Gość: Ruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:09 No jestem weteranka forumowa , ale tego co teraz tu sie wyprawia to nie sposób zmilczec......... Sposobem wypowiedzi......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruda Re: ludzie!!!przestancie sie obrazac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:11 Cos mi urwało......... Sposobem wypowiedzi dajecie tylko swiadectwo o swojej erudycji.......... Opanujcie sie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: ludzie!!!przestancie sie obrazac!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:50 niestety nikt nic na to zapewne nie poradzi, żadne apele nie pomogą, chamstwo w narodzie... przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagy mówicie o sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:05 przeciez to wy Ruda i niejaki dn pokazaliscie na tym forum lewackier zacietrzewienie polityczne (a własciwie obłęd) oraz ilośc kłamstw w jednej linijce przekraczających dopuszczalne normy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Lecz sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:39 Jak w temacie.......... Nie mam zamiaru z Toba dyskutować...... Zeby byc na Twoim poziomie musiałabym sie połozyc......... Daruj sobie te złosliwosci....... Nie chodzisz w naszej wadze............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re:Lecz sie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:52 Wiesz co Ruda. Ja Cię nie będę obrażał ale Ci coś przypomnę. Jakiś czas temu nie sprowokowana przez nikogo z forumowiczów zaczęłaś na forum lżyć w najgorszy sposób katolików za jakieś tam zamurowane piwniczne koty. Nie pierwszy raz ulegasz emocjom i przeklinasz cały świat. Ostatnio mało Cię było w necie ale pamiętam cały szereg beznadziejnych wypocin twoich i jeszcze jakiegoś Ziela. Nie pamiętał wół jak cielęciem był? Może lepiej nie ucz innych kultury. Święta i kulturalna to Ty nie jesteś. Ja jestem czasem w swojej szczerości chamem ale nigdy nikomu na tym forum jeszcze nie złorzeczyłem co zuważyłem u Ciebie. Nie wysyłaj może innych do doktora tylko sama się zarejestruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Lecz sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:17 Nigdy nikogo nie lzyłam.......... Upal na Ciebie zle działa........... Podaj link i udowodnij............ PA.......... Odpowiedz Link Zgłoś
lapowkapl Re:Lecz sie! 26.06.06, 11:42 nie wiem, nie znam... ale odzywki typu "lecz sie" nie mowia zbyt dobrze o twojej kulturze... proponuje nastepnym razem zastanowic sie nad cietoscia jezyka i przydaloby sie odrobine pokory... tego brakuje wszystkim na takich forach... jakby byl przymus logowania sie, zeby napisac kazdy post, bylaby odpowiednia ilosc moderatorow, to mysle ze byloby duzo przyjemniej tutaj... wiadomo, ze wypowiedzi radykalnie mniej, ale cos kosztem czegos... teraz kazdy moze wejsc i napisac co tylko chce... ot co, Internet:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re:Lecz sie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:24 To nie upał na mnie źle działa tylko Ty masz zaawansowaną miażdżycę albo po prostu jesteś zwyczajnie zakłamana. Nie chce mi się rozgrzebywać całego forum w poszukiwaniu twoich wymiocin. Sama sobie je wywęsz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:36 Mam bardzo dobrą pamięć i nie rzucam słów na wiatr. Myślę, że raczej Ty czasem puszczasz wiatry i wydaje Ci się że mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:42 Przypominasz sobie swój bełkot z dyskusji o zamurowanych kotkach? "Ludzie ...................... Okażcie litosc............... Badżcie MIŁOSIERNI.................. A jesli jestescie kamiennego serca , to obyscie we wrzodach zszeżli" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=35587342&a=35636318 Znaleźć Ci więcej złorzeczenia w Twoim wydaniu? Może sobie sama przewertuj cały temat i parę innych to Ci się cokolwiek w główce wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr 26.06.06, 21:59 Ruda, radzę Ci dobrze jak Cię lubiłem, zastanów