Dodaj do ulubionych

Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 11:33
Chodzi mi o to, jakie konkretnie sa tam filtry??? Jeżeli użyję na niego
podkładu, to przestanie spełniać swoje funkcje??? Chodzi mi o podkłąd Clinique
Stay True. Nie znam składu, nie wiem, czy jest tam talk. Czy ten krem po
zetknięciu z podkładem straci wszelkie właściwości ochronne czy tylko sie one
osłabią?
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! 12.05.06, 11:55
      o ile dobrze pamiętam, to zawiera Parsol. ochrona tylko się osłabi.
      • Gość: pytanie Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:21
        Ufff... To dobrze:) W takim razie 50 powinna mi wystarczyć;)
    • Gość: justy Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! IP: 213.241.34.* 12.05.06, 20:50
      Tinosorb M, Tinosorb S, Parsol 1789, dwutlenek tytanu w otoczkach.
      kosmetyki np. z miką mogą trochę obniżyć jakość ochrony (destabilizacja Parsolu)
    • Gość: pytanie Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 01:25
      Kupiłam już ten krem, tzn. Iwostin Solecrin 50+, krem, 50ml. Jest rewelacyjny
      moim zdaniem:) Nawilża, twarz jest normalna, nic się nie świeci, bezzapachowy,
      bardzo przyjemny w użytkowaniu:) Teraz Iwostin nawilżający będę za lato
      zamieniać na Solecrin:]
      • Gość: agnieszka Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 07:06
        A możesz powiedzieć jaką ilość nakładasz na buzię?Mam ten sam krem.U mnie
        zostawia biała warstwe, ale czekam 15 min az się wchłonie,i później lekko
        odciskam chusteczka nadmiar.Nie scieram, tylko odciskam.Można tak robić?Podkład
        troche gorzej się na tym kremie trzyma,szybciej się twarz swieci..
        • Gość: pytanie Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:40
          cóż... nie wiem, jaka to dokładnie ilość. Nakładam jedną warstwę, dokładnie cała
          twarz jest pokryta, ona się wchłania, potem jeszcze jedną, także już się robię
          odrobninke biała i czekam aż się wchłonie. Potem na to podkład i już. Ja się
          specjalnie nie świecę. Jak jest gorąco i dużo muszę chodzić, jestem zmęczona i
          twarz się świeci, to wieczorem raz robie poprawkę maikjażu- wycieram twarz
          chusteczką, uzywam pudru w kamieniu i po kłopocie. Do późnego wieczora jest ok.
    • heather4 Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! 13.05.06, 11:02
      czy będziecie go stosować normalnie zamiast kremu na dzień?
      • Gość: aga Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:16
        tak
      • Gość: pytanie Re: Iwostin Solecrin- jakie ma filtry??? Ważne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:42
        ja będę. Bo mam uczulenie na słońce, które co prawda pojawia się na dekolcie,
        brzuchu, wewnętrznej stronie ramion, ale na twarzy zawsze robi mi się opryszczka
        od słońca. Zawsze w lato jak już mnie napomieniuje, to jestem zaopryszczkowana:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka