Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje IUI w Białymstoku?

10.02.06, 15:36
A dokładnie u dr Domitrza? Chodzi mi o całość kosztów (jeżeli wizyta jest
dodatkowo płatna ).
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dagps Re: Ile kosztuje IUI w Białymstoku? 10.02.06, 15:40
      moze zadzwon i zapytaj, jego nr jest na www.domitrz.pl
    • bacardi2003 Re: Ile kosztuje IUI w Białymstoku? 10.02.06, 16:23
      jeśli decydujesz sie w AM Białystok, to koszta są mniejwięcej takie
      pierwsza wizyta (zapoznawcza) 80-200 pln ja płaciłam u doc Sz. 80 pln
      badania w zależności jakie będziesz miała zalecone
      lekarstwa, w zależności ile zużyjesz a jest to sprawa b. indywidualna to koszt
      ok. 2.000,- do 5.000,- nawet jeśli słabo reaguje się naa stymulację
      zabieg icsi 2.840,- standartowe in vitro jest tańsze ok 60,- pln nie pamiętam
      teraz dokładnie
      plus koszty pobytu (nocleg od 30-45 pln) pus przejazdy

mi na wizycie lakarz powiedział że powinnam się zmieścić w koszcie 6.000,- pln
      + pobyt

ceny są wyższe jeśli zdecydujesz się na klinikę prywatną
    • bacardi2003 Re: errata: tańsze o ok. 600 pln 10.02.06, 16:24

• bacardi2003 Re:errata II: przepraszam napisałam o in vitro:( 10.02.06, 16:27

• 17lipiec1976 Re:errata II: przepraszam napisałam o in vitro:( 10.02.06, 16:35
          no wlasniewink))
    • bacardi2003 Re: IUI cena 10.02.06, 17:13
      poszukaj proszę cennik na stronach klinki, albo na bocianie, stowarzyszenie to
      współpracuje ze specjalistami z Białegostoku, przez ich stronę możesz
      skontaktować się z lekarzami

przepraszam bardzo, jeszcze raz za zamieszanie
      • perla33 Re: IUI cena 10.02.06, 18:32
        Dagps ja własnie pisalam na priv do dr Domitrza-bede dzwoniła jutro badz w
        poniedziałek i umawiała sie na wizyte-po wszystkim - Ci powiem!!Jestem
        szczęśliwa ze wreszcie coś sie ruszyło.Buziaki
        • perla33 Re: IUI cena 10.02.06, 18:33
          Oj dałam plame to do kkkkkwink)
          • dagps Re: IUI cena 10.02.06, 18:53
            no tak sie zdziwilam troszke skad od ciebie do mnie taki entuzjastyczny postsmile

ale mocno sie nie pomylilas, tez jestem jego pacjentka, wiec rowniez czekam na wiadomosci. no i z powodu ze obie jestemy na tym forum tez czekam.
            • kkkkk4 Re: IUI cena 10.02.06, 19:00
              Do perla33
              ok- czekam na info wink

Dziewczyny- to chyba dobry wybór ten doktor Domitrz co? Jeszcze u niego nie
              byłam ale będę sie umawiać na wizytę, powiedzcie czy dobra decyzja.
              I jeszcze jedno: jak wygląda taka pierwsza wizyta- czy trzeba jechać na
              konkretną godzinę, czy wchodzi się z męzem- napiszcie jakies szczegóły...

