, 21:04 Dzięki! Ja juz z dr rozmawiałam- teraz mam brać clo i w odpowiednim dniu jadę na wizytę-a potem (mam nadzije) na IUI. Po prostu nie zapytałam o ceny a nie chcę być zaskoczona na wizycie i nie chcę ponownie wydzwaniać tylko po to. No i jetsem ciekawa jak wygląda wizyta z meżem bo na zdjeciach nie widac czy w gabinecie jest parawan. Tak sie zastanawiam (moze to głupie) że jak bedę badan to mąż sie będzie przyglądał, czy każą mu wyjść..?? Odpowiedz Link
bacardi2003 Re: pierwsza wizyta 10.02.06, 21:53 nie wiem jak u Twijego dr ale wszędzie tam gdzue ja chodzę samolot i usg jest w wydzielonym miejscu ale jakby co zawsze może wyjśc jak będziesz badana Odpowiedz Link
perla33 Re: pierwsza wizyta 11.02.06, 07:47 kkkkk4 szybka jesteś)ja miałam być pierwsza i zdać relacje-a tu co-prosze już dzwoniłaś. Myśle że dr D to dobry wybór, ja też przez 2 miesiące sie zastanawiałam gdzie?do kogo? Myslałam tez o KRIOBANKU ale ponoć ceny sa zabójcze( czytałam bociana i najbardziej mi podpasowała dr D) Odpowiedz Link
asiat99 Re: IUI cena 22.02.06, 20:42 jesli chodzi o Domitrza to nie zrobił na mnie za pierwszym razem dobrego wrazenia.wszystko szybko,rozmowa w locie,pobyt w gabiniecie nie dłuzej jak 5 minut,żadnych wyjasnien co i jak.Zmieniłam o nim zdanie gdy trafiłam na tamtejszy oddział z zespołem hiperstymulacji.ciepły,codziennie zgdladal,pytal jak sie czuje. po dłuzszym pobycie tam stwierdzilam ze oni maja po prostu tyle pacjentek i dlatego tak hurtowo wszystkich traktuja.punkcja raz raz, transfer tak samo.nic nie mowia robia swoje. Odpowiedz Link
perla33 Re: IUI cena 11.02.06, 07:53 Dagps nie dziw sie ja jestem dobra dziewczyna) Jesli jestes jego pacjentka to powiedz nam jak jest na 1 wizycie? A ja jak bede juz po wizycie to tez wszystko opowiem. Buziaki Odpowiedz Link
dagps Re: IUI cena 11.02.06, 11:59 uff, ciezko bedzie ale napisze jak to wyglada z mojego punktu widzenia. pierwsza moja wizyta wygladala tak ze polozylam wszytskie wyniki badan (pcos) ktore sama sobie zrobilam bo zaden lekarz nie raczyl przez 8 lat na to wpasc domitrz sam mi przyznal ze tez by mi nie powiedzial ze mam pcos, bo moze nie wiedzac o tym latwiej byloby mi i zaszlabym w ciaze zwyczajnie, naturalnie (co pry moich wynikach i braku miesiaczek jest niemozliwe). wystarczy przyjechac we wtorek lub czwartek na 14.00 do gabinetu, przywitac sie z pania pielegniarka i zaraz mozna wchodzic, domitrz siedzi do ostatniej pacjentki. ja jednak bym na waszym miejscu zadzwonila wczesniej zeby mu powiedziec czego oczekujecie. ja tego nie zrobilam i stracilam sporo czasu, bo po pierwszej wizycie dowiedzialam sie niewiele - wtedy chodzilo jeszcze o blokowanie owulacji u mnie - pcos, jak zaczelam myslec o staraniach kazal mi czekac rok i samej probowac zajsc, bo "jestem jeszcze mloda". mysle ze jak zobaczy za trzy miesiace moje wyniki - beda wtedy aktualne - to zmieni zdanie. dziewczyny - moja sytuacja wyglada inaczej bo mam pcos. pamietajcie o tym i niech was moje niezadowloenie nie zraza. ja ogolnie za te 8 lat jestem obrazona na lekarzy. mozecie isc z mezem, nie ma parawanu, ale tak troche zasloniety jest fotel, stoi tylem i odgrodzony szafkami, moze z jedna noge bedzie widac zadawajcie pytania jak cos, to odpisze. Odpowiedz Link
kkkkk4 Re: IUI cena 11.02.06, 12:44 Ile zapłaciaś za wizytę? Uważasz ze warto się u niego leczyć-dla mnie to już ostateczna decyzje psychika nie zniesie kolejnego rozczarowania. Wszyscy "miejscowi" lekarze każą mi czekać a ja już nie mam czasu bo za długo czekam a i wiek (32) już nie ten..Dlatego podjełam męsą decyzje- klinika leczenia niepłodności- dobra, w mierę nie droga i skuteczna. Czy doktor D. spełni moje oczekiwania? Odpowiedz Link
bacardi2003 Re: dojazd 11.02.06, 14:21 ja dojeżdżam aż ze Szczecina i mimo że daleko, to uwież w tym wszystkim podróż i pobyt tam (kosztowo)to już najmniejszy problem najważniejsze to mieć zaufanie do lekarza, Odpowiedz Link
dagps kkkk 12.02.06, 09:28 nie potrafie powiedziec czy spelni twoje oczekiwania, ani czy nie bedziesz musiala kolejny raz znosic rozczarowania - to zalezy nie ode mnie ani mojego pisania. mysle ze w wieku 32 lat on wie ze nie ma co zwlekac. wizyta u niego to 70zl. podejrzewam ze jesli nie mialas hsg to on od tego zacznie - tu plus dla niego - nie marnuje czasu dziewczyn z niedroznymi jajowodami, najpierw sprawdza co moze zrobic a potem robi. przyjezdzaj. masz do wyboru - nie przyjechac i szukac dlaej beczac w poduszke, albo przyjechac z nadzieja. ja mu ufam jeszcze, mimo moich z nim dziwnych przygod, ale przypominam ze jestem w innej sytuacji. on mi chce dac szanse bo mam 24 lata. wiem, bo powiedzial, ze inaczej by postepowal gdybym miala 28-30. kolezanka ma 28 - wzial sie w jej przypadku porzadnie do roboty. czego i tobie zycze przyjezdzajcie dziewczyny i do zobaczenia w poczekalni Odpowiedz Link
kkkkk4 Re: kkkk 12.02.06, 09:30 Dzięki-hsg już miałam wiec mam nadzieję że wizyta u niego to dobra kolejka do kramu ze szcześciem. Odpowiedz Link
asiat99 Re: dojazd 22.02.06, 19:53 ja tez dojezdzam ze szczecina,moze sie zgadamy?Do bacardi2003 Odpowiedz Link