Gość: abrakadabra IP: *.bazapartner.pl 13.03.06, 20:22 Piszecie tak, jakby nikogo z PiS-u tam nie było, a było ich najwięcej... No coż Wyborcza. Ach ta Wyborcza.... Duże dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vb Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: *.internet.v.pl 13.03.06, 20:27 No był tam pełno młodych gó..arzy z PiS-u którzy wręczali ulotki i prowadzil tam swoją kampanie przy okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitanas Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: *.iscnet.pl 13.03.06, 22:38 jeli gowniarz to od razu wiadomo,ze mlody... Einsteinie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach 14.03.06, 22:00 Niekoniecznie - a mister "ZERO". Młody nie jest. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Uważaj kolego na słowa jeśli uważasz się za Polaka IP: *.bazapartner.pl 13.03.06, 23:10 > No był tam pełno młodych gó..arzy z PiS-u którzy wręczali ulotki i prowadzil ta > m swoją kampanie przy okazji. Polak się tak nie wyraża. Tak moga pisać zdemoralizowani przez okrogłostołową oligarchie Polaczki - czyli Ci, co się dali zepsuć owej, gardzącej Polakami, oligarchi Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz guru sekty? 14.03.06, 11:02 Człowieku - przeczytaj co żeś napisał (a właściwie w jaki sposób to napisałeś). Jak guru jekiejś sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Jurczyk roztrzęsiony zawołał z mównicy: IP: 62.233.173.* 13.03.06, 21:36 Jurczyk roztrzęsiony zawołał z mównicy: - Ludu mój, ludu, cóżem ci uczynił! - żeście wybrali mnie na prezydenta miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jurczyk roztrzęsiony zawołał z mównicy: 13.03.06, 21:37 ..a lud odrzekl mu w te slowy; bo wiekszego glupka drudno byloby znalezc.. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: Jurczyk roztrzęsiony zawołał z mównicy: 13.03.06, 21:52 Marian, a co Tobie ten lud uczynil...? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jurczyk roztrzęsiony zawołał z mównicy: 13.03.06, 21:53 szypow napisał: Marian, a co Tobie ten lud uczynil...? '''''''''''''' obdarzyl zaufaniem niemowlecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Andrzej K już pewnie śpiewa:... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:36 wtedy płynę, płynę chwytam w żagle wiatr, jakby szczęście miało chwilę trwać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A K Re: Andrzej K już pewnie śpiewa:... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 11:26 juzek zaspokoię twoją ciekawość śpiewam wszystko się morze jeszcze zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Magazynier uległ,ale zapłacimy my! I to sporo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: *.student.uu.se 13.03.06, 21:45 Boze....z dziadkiem juz coraz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: *.chello.pl 13.03.06, 21:50 No co wy? Jutro znowu zmieni zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi "Oto człowiek" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 21:55 Duch radnego Koziołka zstąpił na prezydenta i Jurczyk roztrzęsiony zawołał z mównicy: - Ludu mój, ludu, cóżem ci uczynił... Musiały zaprawdę wypełnić się słowa: "Syn Człowieczy zostanie wydany arcykapłanom i uczonym w Piśmie. Oni skażą Go na mękę i wydadzą Go poganom na wyszydzenie, ubiczowanie i ukrzyżowanie; a trzeciego dnia zmartwychwstanie". Teraz czekamy. Trzy dni i będzie cud zmartwychwstania. Trzeciego dnia Jurczyk decyzję o sortowni zmieni oraz zasiądzie po prawicy (Koziołka). Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxi Re: "Oto człowiek" zramolały, nie wiedzący co czyn IP: *.stargard.mm.pl 13.03.06, 23:28 Fugazi - bardzo dobrze to ująłeś, a przy tym zabawnie i konkretnie. Mamyoto w Szczecinie ludka, który: - uważa, że to co czyni jest gorsze od Pańskiej drogi krzyżowej, - posługuje się słowami z Pasji, czy też z Gorzkich Żalów. To trudno już nazwać idiotyzmem, jako iż ten pseudo "Święty" (kryptonim esbecki) uważa, że pełniąc funcjęPrezydenta Miasta Szczecina cierpi bardzie niż Chrystus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitanas Re: "Oto człowiek" zramolały, nie wiedzący co czy IP: *.iscnet.pl 13.03.06, 23:39 bylem dzis na sali obrad i nasz pseudo prezydent wyrazil sie m.in. i tak: "no i tak powiecie,ze jestem gorszy od furhera i stlina...." pozniej wezwal na ratunek prezydenta Polic, aby ten poprawil humor mieszkancom. niestety Szczecin rozwija sie slimaczo w stosunku do Polic, wiec i radosci nie bylo. ponadto: za poltora roku rusza inwestycja w Policach (niby). Koszt 11 mln. okres realizacji inwestycji w Szczecinie to pewno z kilka miesiecy. powiedzmy 8- 10. wynika z tego,ze przesypownia mialaby funkcjonowac 7-5 miesiecy. koszt 5-6 mln.NO COMENT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe zauważyliście? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.03.06, 21:58 pod ściana siedzą sam grubasy, pewnie tam jedzą tłuste kiełbasy Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: zauważyliście? 14.03.06, 22:05 Hehehehe ... to samo sobie pomyslałem :D Ale to świństow stawiać na przeciwko siebie pracowników i mieszkańców - przesypownia będzie gdzie indziej i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Marianie P. gdziezes ty, ach gdziez...? 13.03.06, 21:58 Marianie P. skad ta znamienna cisza ???? Ty tez zes juz opuscil swego pryncypala??? Chcesz by na nastepnej sesji krzyknal: I ty tez Brutusie??? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witt-ek coś pięknego IP: 213.155.171.* 14.03.06, 00:08 Aż dziw mnie bierze ze nie bylo przy tym sztucznych ogni. Wszystko tak pieknie przygotowane (kampania wyborcza)to mogli chociaz bezradni jakies kofeti miec przez przypadek w kieszeniach. Az mi lzy pociekly !!! A ja stałem z taczką za rogiem i myslalem ze mnie ktos wezwie to moze za wynajem jakies pare grosinów przyciąłbym u bezradnych :(( Ta nasza "kochana jacyna to taka dzisiejsza Róża Luxemburg. HUrrrra kampania rozpoczęta !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac prl jurczyk jest powaznie trzasniety IP: *.hsd1.wa.comcast.net 14.03.06, 05:45 ten czlowiek popada w skrajne emocje od glupoty do pompatycznego zidiocenia, przestraszyl sie bo myslal ze wkorczy zomo, ma zaniki swiadomosci ktore kosztuja szczecin milony zlotych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 08:43 Ja wiem, że niektórzy mają ogromne problemy z otaczającą ich rzeczywistością. Ale gdy problem ten dotyczy dziennikarza (Pana Rabenda)i to takiego, który sili się na bycie komentatorem, to zaczyna się już problem. Po raz kolejny lokalna GW udowodniła, że do pracy przyjmuje osoby kompletnie nie przygotowane merytorycznie. Panowi, od blisko czterech lat miastami takimi jak nasze nie rządzą żadne "zarządy miasta". Prezydent wybierany jest w wyborach powszechnych i to on kreuje i odpowiada za wszystko w mieście (o ile coś nie jest to ustawowo zastrzeżone do wyłącznej kompetencji rady. Twór który powstał w Szczecinie, a nazwany "kolegium prezydenckim" nie występuje w polskim systemie prawnym - został wymyślony chyba tylko dla tego aby p. Jurczyk myślał, że odpowiedzialność z podejmowane decyzje nie jest tylko jego odpowiedzialnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:24 Oczywiście że tak. Specjalnie odciąża się Jurczyka z odpowiedzialności za słowa i czyny. A tak naprawdę to tylko i wyłącznie jest odpowiedzialny, tzw. kolegium to banda urzędników mających jedno marzenie: żeby tak jeszcze jeden miesiąc przeżyć i dostać swoje 12 tys zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FP Co za de.ilL IP: *.LANx.pl / 195.136.80.