• bacardi2003 Re: pierwsza wizyta 10.02.06, 20:20
                moim zdaniem lekarze z Białego to dobry wybór, oni mają największe doświadczenie
                proponuję naprawdę skontaktować się z lekarzem przez bociana ja tak zrobiłam
                opisałam krótko naszą historię i zapytałam czy muszę jeszcze robić jakieś
                badania, w zwrotce otrzymałam telefon kontaktowy, ale nestety Ci nie podam
                ponieważ ja leczę się u doc Sz.
                na pierwszą wizytę możesz jechac sama lub z mężem to Twój wybór, zabierasz ze
                sobą wyniki badań, ew. historię leczenia, wizyta generalnie przebiega jak taka
                standartowa wizyta u gin + usg, mi powiedziano że dzień cyklu nie ma znaczenia
                ale wolała pojechać w połowie cyklu, przynajmniej można było u mnie wszystko
                obejrzećsmile
                strona bociana to www.nasz-bocian.pl po lewej stronie jest wejście na forum tam
                jest wątek na którym odpowiadają lekarze z Białego w tym Domitrz, napisz
                prywatną wiadomość i w przeciągu 2-3 dni otrzymasz odp
                chyba że dziewczyny mają telefon do gabinetu to Ci podadzą
                powodzenia
                • kkkkk4 Re: pierwsza wizyta 10.02.06, 21:04
                  Dzięki! Ja juz z dr rozmawiałam- teraz mam brać clo i w odpowiednim dniu jadę
                  na wizytę-a potem (mam nadzije) na IUI. Po prostu nie zapytałam o ceny a nie
                  chcę być zaskoczona na wizycie i nie chcę ponownie wydzwaniać tylko po to. No i
                  jetsem ciekawa jak wygląda wizyta z meżem bo na zdjeciach nie widac czy w
                  gabinecie jest parawan. Tak sie zastanawiam (moze to głupie) że jak bedę badan
                  to mąż sie będzie przyglądał, czy każą mu wyjść..??
                  • bacardi2003 Re: pierwsza wizyta 10.02.06, 21:53
                    nie wiem jak u Twijego dr ale wszędzie tam gdzue ja chodzę samolot i usg jest w
                    wydzielonym miejscu
                    ale jakby co zawsze może wyjśc jak będziesz badana
                    • perla33 Re: pierwsza wizyta 11.02.06, 07:47
                      kkkkk4 szybka jesteśwink)ja miałam być pierwsza i zdać relacje-a tu co-prosze
                      już dzwoniłaś. Myśle że dr D to dobry wybór, ja też przez 2 miesiące sie
                      zastanawiałam gdzie?do kogo? Myslałam tez o KRIOBANKU ale ponoć ceny sa
                      zabójczesad( czytałam bociana i najbardziej mi podpasowała dr Dwink)
              • asiat99 Re: IUI cena 22.02.06, 20:42
                jesli chodzi o Domitrza to nie zrobił na mnie za pierwszym razem dobrego
                wrazenia.wszystko szybko,rozmowa w locie,pobyt w gabiniecie nie dłuzej jak 5
                minut,żadnych wyjasnien co i jak.Zmieniłam o nim zdanie gdy trafiłam na
                tamtejszy oddział z zespołem hiperstymulacji.ciepły,codziennie zgdladal,pytal
                jak sie czuje. po dłuzszym pobycie tam stwierdzilam ze oni maja po prostu tyle
                pacjentek i dlatego tak hurtowo wszystkich traktuja.punkcja raz raz, transfer
                tak samo.nic nie mowia robia swoje.
            • perla33 Re: IUI cena 11.02.06, 07:53
              Dagps nie dziw sie ja jestem dobra dziewczynawink) Jesli jestes jego pacjentka
              to powiedz nam jak jest na 1 wizycie? A ja jak bede juz po wizycie to tez
              wszystko opowiem. Buziaki
              • mar414 Re: IUI cena 11.02.06, 11:28
                dziewczyny a z daleka dojezdzacie do Białego?
                • dagps Re: IUI cena 11.02.06, 11:59
                  uff, ciezko bedzie ale napisze jak to wyglada z mojego punktu widzenia.
