Dodaj do ulubionych

treporti Ca'Savio w lipcu

IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.03.06, 19:32
witam.wybieram się z Eurocampem ( pierwszy raz ) do Treporti.podzielcie się
wrażeniami z samego campingu i okolicy.czekam z niecierpliwością na wasze
opinie , bo dla mnie Włochy będą pierwszy raz.
Obserwuj wątek
    • Gość: agg Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.03.06, 19:24
      czy nikt nie spędza wakacji z eurocampem? nie wierzę. proszę , pomóżcie.
    • lanta Re: treporti Ca'Savio w lipcu 05.03.06, 13:50
      Witam agg , z eurocampem na ca savio byliśmy dwa razy , camping ok ,
      zakwaterowanie również . Czy rezerwację masz w namiocie czy mobilhomie ? Czy
      jedziesz z dziećmi ? Napisz co cię interesuje . Pozdrawiam
      • Gość: agg Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.03.06, 20:15
        wykupiony mam namiot , jadę z 6 letnim dzieckiem. chciałabym wiedzieć jak
        wygląda sam camping , czy jest dużo miejsca przed namiotami , no i to co
        interesuje naszego synka - jak prezentują się w rzeczywistości baseny i plaża.
        LANTA - DZIĘKI ,ŻE SIĘ ODEZWAŁAŚ.
        • aseretka Re: treporti Ca'Savio w lipcu 06.03.06, 07:26
          Byłam na Ca`Savio w ubiegłym roku. Co prawda był to krótki, zaledwie dwudniowy
          pobyt. Swoją opinię o tym campingu wyraziłam tu:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=36246862&v=2&s=0
          i tu:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=206&w=36378218&v=2&s=0
          Chociaż camping duży namioty rozstawione dość gęsto. Basen ( ten bliżej
          recepcji ) myślę, że zadowoli synka.
          Plaża niezbyt mi się podobała, ale to rzecz gustu.
          Plan campingu możesz zobaczyć tu:
          www.casavio.it/eng/camping_cavallino/mappa.asp
          Namioty Eurocampu są rozstawione ( a przynajmniej były w ubiegłym roku )
          pomiędzy drugim basenem a toaletami 3 i wzdłuż tej scieżki od toalet 3 w
          kierunku marketu. Do plaży jakieś 100-200 m.
          Zaopatrzcie sie wcześniej w papier toaletowy, bo w sanitariatach go nie ma.
          Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania, to pytaj.
          • Gość: joma24 Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.06, 16:28
            my tez byliśmy 1 tydz w e wrzesniu w tamtym roku, camping ok,choc bez
            rewelacji, basen b. fajny dla dziecka ze statkiem, drugi basen był juz
            nieczynny, a mieliśmy przy nik namioty :)
            wiem, ze euricamp ma lepsze campingi w okolicach.
            Dla nas tylko okolice nieciekawe - morze i plaza nie za czyste, miejscowości
            bez uroku (ale my jestesmy zakochani w Chorwacji). W tym roku planujemy Garde,
            potem Korsyke, mam nadzieję ze ta nas zachwyci :)
          • Gość: agg Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.03.06, 18:05
            dzięki za wyczerpujące informacje - gdybyś mogła więcej , to bardzo bedę
            wdzięczna - co tam można robić oprócz kąpieli słonecznych - jakieś miejsca
            godne polecenia?
            oprócz wenecji oczywiście.
            jak daleko jest do parku rozrywki i czy warto tam jechać?
            jeszcze raz dzięki za pomoc
            • aseretka Re: treporti Ca'Savio w lipcu 07.03.06, 08:09
              Można wybrać się do Roncade ( ok. 20 km ) z zamkiem i XVI-wiecznym parkiem
              romantycznym.
              Można do Caorle, urokliwego miasteczko nadmorskie z katedrą pochodzącą z 1048
              r. W katedrze przechowywane jest Pala d`Oro – bizantyjska praca złotnicza z
              przełomu XII i XIII wieku.
              Można do oddalonego od Caorle o 3 km Ca`Corniani, gdzie znajduje się muzeum
              wina, w którym można poznać poszczególne etapy produkcji tego trunku.
              Można do położonej troche dalej Padwy ( ok 80 km ), gdzie warto przede
              wszystkim podziwiać Capella degli Scrovegni ze wspaniałymi freskami Giotta.
              • Gość: agg Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.03.06, 16:53
                serdeczne dzięki za tak wyczerpujące informacje o włoskich atrakcjach. nie wiem
                już o co pytać ale pewnie chciałabym jeszcze wiele wiedzieć - jeśli ktoś coś
                wie na temat treporti , eurocampu czy samego pobytu w namiotach to niech pisze -
                zapewne skorzystam ze wszystkich informacji.
    • lanta Re: treporti Ca'Savio w lipcu 06.03.06, 23:04
      agg , myślę że będziesz zadowolona z campingu , baseny fajne , na tym bliżej
      recepcji jest piracki statek z atrakcjami dla dzieci , w pobliżu basenów
      bar ,scena gdzie wieczorem jest mini disco dla dzieci ,magik lub klown . Myślę
      że program może być podobny .
      Byliśmy w mobilhomie i nie pamiętam jak były rozmieszczone namioty , ale były w
      sąsiedztwie mobilhomów. Jeśli interesowały by cię zdjęcia z campingu to napisz
      na jola66@poczta.onet.pl
      A do parku wodnego AQUALANDIA w LIDO di JESOLO warto pojechać . Chyba około 15
      km od campingu .Pozdrawiam
    • natka110 Re: treporti Ca'Savio w lipcu 07.03.06, 08:24
      A ile kosztuje takic amping? bo ja jak pracowalam kolo Treporti w biurze
      podrozy, to slyszalam, ze taniej mozna miec apartament...Teraz mieszkam 20 min
      od morza, Jesolo i Preporti, szczerze mowiac, za zadne skarby swiata nie
      mieszkalabym na parkingu, jak moge miec apart za 170-200 euro tygodniowo, z
      wlasnym prysznicem Tv i ciepla woda...
      • aga72 Re: treporti Ca'Savio w lipcu 07.03.06, 20:04
        słyszeć, a wiedzieć - to dwie różne rzeczy. ileż to ja rzeczy słyszałam
        najczęściej nieprawdziwych zwłąszcza od tych, co nigdzie sami nie byli tylko
        szwagier lub znajoma znajomej mówiła-:) chętnie dowiedziałabym się gdzie można
        wynająć apartament dla 4 osób w czerwcu w toskanii za podaną przez ciebie cenę
        170-200 euro. bo rozumiem, że jest to cena za apartament na tydzień a nie od
        osoby
    • Gość: agg Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.03.06, 18:40
      a może ktoś wybiera się w drugiej połowie lipca z eurocampem do sa savio?
      dajcie znać
    • lanta Re: treporti Ca'Savio w lipcu 05.04.06, 23:57
      Witam agg , przesyłam ci zdjęcia z ca savio i aqualandii , proszę skontaktuj
      się ze mną na priv . Dziękuję.
    • lanta Re: treporti Ca'Savio w lipcu 05.04.06, 23:57
      Witam agg , przesłałam ci kiedyś zdjęcia z ca savio i aqualandii , proszę
      skontaktuj się ze mną na priv. Dziękuję
      • Gość: leon Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: 80.54.90.* 07.04.06, 19:24
      • Gość: leon Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: 80.54.90.* 07.04.06, 19:28
        Witam LANTA!
        Ponieważ i ja wybieram się z rodzinką na półwysep pod Wenecję _ Cavalino Union
        Lido, to mam do Ciebie prośbę o przesłanie kilku zdjęć , które odzwierciedlały
        by tamte tereny na maila leonx4@op.pl.
        Kilku osobom proponowałaś taką pomoc tak więc i ja mam do Ciebie prośbę!
        Z góry dziękuję i pozdrawiam .
        A może Ty byłaś na tym kampie?
    • lanta Re: treporti Ca'Savio w lipcu 08.04.06, 21:26
      Leon zajrzyj na swoją pocztę , zdjęcia wysłane .Pozdrawiam .
    • lanta Re: treporti Ca'Savio w lipcu 08.04.06, 21:26
      Leon zajrzyj na swoją pocztę , zdjęcia wysłane .Pozdrawiam .
      • Gość: leon Re: treporti Ca'Savio w lipcu IP: 80.54.90.* 09.04.06, 09:40
        sprawdziłem jest ok, dzięki i odpisałem do Ciebie z kilkoma pytaniami
    • annsa Re: treporti Ca'Savio w lipcu 10.04.06, 17:35
      Mamy zareaerwowany mobilhome na tym kempingu ale od 26 sierpnia na 16 dni licze
      na to ze pogoda mnie nie zawiedzie. rowniez jedziemy z Eurokempem pierwszy raz
      i mam nadzieje ze kemping okaze sie fajny.Podobno ten park wodny ktory jest w
      poblizu jest super,moja rodzinka nie moze sie juz doczekac tych zjezdzalni:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka