wroteknowynick 21.06.06, 00:47 Proszę o opinie Ważne posty oriona winmlm.neostrada.pl/ozone15yroldstory.pdf - juz nieobecny na lymenecie flash.lymenet.org/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=1;t=028239#000000 Strona oriona www.lymesucks.org/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambrozy666 Re: Sauna ozonowa 21.06.06, 09:29 a wiesz jak po czasie ludzie stosunkują się do tej terapii, czytałem posty z 2004r. A obecnie co o niej myślą czy nadal ktoś ją stosuje i mu pomaga? Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: Sauna ozonowa 21.06.06, 10:34 Napisałem do nich list, zobaczymy co odpowiedzą. Ten facet i jego córka saune ozonową nazywają cudem dia siebie więc godne uwagi jak nic inne. Odpowiedz Link
borelka46 Re: Sauna ozonowa 22.07.06, 22:18 goraco pozdrawiam,tyram w Niemczech,jest okolo40 stopni ,wysoko przekroczone stezenie ozonu,ja mam sily w brod,przestalo mnie bolec, poprawil mi sie znacznie wzrok i koncentracja,zniknelo pomieszanie.wczoraj i przedwczoraj zaczelo sie palenie w przewodach oddechowych i lekkie bole glowy-jeszcze wyzszy poziom ozonu- a ja czuje sie coraz lepiej. Napiszcie cos konkretnego na temat tej terapii ozonowej. A co ze stowarzyszeniem? Serdecznosci dla wszystkich- Danuta Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: Sauna ozonowa 23.07.06, 13:25 nIKT tu chyba na forum nie poddawal sie zabiegom sauny ozonowej, w Niemczech jest to bardzo popularne Odpowiedz Link
mark_bb Re: Sauna ozonowa 24.07.06, 01:07 Działanie tej sauny pasuje do teorii, że wiele objawów (zwłaszcza neuropsychicznych) wynika z niedotlenienia tkanek wskutek utrudnienia przepływu krwi w mikronaczyniach. A tu wysoka temp. powoduje rozszerzenie naczyń + agresywny utleniacz O3 - to może zadziałać. Jest to jednak chyba leczenie objawowe. Odpowiedz Link