                  pierwsza moja wizyta wygladala tak ze polozylam wszytskie wyniki badan (pcos) ktore sama sobie zrobilam bo zaden lekarz nie raczyl przez 8 lat na to wpascsad domitrz sam mi przyznal ze tez by mi nie powiedzial ze mam pcos, bo moze nie wiedzac o tym latwiej byloby mi i zaszlabym w ciaze zwyczajnie, naturalnie (co pry moich wynikach i braku miesiaczek jest niemozliwe). wystarczy przyjechac we wtorek lub czwartek na 14.00 do gabinetu, przywitac sie z pania pielegniarka i zaraz mozna wchodzic, domitrz siedzi do ostatniej pacjentki. ja jednak bym na waszym miejscu zadzwonila wczesniej zeby mu powiedziec czego oczekujecie. ja tego nie zrobilam i stracilam sporo czasu, bo po pierwszej wizycie dowiedzialam sie niewiele - wtedy chodzilo jeszcze o blokowanie owulacji u mnie - pcos, jak zaczelam myslec o staraniach kazal mi czekac rok i samej probowac zajsc, bo "jestem jeszcze mloda". mysle ze jak zobaczy za trzy miesiace moje wyniki - beda wtedy aktualne - to zmieni zdanie.
                  dziewczyny - moja sytuacja wyglada inaczej bo mam pcos. pamietajcie o tym i niech was moje niezadowloenie nie zraza. ja ogolnie za te 8 lat jestem obrazona na lekarzy.
                  mozecie isc z mezem, nie ma parawanu, ale tak troche zasloniety jest fotel, stoi tylem i odgrodzony szafkami, moze z jedna noge bedzie widacsmile
                  zadawajcie pytania jak cos, to odpisze.
                  • kkkkk4 Re: IUI cena 11.02.06, 12:44
                    Ile zapłaciaś za wizytę? Uważasz ze warto się u niego leczyć-dla mnie to już
                    ostateczna decyzje psychika nie zniesie kolejnego rozczarowania.
                    Wszyscy "miejscowi" lekarze każą mi czekać a ja już nie mam czasu bo za długo
                    czekam a i wiek (32) już nie ten..Dlatego podjełam męsą decyzje- klinika
                    leczenia niepłodności- dobra, w mierę nie droga i skuteczna. Czy doktor D.
                    spełni moje oczekiwania?
                • bacardi2003 Re: dojazd 11.02.06, 14:21
                  ja dojeżdżam aż ze Szczecina i mimo że daleko, to uwież w tym wszystkim podróż
                  i pobyt tam (kosztowo)to już najmniejszy problem
                  najważniejsze to mieć zaufanie do lekarza,
                  • dagps kkkk 12.02.06, 09:28
                    nie potrafie powiedziec czy spelni twoje oczekiwania, ani czy nie bedziesz musiala kolejny raz znosic rozczarowania - to zalezy nie ode mnie ani mojego pisania. mysle ze w wieku 32 lat on wie ze nie ma co zwlekac. wizyta u niego to 70zl. podejrzewam ze jesli nie mialas hsg to on od tego zacznie - tu plus dla niego - nie marnuje czasu dziewczyn z niedroznymi jajowodami, najpierw sprawdza co moze zrobic a potem robi. przyjezdzaj. masz do wyboru - nie przyjechac i szukac dlaej beczac w poduszke, albo przyjechac z nadzieja. ja mu ufam jeszcze, mimo moich z nim dziwnych przygod, ale przypominam ze jestem w innej sytuacji. on mi chce dac szanse bo mam 24 lata. wiem, bo powiedzial, ze inaczej by postepowal gdybym miala 28-30. kolezanka ma 28 - wzial sie w jej przypadku porzadnie do roboty. czego i tobie zyczesmile
                    przyjezdzajcie dziewczyny i do zobaczenia w poczekalnismile
                    • kkkkk4 Re: kkkk 12.02.06, 09:30
                      Dzięki-hsg już miałam wiec mam nadzieję że wizyta u niego to dobra kolejka do
                      kramu ze szcześciem.
                  • asiat99 Re: dojazd 22.02.06, 19:53
                    ja tez dojezdzam ze szczecina,moze sie zgadamy?Do bacardi2003
                    • asiat99 Re: dojazd 22.02.06, 19:55
                      również lecze sie u Domitrza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka