kika2345 26.05.06, 16:08 Witam od pau dni zauwazylam u mojego rocznego synka nieswiezy oddech tak jakby cebula.Troche sie martwie ...Moze ktoras z was maala taki problem i czy musze z tym isc do lekarza czy troche przeczekac.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:16 pewnie migdałki, ale idź do lekarza, nie ma co zwlekać. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:24 dziwny oddech ma albo przyczyny gastryczne albo wynika z infekcji w jamie ustnej. No, chyba, że dziecko karmiłaś cebulą i się dziwisz, ze czuć. Dziecko nie musi mieć gorączki, ale coś może się dziać. Internauci nie zajrzą w gardło dziecku i nie zbadają go, a lekarz może to zrobić. U mnie w przychodni lekarka jest dziś do 18 i jakbym miała taki przypadek, jak twój, to bym poszła, bo zbliża się weekend i jakby doszły inne objawy, to trzeba by było szukać pomocy gdzieś dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:28 dzieki za rade. do lekarza na pewno pojde. Ale powiem ci ze jestes nie przyjemna te forum jest chyba poto aby pytac.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:30 nie zależy mi na tym, by mnie lubili, wolę konkretnie poradzić, niż gładzić za rączkę i słodko pitolic, masz inne potrzeby, a natknęłaś się na mnie, to trudno, wypłacz się w poduszkę, jak masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:36 Potworski mial racje .Nie powinnas tu sie znajdowac Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:38 pomyliłaś fora, to jedno, a drugie, to przypisujesz oszczerskiemu słowa, których nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:55 miało być coś o oszczerstwach względem potworskiego, a wyszło mi, jak wyszło. Zapytałam przed chwilą potworskiego o to, co napisałaś. Był zdziwiony i napisał, bym poprosiła cię o link do jego rzekomej wypowiedzi. Nieważne, jak ci zwykłe dziękuję nie przechodzi przez gardło, to po prostu nie reaguj na posty osoby doradzającej. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 16:45 A jak wygląda higiena jamy ustnej? Jaka szczotka, jka pasta i jak często? No i kto myje - ty czy dziecko "samo"? Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: nieswiezy oddech... 26.05.06, 17:01 Ja myje szczoteczka Oral-B pasta Elmex dla dzieci dwa razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś