Gość: Krzys137 IP: *.acn.waw.pl 09.03.06, 09:24 Całusy dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Tylko jak mozecie sie calowac IP: 138.227.189.* 09.03.06, 09:45 myjac zeby raz na tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio Re: Tylko jak mozecie sie calowac IP: *.55-201-80.adsl.skynet.be 09.03.06, 10:30 Zgadzam się. Nikotynistki także trzeba wykluczyć. A na marginesie, całkiem ładne dali zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobre diablo Re: Tylko jak mozecie sie calowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 10:39 kinio napisał(a): > Zgadzam się. Nikotynistki także trzeba wykluczyć. A na marginesie, całkiem > ładne dali zdjęcie. Na marginesie zdjęcie beznadziejne.Co to ma być kiecka w groszki czy pocałunek? Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd "Najlepsze miejsce na gorące złączenie warg..." 09.03.06, 10:39 ...zgadujecie że "usta". Nic z tego, okazuje się że to "warszawskie Łazienki". ROTFL Cudowna niewrażliwość językowa redaktorków dostracza nam codziennie tyle radości. A może robią to celowo... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutkaTBG Uwielbiam się całować z moim chłopakiem....*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 18:33 nie ma nic lepszego niż przez parenaście minut topić swoje usta i tej drugiej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziak Re: Uwielbiam się całować z moim chłopakiem....** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:26 Oklaski dla niezmordowanych:)!! Odpowiedz Link Zgłoś
kowalikg Co to za bzdet o Dolnym Sląsku? 09.03.06, 09:46 Sląsk (Górny) ma się tak do Dolnego Sląska jak Katowice do Wrocławia czyli nijak. Nie mamy ze sobą NIC wspólnego. Całowanie na wyjście z domu na Sląsku (co wcale nie jest złe) nie obowiązuje na Dolnym Sląsku. Kolejny uznany specjalista powiedział co wiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazaczka Re: Co to za bzdet o Dolnym Sląsku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 14:32 popieram!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki-riki Re: Co to za bzdet o Dolnym Sląsku? IP: *.dclient.hispeed.ch 09.03.06, 15:12 bo dla warszawiakow reszta swiata sie nie liczy. czesto w telewizji przy prognozie pogody pani pokazuje dolny slask i wroclaw i mowi ze na slasku bedzie wialo. jakby to mialo jakis sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda a własnie,że to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:27 właśie,że obowiązuje bo wszyscy mężowie moich koleżanek (i mój też) całują nas kiedy wychodzą z domu...sonda nie jest z całym szacunkiem o Tobie ale o większości par...:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Krysia Całuski dla Pana Kierownika :) IP: *.wohnheime.ruhr-uni-bochum.de 09.03.06, 09:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 09:51 30 h, 59 min, 27 s. t o "cztery godziny"??? Czy ja nie umiem liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.centertel.pl 09.03.06, 10:00 A ja mam 27 lat i jeszcze nigdy, nie bylo niestety z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.dyktator Re: Wszystko o polskim całowaniu 09.03.06, 10:07 jak mozecie sie calowac, kiedy Polska umiera na waszych oczach? wyprzedaz majatku narodowego, utrata polskiej ziemi, nedza rolnikow i gornikow, banki przejmuja obcy! nie czas na umizgi i seksualne grzeszne zabawy, ktore nie prowadza do poczecia. naszym haslem jest: kazdy pocalunek to jednen nowy Polak! Polska sie wyludnia, nalezy juz teraz pomyslec o przyszlosci naszych wnuczat! rzadamy V Rzeczpospolitej! Trzeba siac, siac, siac - edukowac, tworzyc media, trzeba sie orientowac, kochani, prawdziwie polskie media pokazuja rzeczywistosc ktora krzyczy: dosc seksu w mediach, dosc rozpasania! pocalunek bez slubu jest grzechem! prawdziwi polacy skladaja pocalunek pokoju na dloni biskupa, jak pisze sw. Izydor to jedyny szlachetny rodzaj takiego zachowania. Rodacy, dosc zgrozy, opamietajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