* 14.03.06, 10:14 normalnie aż mnie nosi, gdy widze i slysze co ten pajac wyprawia... To ma być prezydent?? to jest jakis kabaret i największy błazen szczecina, razem z jego obecną i byłą świtą .. długouchy, zalewski, czesny albo baniak. Załadować to całe towarzystwo na taczki i pozbyć się prędko... zanim szczecin stanei sie stolicą glupoty, niekompetencji i niewykorzystanych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz kompleksy 14.03.06, 11:12 I tak gdzie nie spojrzysz to PiS - trochę już się nam przejedliście więc nie zwracamy (obywatele - w tym również członkowie innych partii czy dziennikarze "sterowanych mediów") na Was zbyt dużej uwagi - tak jak nie zwraca się uwagi na latarnię uliczna. No chyba, że się z nią zdarzymy - ale z zasady latarnie się omija szerokim łukiem - tak jak i Was. Odpowiedz Link Zgłoś
szypow Re: kompleksy 14.03.06, 11:47 maciej.popielarz napisał: > I tak gdzie nie spojrzysz to PiS - trochę już się nam przejedliście więc nie > zwracamy (obywatele - w tym również członkowie innych partii czy dziennikarze > "sterowanych mediów") na Was zbyt dużej uwagi - tak jak nie zwraca się uwagi na > latarnię uliczna. No chyba, że się z nią zdarzymy - ale z zasady latarnie się > omija szerokim łukiem - tak jak i Was. > ... patrz, a to ja glupi myslalem, ze to was spoleczenstwo ominelo szerokim lukiem w ostatnich wyborach... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: kompleksy 14.03.06, 21:55 No omineło - i widzę że żałuje teraz... ponoć "głupi Polak po szkodzie". Ale ja tam nie płaczę - teraz PiS na celowniku - mozna strzelac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitanas Re: kompleksy IP: 193.19.144.* 14.03.06, 15:29 a ty to wy, czyli kto? l. poj a l. mnoga, o to jest pytanie? aaa, ci normalni! no to przepraszam,ze ooddycham,ze jestem.... to wytlumacz mi laskawie jak jest dobrze, czyli pewnie jak ty, znaczy wy, uwazacie,ze jest dobrze być. przesada. i kto tu komu bezczelnie narzuca jak powinien sie zachowywac... niebiesko-czerwone kabaretki. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.popielarz Re: kompleksy 14.03.06, 21:59 Masz w nawiasie napisane kto to Wy. Mi tam nie przeszkadza że oddychasz, tobie przeszkadza, że ja oddycham. Wy narzucacie zachowania - ale sami się do narzucanych innym zasad nie stosujecie. Teraz jesteś mocny "w gębie" - pogadamy przed następnymi wyborami. Zobaczymy coście dobrego zrobili. Macie sznsę nie zmarnujcie jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitanas Re: IP: 193.19.144.* 15.03.06, 01:08 zapewniam cie,ze absolutnie nie odczuwam zlych emocji w twoim kierunku. nikomu nie chce nic narzucac, z pewnoscia ty takze nie, wiec tylko spokojnie. jednak swietna inwestycja nie zostanie zrealizowana, i to sie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoczniowiec Wywiezc durnia z reszta bandy przyglupow na jakie IP: 213.155.191.* 14.03.06, 12:21 na jakies wysypisko\\\Juz tylko stocznia musi przyjsc i wywlec te bande przyglupow , nahaje i taczki i wywiezc tooto tatalajstwo na wysypisko bo tracimy wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: 213.155.174.