Dodaj do ulubionych

Pizza Rosso zjadła kebab

01.06.06, 12:03
Umarł kebab, niech żyje pizza! Aqua Barek z kebabem przy Poligonowej 1
(seledynowo-żółty apartamentowiec zwany „Titanikiem”) zakończył działalność.
Nie pomogła nawet osiedlowa kampania reklamowa pod hasłem „kebab – swojskie
jadło”. Mieszkańcy osiedla przynęty nie połknęli. A że przyroda nie znosi
próżni, więc w miejscu kebaba pojawiła się pizza o wdzięcznym imieniu Rosso.
Salonów pewnie nie zawojuje, ale może zrobi choć osiedlową karierę? Czy ktoś
już pizzy Rosso próbował? Bo ja na razie znam ją tylko z widzenia.
A przy okazji – półrotundowiec „Słoneczy Stok” na Przyczółku Grochowskim już
na ukończeniu! Czy wiadomo, co znajdzie się w części usługowej? Może ktoś
założy tam fajną knajpkę? Bardzo by się przydała na ubogiej mapie
przyczółkowej gastronomii.
Obserwuj wątek
    • miky Re: Pizza Rosso zjadła kebab 01.06.06, 14:21
      Beda mieli na telefon?
    • e-mka Re: Pizza Rosso zjadła kebab 01.06.06, 14:48
      Oto jest pytanie!
      Jak się tylko dowiem,
      Wnet na nie odpowiem.
      • Gość: Marcin Re: Pizza Rosso zjadła kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:29
        Pizza Rosso już otwarta. Czynna codziennie od 11.30 do 21.00.
        Dostawa na telefon: 0-22 406 87 86, duże pizze od 9 do 23 zl. Spaghetti
        Bolognese 10 zl, Lasagne 12 zl, Cannelloni 12 zl.
        Moze ktos juz cos jadl? Ja tylko widzialem, ze w srodku jest bardzo schludnie i
        czysto, pachnie wloską pizzą, tylko jeszcze nie mialem okazji poprobowac.
        • miky Re: Pizza Rosso zjadła kebab 30.06.06, 12:15
          Jadlem. I wiecej nie bede.
          Ale po kolei. Dostawa na telefon dotyczy tylko dwoch najblizszych budynkow. Chodza z buta, nie jezdza. Zatem pizze mozna odebrac tylko samemu, co tez uczynilem. Moze byc taki uklad, chociaz... :)
          Jedzenie drogie. Duza pizza niezbyt obfita 18 zl plus jakis makaron dla zony 12. Czyli wiecej niz np. Da Grasso. Zonie makaron smakowal. Pizza natomiast bardzo kiepska. Ciasto gumowate, dodatki plastikowe, bez smaku i malo. Tragedii nie ma, zdrowie po posilku dopisuje. Niemniej jednak w okolicy jest kilka znacznie lepszych pod wzgledem gastronomicznym (jak rowniez cenowym) lokali. Ta pizzerenka (naprawde malenstwo) dlugo sie nie utrzyma. A szkoda, bo wyglada niezle.
          pzdr. i zycze powodzenia sympatycznemu skad inad wlascicielowi.
          • Gość: Rebe Re: Pizza Rosso zjadła kebab IP: *.chello.pl 01.08.06, 22:42
            A ja się nie zgodzę. Pizza wcale nie gumowata. Mi się trafiła może trochę
            spieczona, ale wiąż pyszna. Zresztą zmienił się personel więc może dlatego jest
            teraz lepiej. Najlepsza sprawa to cena-za dużą margerittę zapłaciłem 9zł!. No
            nie jadam często pizzy ale nigdzie taniej nie widziałem. A propos dostawy to
            nieprawda że dot. tylko najbliższych dwóch budynków, ponieważ mojemu kumplowi
            doenisli az na Braclawska. Poza tym podobno niedlugo chca wprowadzic dowozenie.
            Co wiecej nigdzie indziej niewidziałem takiego specjału jak pizza ufo. Smieszna
            sprawa-sklada sie toto z podwojengo ciasta, w srodku skladnjiki i pokryte
            ciastem i wyglada rzeczywiscie jak ufo (w cenie 21). Tyle ode mnie. Podro. A i
            jeszcze jedno maja swoja strone gdzie sa wszystkie ceny- pizzarosso.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka