sicha1 25.05.06, 22:58 Czy ktos moze cos napisac o klinicie Hahs w Szczecinie??? Bede bardzo wdzieczna!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ortodonta Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 26.05.06, 11:38 w szczecinie polecam dr Izabelę Doniec (oś Zawadzkiego), dr Hannę Bielawską (niebuszewo), dr Beatę Grygiel (Jasne Błonia). Te panie stanowią ekstraklasę szczecińskiej ortodoncji. Przy takim wyborze i tak wysokiej jakości ich pracy naprawdę szkoda czasu na szukanie szczęścia gdzie indziej. Odpowiedz Link
ortodonta adresy: 26.05.06, 11:44 1. Impladent.Doniec-Zawidzka I. 0 91 439 34 81 71-245 Szczecin, Szafera 192 pow.m. Szczecin, woj.zachodniopomorskie 2.Bielawska Hanna 0 91 423 87 98 71-436 Szczecin, Niemierzyńska 29b 3.Grygiel Beata i Radosław. 0 91 421 13 70 71-431 Szczecin, Ogińskiego 12 Odpowiedz Link
sicha1 Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 26.05.06, 12:53 Kochani ale mi chodzi o konkretna klinike Hahs i oktorej czytalam w necie mimo to chcialamn sie spytac czy ktos tam sie leczyl?? i jakie ogolne wrazenie?? Dzieki. Odpowiedz Link
ortodonta Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 26.05.06, 14:30 aleś się na tego hahsa uparła ciekawe czemu? Odpowiedz Link
sicha1 Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 26.05.06, 14:44 Dlatego ze jade tam jutro juz na wstawienie aparatow na zeby i wyrwanie dwoch zebow i cholernie sie boje.Znalazlam ich klinike w necie a mieszkam w Niemczech to najblizsza mi.Pozatym lekarze tam i caly personel jest bardzo mily ale chcialabym zeby ktos sie odezwal kto tam juz sie leczy. Odpowiedz Link
ortodonta Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 26.05.06, 18:31 no to w czym problem? decyzja jeszcze nie zapadła, możesz zrezygnować i umówić się z kimś z ekstraklasy ortodontycznej. Odpowiedz Link
sicha1 Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 26.05.06, 21:05 No pewnie masz racje tylko ze ta klinika jest na poziomie i wogole super obsulga rozmawiaja tam w trzech jezykach i glownie niemcy do nich jezdza.Szukam ludzi kto sie u nich leczyl by podzielic sie opiniami. Odpowiedz Link
ortodonta Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 27.05.06, 13:54 kto tam zajmuje się ortodoncją? Odpowiedz Link
sicha1 Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 28.05.06, 20:18 A dlaczego pytasz??? wlasnie bylam tam wczoraj i wyrwali mi jedna czworke i wstawila pani doktor aparat na zeby na gorna szczeke.Obsluga fachowa i przesympatyczna godna polecenia i ceny rowniez dostepne.Mnie od poczatku do konca bedzie prowadzila ta pani ktora mi wczorja robila to wszytsko a to tez wazne.bolu zadnego czy przy wyrywaniu zabka czy przy zakladaniu aparatu.chcesz jeszcze cos wiedziec??? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
teeta Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 04.02.07, 14:10 zawsze mnie interesowało dlaczego Niemcy się tak uparli na polskich dentystów? Odpowiedz Link
sicha1 Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 04.02.07, 22:50 Dlaczego? ja mysle ze dlatego poniewaz nie sa gorszymi od niemieckich lekarzy a moze i lepszymi a przedewszystkim tansi tansi tansi no bynajmniej dla ludzi ktorzy zarabiaja pieniadze w Niemczech Odpowiedz Link
aniazdrapka Re: Klinika HAHS w Szczecinie!!! 17.05.13, 16:53 Ja mogę. Z opóźnieniem co prawda, ale może komuś się przyda moja odpowiedź. Otóż 4 lata temu robiłam tam protezy teleskopowe i wstawiałam 2 implany. Kosztowało majatek, bo mogłabym kupić za te pieniądze nowy samochód, ale wybrałam ładny uśmiech. Niestety po czterech latach nie mam już 5 górnych zębów, ani 10.00 tysięcy. Tyle bowiem kosztowało zrobienie górnych zębów. Więc polecam porządnie się zastanowić, bo ceny mają kosmiczne. 2 implany trzymają się dobrze, chociaż nie obyło się bez reklamacji, bo 1 często się odkręcał i jeździłam 180 km tylko po to, żeby go ktoś przykręcił. Dopiero jak powiedziałam, że zgubiłam ząb (część górną) do przykręcenia otrzymałam nowy, za który po gwarancji musiałabym zapłacić jakieś 2000 zł. Usunięcie zęba skończyło się gorączką, stanem zapalnym, antybiotykami, kosztowało też nie mało. Usuwałam dużo zębów w mojej miejscowości i za 1/3 ceny i nigdy mi się to nie zdarzyło. Zdrowe, żywe zęvy pod korony musieli mi najpierw zatruć i leczyć kanałowo. Wszystko ok, ale dlaczego zrobił się torbiel. Musiałam zrobiś resekcję za jedyne 600 zł (podobno dostałam zniżkę). Dziękuję bardzo. To było 2 lata temu, a teraz coś mi się dzieje z korzeniem tego samego zęba, znów torbiel?!!! Cały czas boli. Znów resekcja, tym razem chyba w państwowym szpitalu za 300 zł. Szkoda, że samochód nie był mi potrzebny! Odpowiedz Link