kabja1 Re: Wszystko o polskim całowaniu 09.03.06, 15:45 Bujaj Się,czy jeśli przestaniemy się całować, zmieni sie sytuacja polityczna i gospodarcza w polsce? Nie sadzę. Dlaczego mielibysmy pozbawiać się tej odrobiny przyjemności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarus k. Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:14 Żal mi cię. Informuję cię, że nie zrozumiałeś przesłania postu, na który odpowiedziałeś i pewnie już nigdy nie zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycaty_Pastor Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.magma-net.pl 11.03.06, 10:58 Zgadzam się z obywatelem przedmówcą!!! Przejdźmy od słów do czynów!!! Stos dla tych, co publicznie robia z gęby szmate! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giggolo Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.ghnet.pl 24.04.06, 22:26 yyy... tak. :] I ojca rydzyka zapomniałeś pozdrowić! <!sic!> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cazio Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.chello.pl 26.04.06, 21:13 nie mowcie ze wzieliscie ten tekst na pozawznie... szkoda mi Was;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:08 podejrzewam ze sie nigdy z nikim nie całowales i ci żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochająca Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: 81.210.107.* 09.03.06, 10:08 Po co przeprowadzać ankiety kto, kiedy i jak się całuje.Zawsze było tak, że jeśli jest dwoje ludzi kochających się to są też pocałunki /mniej ich lub więcej- nieważne/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: 212.160.172.* 09.03.06, 10:13 w dupe sie pocałuj! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Wszystko o polskim całowaniu 09.03.06, 10:13 uwielbiam calowanie i calowac dziewczyny wszedzie. doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
tersta Niech myją zęby.Rano w windzie... 09.03.06, 10:30 ... pełno młodzików, którzy nie jadają śniadań (jak sie chwalą) oraz stają przyklejeni do innych i bez żenady chuchają w twarz - rany, jak im jedzie z gęby!!! Oni po prostu nie myją zebów, a w dodatku pija tylko kawe, która odwadnia i tym bardziej jedzie im z gęby!!! Ludzie, zróbcie cos z tym smrodem z paszczy wreszcie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski krolik jestem w polsce tylko dla sexu i dla polek !!!! IP: *.d4.club-internet.fr 09.03.06, 13:16 kocham polki !!! polska to jedyni kraj w europie gdzie sa jescze fajne kobiety !!!na zachodzie juz nie ma, jest bieda sexualna !!! dzieki polski i polek ,jescze mozna miec w lozku modelki !!szukam zone ,glosujcie sie kochane polki ,bo chce sie zenic i miec duzo dzieci !!!! fajnie caluje i sie kocham !! baise tous les francais,les italiens ,les arabes et les noirs en pologne ,ces fils de pute qui veulent baiser nos femmes !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jotwu61 Re: jestem w polsce tylko dla sexu i dla polek !! 09.03.06, 13:34 Gość portalu: polski krolik napisał(a): > kocham polki !!! polska to jedyni kraj w europie gdzie sa jescze fajne > kobiety !!!na zachodzie juz nie ma, jest bieda sexualna !!! dzieki polski i > polek ,jescze mozna miec w lozku modelki !!szukam zone ,glosujcie sie kochane > polki ,bo chce sie zenic i miec duzo dzieci !!!! fajnie caluje i sie kocham !! > baise tous les francais,les italiens ,les arabes et les noirs en pologne ,ces > fils de pute qui veulent baiser nos femmes !!! Ptasia grypa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Obrzydlistwo .......................... IP: *.aig.pl 09.03.06, 13:49 Jak można się całować ? I to z kobietą !!! Co na to Jarosław Kaczyński ? Co na to Renata Beger ? Co na to Ojciec Dyrektor ? Gdzie szybkie prawo antypocałunkowe uchwalone przez ministra Ziobro ? Pocałunkowym skrytodawcom mówimy stanowcze nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabja1 Re: Obrzydlistwo .......................... IP: *.upc.chello.be 09.03.06, 15:48 a mówcie sobie, co chcecie! całowanie jest o.k.!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechu k. Re: jestem w polsce tylko dla sexu i dla polek !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:16 Jak ktoś głupi to aż miło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro ja lubie jak panny caluja mnie w penisa..