* 14.03.06, 14:25 jak tak morzna morze prezydent kolosiebie zrobi smieci a nie ludziom pod nosem buujo tylko molochy super markety a gdzie morzna wyjśc naspacer jak nasze miasto jest takie brudne brak rekraakcji my na pomorzanach niemamy gdzie wjsć proponuje zrobicdurzy plac dla dzieci anie smieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Nie ma obiektywnych mediów!!! IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 14.03.06, 16:59 Kaczyński się nie mylił, co do mediów! W cała sprawę zaangażowany był bardzo jako mieszkaniec Pomorzan, radny Artur Szałabawka. To z jego inicjatywy przy wojewodzie powstał zespół konsultacyjny, to on rozmawiał z Radą Osiedla , to on przekonał Jurczyka o wstrzymaniu budowya a tu proszę - komuchy się przyczepiają cudzego sukcesu! Oczywiście za pomocą GW, co to myśli, że może kreować rzeczywistość! Wstyd i hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Nie ma obiektywnych mediów!!! 14.03.06, 17:15 te gientex bez propagandy wyborczej. Ten radny marzy aby zostać wybrany, az nóżkami przebiera, to wcale nie jego serce kieruje tymi działaniami tylko pycha, buta i chęć władzy. to dla ciebie wstyd i hańba, bo w szczere intencje tego radnego nie wierzę. W tej sprawie działali tez i inni radni, bądź sprawiedliwy, bo ta wasza nazwa chyba do czegoś zaobowiązuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Nie ma obiektywnych mediów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 23:30 Intencje radnego są bardzo szczere. Wynikają między innymi z faktu, że mieszka w pobliżu Tamy Pomorzańskiej i działa też we własnym interesie. Co nie jest zarzutem, ale zwyczajnym uzasadnieniem. Jak radny działa, to źle. Jak nie działa, to drugie źle. A najlepiej działa się siedząc przy komputerze i bzdety wypisując na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Nie ma obiektywnych mediów!!! 15.03.06, 06:44 na pisałam, że nie tylko, ten radny działa, a intencje tego radnego są, aby być dalej radnym, a propo Grabiec tez tam mieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: Nie ma obiektywnych mediów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 07:44 A to coś złego że radny dalej chce być radnym, możesz mieć pretensje do nauczyciela, że uczy dzieci, bo dalej chce być nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Nie ma obiektywnych mediów!!! 15.03.06, 07:48 z tego co napisałeś, nie robi tego dla ludzi tylko dla siebie i to własnie jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: Nie ma obiektywnych mediów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:22 żałosna to jesteś ty ze swoimi głupimi komentarzami jak robi dla innych to źle bo chce być dalej radnycm jak robi przy okazji dla siebie bo tam mieszka i nie chce mieć smrodu pod oknami to żałosne i w ogóle jak cokolwiek robi to dramat bo lepiej żeby siedział i pierdział w fotel Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Nie ma obiektywnych mediów!!! 15.03.06, 13:33 słuchaj robine wlacocych o bogatego radnego; po pierwsze smrodu pod swoimi oknami by nie miał, bo to jest inne miejsce i wie tak samo jak Grabiec, że nie bedzie smierdziało, po drugie Dabrowski z rady osiedla ta sprawę pilnuje, a radni mu pomagaja bo ich o to poprosił. Tylko sie o takich ludziach nie pamieta, że to oni pracuję i to społecznie dla osiedla, a nie ci krzykacze z PiS. po trzecie intencje radnego to wybory i teraz szum robi wokół siebie. po czwarte Jacyna o wiele wiecej zrobiła dla Pomorzan i sie tak nie afiszuje jak ten radny. po piate, o nagle pojawili sie jego wielbiciele, a wcześniej ich nie było, no tak wybory idą i trzeba się załapac na kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarpan Re: Nie będzie przesypowni śmieci na Pomorzanach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:46 Ten Jurczyk, to Jezus jakis czy co? Tak tekstami Jezusa operuje. Odpowiedz Link Zgłoś