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.06, 13:46 z innych pocalunkow moge zrezygnowac,aczkolwiek czasami lubie pocalunki z jezyczkiem w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: ja lubie jak panny caluja mnie w ?????? IP: *.aig.pl 09.03.06, 13:51 Syneczku - a jak ty tam swoim językiem sięgasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wspomnieniowiec Pozdrawiam Olę, Agnieszkę i Iwonę IP: *.chello.pl 09.03.06, 14:37 6, 9 i 12h, nie dla rekordu; Agnieszka najlepiej całowała, Ola minimalnie gorzej ale resztę robiła lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karra Re: ja lubie jak panny caluja mnie w ?????? IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.03.06, 19:57 Czytam wszystkie posty i obserwuję w nich Twój udział.. <respect> ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.adsl.hansenet.de 09.03.06, 20:27 od kiedy to Nivea jest firma??? Nivea to marka produktu,ale na pewno nie firma!!! Firma i producentem jednoczesnie jest Beiersdorf ale nie Nivea ;-) Myslalam, ze tych dwoch pojec nie mozna pomylic ;-)...a jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Nivea firma? od kiedy??? IP: *.adsl.hansenet.de 09.03.06, 20:33 Nivea jest marka produktu... Beiersdorf jest firma i producentem Nivei jednoczesnie! Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Wszystko o polskim całowaniu 11.03.06, 14:12 Moim zdaniem całowanie to bardzo intymna sprawa, chyba w dzisiejszych czasach intymniejsza niźli seks. Andaluzyjski pocałunek (dopiero niedawno znajoma mnie uświadomiła na czym on polega, choć kiedyś praktykowałem ten proceder, ale po prostu nie wiedziałem, że tak się to nazywa). O tym, że pocałunek jest czymś wyjątkowym, może świadczyć to, że na przykład to, że prostytutki nie robią tego z klientami. Można powiedzieć, że na rynku płatnych usług seksualnych wszystko jest dozwolone, najwymyślniejsze perwersje, zaspakajanie przeróżnych pragnień, pocałunek zaś pozostaje czymś szczególnym, co czyni go swoistą świętością. Pocałunek jest niewinny, w nos, policzek. Całujemy bliskich, przyjaciół i rodzinę. A namiętny andaluzyjski, kojarzył będzie mi się z miłością. Jest zapewne symbolem, a nadużywanie go w przygodnych kontaktach to dla mnie swoista profanacja. Wtedy jest niehigieniczny, pretensjonalny i po prostu wulgarny. Odpowiedz Link Zgłoś
erba-mala-presto-cresce Re: Wszystko o polskim całowaniu 11.03.06, 16:42 no,no......zgadzam sie z przedmowca, poza tym ze pozdrawiam wszystkich i jesli ktos jest masochosta to zapraszam na s6.bitefight.pl/c.php?uid=41495 Odpowiedz Link Zgłoś
erba-mala-presto-cresce Re: Wszystko o polskim całowaniu 11.03.06, 16:43 a...i wyjasnij mi co znaczy dokladniej pocalunek Andaluzyjski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byko Re: Wolę naku..ać w odbyt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.pools.arcor-ip.net 19.03.06, 19:07 calowanie jest wiecej niz sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she_ona Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 20:58 nic tylko pogratulowac ale...czemu mówi się Rick - mistrz w całowaniu..? przecież gdyby nie kobieta to by tego rekordu nie osiągnął..;) Odpowiedz Link Zgłoś
she_ona Re: Wszystko o polskim całowaniu 27.03.06, 21:13 noo..gratulacje ale..dlaczego Rick - mistrz w całowaniu..?przeciez gdyby nie kobieta to nie pobiłby rekordu..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 18:01 całuj w intyme miejsca lepiej smkuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziolek aplauz dla rekordzistow IP: 87.207.204.* 03.04.06, 23:15 tylko pozazdroscic takich wytrzymalych ust :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 16:54 A WCALE NIE PRAWDA, ŻE NA LUBELSZCZYŹNIE CAŁUJE SIĘ NIE CHĘTNIE!!! Wystarczy się przejść korytarzem w mojej szkole... ;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giggolo Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.ghnet.pl 24.04.06, 22:21 Kusy ten artykuł! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jucusia Re: Wszystko o polskim całowaniu IP: *.kom / *.os1.kn.pl 20.06.06, 18:02 Ja lubie calować z otwartymi oczyma chociaz mojemu partnerowi to troche przeszkadza , ale cuz on tez sie patrzy i to jest najslodsze...:) Odpowiedz Link Zgłoś