się 3x bardzo dobrze, a nawet prześpij się z problemem zanim umiścisz następny swój obceniczny post, obojetnie zalogowana lub nie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=35655582&a=35659154 "prawdziwa przykaciółko" mniejszych braci forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=35583300&a=35691702 Chciała byś tak mieć: 22 luty 2006, godz. 13.58, Katowice Weterynarz Agnieszka Ptak dokonuje sterylizacji kotki Pusi w lecznicy dla zwierząt na ulicy Paderewskiego miasta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3177775 To się po trzykroć zastanów zanim napiszesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:53 Wiecie co to znaczy że obrazam katolików?.......... Ja tylko wale z grubej rury na tych którzy maja serce z kamienia....... A jesli bierzecie to do siebie.......... Nic na to nie poradze........ Widac miłosierdzie to slogan bez pokreycia......... Zegnam .............. Znaczy ze katolik to synonim człowieka bez sumienia? Raz jeszcze żegnam......... Myslcie sobie co tam chcecie............. Ja i tak wole zwierzeta............ Są szczere i kochające........... A nie jak niektórzy z rasy panów............. Butni, wredni,zakłamani.......... Panu Bogu świeczke......... Diabłu ogarek............. Zegnam i mozecie sobie pisac co chcecie i cytowac w nieskonczonosc....... Nie obrazam światłych, rozumnych .......... A do singielka.......... Wybacz ale opacznie zrozumiałes albo tak chciałes zrozumiec......... Nic na to nie poradze.......... Widac forumowe grzance zimowe na nic sie nie przydały............ Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:15 A może jednak przydałaby Ci się odrobina samokrytyki? Cały świat jest do dupy a tylko rudzi są ok? padam do nóżek Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr 27.06.06, 07:17 Ruda, forumowy dekalog dla Ciebie gratis: 1. Nie rozpalaj ognia przeciwko twemu nieprzyjacielowi tak bardzo, że sama mógłabyś się spalić. 2. Słowo nie jest niczym innym dla tęgiego umysłu jak rękawiczka z koźlej skóry. Jakże łatwo ją wywrócić na niewłaściwą stronę ! 3. Nie jestem z tych dusz szczęśliwych, co niesprawiedliwość przyjmują z pogodą twarzy. 4. Rozumiem furię w twoich słowach, ale nie rozumiem słów. 5. Szaleńcowi zdarza się nieraz trafne sformułowanie, na które nie zdobyłby się człowiek rozumny i zdrowy. 6. Aby długo i szczęśliwie żyć, oddychaj przez nos i miej zamknięte usta. 7. Jeśli powiedzieli o tobie, że jesteś trupem - będziesz pogrzebana. 8. Jeśli trzech ludzi powie ci, że jesteś pijana — nie złość się, idź spać. 9. Następnym razem kiedy poczujesz się doskonała, spróbuj się przejść po wodzie. 10. Tylko miej świadomość, że stąpasz po polu minowym. Okazji do poprawki nie będzie. Bonus: 11. Do czterdziestki dobre jedzenie, po czterdziestce - picie. Dzień bez grzańca to dzień stracony. 12. Zbyt wielka pokora jest półpychą. Co do Twoich forumowych dywagacji nt. sterylizacji ulubieńców dodam, że istnieje zespół moralnych i prawno-religijnych zasad nakazujących należyte traktowanie zwierząt. Oparte są one na założeniu, że również zwierzęta są częścią Boskiego dzieła stworzenia, zatem na człowieku spoczywa pewna odpowiedzialność za ich los. Z analizy tych praw wynika w sposób jednoznaczny, że okrucieństwo wobec zwierząt jest nie tylko zakazane, ale że Bóg wręcz nakazuje okazywanie im współczucia i miłosierdzia. „Jeżeli zobaczysz, że osioł twego przeciwnika upadł pod ciężarem, nie opuszczaj go, lecz dopomóż mu podnieść go”. Są też inne ważkie problemy związane z udomowieniem wielu zwierząt, domagające się rozstrzygnięć prawno-religijnych, np. czy dopuszczalne jest sterylizowanie zwierząt, a jeśli tak, to czy i samic, i samców ? Podgrzałaś atmosferę z grubej rury to my Ci od serca ze słomki: (Prototyp J. Tuwim) Zanadto się z Rudą cacka forumowa brać literacka. Szmatławce i szewaliery Prawią jej same dusery. Dochodzą już do przesady Te kąplemęty, lansady. Te sętymęty, czułości Przyprawić mogą o mdłości. Mizdrzy się w gracji i szyku Cicisbey przy wersalczyku. Dla byle kapryśnej idiotki Madrygał ułoży słodki. Dla paru od wiersza groszy Płaszczy się, mdleje z rozkoszy. Wpadają w achy i ochy Na widok pończochy pieszczochy. Piszczą "sylwuple, żewupry !" Bałwany i wiercikupry. Na widok pyjamy damy Piszczą te chamy reklamy. Dlaczego chwycił szał cię, Gdyś ujrzał Iwonę w aucie ? Czego się cieszysz, Mojsie, * Że Ruda siedzi w Rolls-Roysie ? "Urocza Bebi Pipi w yachcie na Missisipi". "Zmysłowa Dudu Papa Jej uśmiech, kot i kanapa". "Fertyczna Elli Belli Pije kawę w kąpieli". Czego migdalisz się, chłopie, Że Ruda grzańca żłopie ? Że w wannie niby? To o to Tak się wygłupiasz, idioto ? Sama lepiej idź do łaźni I już się więcej nie błaźnij. Żegnam raz a dokładnie, albowiem "My bez polityki (i zadymy) nawet nie potrafimy się (prze)żegnać !” Po mnie poprawiać nie potrzeba. Gość portalu: Ruda napisał(a): > Wiecie co to znaczy że obrazam katolików?.......... > Ja tylko wale z grubej rury na tych którzy maja serce z kamienia....... > A jesli bierzecie to do siebie.......... > Nic na to nie poradze........ > Widac miłosierdzie to slogan bez pokreycia......... 1. > Zegnam .............. > Znaczy ze katolik to synonim człowieka bez sumienia? 2. > Raz jeszcze żegnam......... > Myslcie sobie co tam chcecie............. > Ja i tak wole zwierzeta............ > Są szczere i kochające........... > A nie jak niektórzy z rasy panów............. > Butni, wredni,zakłamani.......... > Panu Bogu świeczke......... > Diabłu ogarek............. 3. > Zegnam i mozecie sobie pisac co chcecie i cytowac w nieskonczonosc....... > Nie obrazam światłych, rozumnych .......... > A do singielka.......... > Wybacz ale opacznie zrozumiałes albo tak chciałes zrozumiec......... > Nic na to nie poradze.......... > Widac forumowe grzance zimowe na nic sie nie przydały............ > Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:40 "...ilośc kłamstw w jednej linijce przekraczających dopuszczalne normy " to tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=44169076&a=44194602 w przeciwieństwie do Ciebie, zawsze swoje zdanie popierałem argumentami to nas różni i świadczy o poziomie niestety, poniżej pewnego poziomu dyskutować się nie da ŻEGNAM ...lewackie !? hahahahaha zdziwiłbyś się, ale przy mnie jesteś kolegą Putina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima O "szczerosci". Tylko. IP: *.dsl.club-internet.fr 27.06.06, 00:34 Mocne wpisy moga sie przytrafic kazdemu. Mocne, szczere. A tym , ze szczerosc to dziwne jest zwierze. Jesli nie jest oswojone, to wychodzi na dzikusa. Szczerosc owszem moze byc zaleta, pod jednym warunkiem: jest oswojona. Tak jak to bywa ze wszelkimi zaletami , tutaj: szczerosc; jesli to szczerosc nawet rzadzi nami, to przestaje byc szczeroscia. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest wstrętne- Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:34 -zwyczajnie wstrętne.... Proszę wypowiedź Sphinksa,którego miałam do tej pory za...KOGOŚ... ...Ja Cię nie będę obrażał ale Ci coś przypomnę. Jakiś czas temu nie sprowokowana przez nikogo z forumowiczów zaczęłaś na forum lżyć w najgorszy sposób katolików za jakieś tam zamurowane piwniczne koty..... Kim Ty jesteś,na Boga ! ! ! Ludzie,co ten cyborg pisze !...jakieś tam....żywe zamurowane przez katolików,skazane na okrutną śmierć,stworzenia.. A ona,ta wstrętna Ruda,obrażała tych katolików,zamiast wskazać winnych i zgłosić prokuratorowi i za to jej się dostaje... Bóg jest miłością,i dlaczego w swej pysze sądzisz Sphinksie,że to Ty jesteś szczególnie ukochany przez Stwórcę,a nie inne jego stworzenia.Wszak Bóg pozwolił zabijać tylko w celu pożywienia ;skąd u licha możesz wiedzieć,że Ten który zna o nalichszego robaka na tej ziemi,nie widzi Twojego kamiennego serca. Mimo wszystko,w realu wolałabym mieć do czynienia z Rudą niż z Tobą,a stanąc koło Ciebie w kościele......brrrrrrrr... Katolik - smiechu warte...a nie rozumiałam napaści na Ciebie,Storimy... Ruda,popieram napaść na "katolików" i "niekatolików",zawsze,gdy chodzi o obronę słaszych istnień,przed okrutną i wulgarną siłą. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuuups Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:39 -zderzyłam się ze Storimą. Kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.dsl.club-internet.fr 27.06.06, 00:47 Gość portalu: uuuuuuups napisał(a): > -zderzyłam się ze Storimą. > > Kobieta... Zderzenie wirtualnych poduszkowcow. Nikomu nic zlego sie nie przydazylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 01:12 Po pierwsze. Nigdzie nie napisałem, że jestem katolikiem ani nie ogłaszałem, że uważam się za jakąś postać ważniejszą od reszty społeczeństwa. Poznajesz takie rzeczy po zapachu IP? Dobra jesteś... Po drugie chodziło mi o to, że Ruda w swojej furii pojechała wtedy po pewnej społeczności mocno uogólniając i życząc śmierci we wrzodach. Ja nie lubię kiedy ktoś jedzie wszystkich równo, więc się odezwałem. To, że naskoczyłem na Rudą wcale nie znaczy, że nie toleruję zwierzaków. Wkurzają mnie jednak ludzie, którzy nie dostrzegają, iż dziki zwierz w pobliżu cudzego domostwa może być kłopotliwy. Odrazę czuję natomiast do tych, którzy rządzą w cudzych domach i mieszkaniach decydując które okno ma być otwarte a które nie, żeby coś mogło sobie tam swobodnie łazić. Nie będę się rozpisywać w tym temacie szerzej, bo chce mi się spać. Sumując. Człowiek może tolerować w swoim pobliżu dziko żyjące zwierzęta ale nie musi. To czy zamyka drzwi do swojej piwnicy czy nie to jego sprawa. Piszesz teraz bzdury przepełnione bezrozumną agresją tak jak wtedy Ruda. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czy ja czegoś - Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:15 - nie rozumiem?..więc jeszcze raz... "Ja Cię nie będę obrażał ale Ci coś przypomnę. Jakiś czas temu nie sprowokowana przez nikogo z forumowiczów zaczęłaś na forum lżyć w najgorszy sposób katolików za jakieś tam zamurowane piwniczne koty....." To jest to niewinne zamknięcie drzwi od piwnicy??? I kot żyjący koło ludzkich domostw jest dla Ciebie dzikim zwierzem ?.....nie jedź nigdy na safari,bo jak nazwiesz mieszkańców np.dorzecza Kongo [ mam na myśli czworonogi ]. > Piszesz teraz bzdury przepełnione bezrozumną agresją tak jak wtedy Ruda..... A w czym ,proszę ja Ciebie,przejawia się ta moja agresja i to bezrozumna ? W przypomnieniu iż istnieje Stwórca,jeden dla wszystkich...zarówno nas,ludzi o różnych wyznaniach lub zgoła bez wyznań....i każdego innego stworzenia,którego prawo do życia należy szanować ? Ale szkoda czasu,należymy do dwóch różnych światów i mówimy innymi jezykami ;jestem daleka od jakiegoś przekonywania Cię.Prawdę mówiąc,jest mi to obojętne... Na koniec coś o zapachu ;powtórzę za panem Zagłobą - może niedokładnie,bo z pamięci -" w całym sapieżyńskim wojsku bigos czuć,widać Szwedzi dużo kapuscianych głow naszatkowali "......I taki to niecnotliwy zapach unosił się nad tym forum..:-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=43706406&a=44254774 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:54 -????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:04 "A w czym ,proszę ja Ciebie,przejawia się ta moja agresja i to bezrozumna ?" We wszystkich twoich wypowiedziach pod moim adresem. Piszesz o jakimś Bogu i jego miłosierdziu a w swoich wymiocinach masz dla mnie mniej szacunku niż niektórzy ludzie do kotów. Wybiórczo jak przystało na użytkownika forum tej wybiórczej gazety cytujesz moje słowa interpretując je po swojemu w jakiś kosmiczny sposób. Cieszę się, że nie wierzę w twojego Boga i nie spotykam cię w jego kościele. Mam pogardę dla ludzi, którzy kochają zwierzęta a zjedliby bliżniego. Żegnam i bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sssssssssss- Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:21 phinks-postanowiłem...muszę jeszcze kogoś zadziwić,bo tego co wypisuję jest stanowczo za mało.... Otóż dzisiaj zjechałem windą,z 60-litrowym workiem na śmieci ,wypełnionym opakowaniami po Red Bullach { dodały mi skrzydeł } w jednej ręce,ze zużytym sprzęgłem od Wartburga w drugiej i bakłażanem w kiszce stolcowej...I wiecie co ? Zobaczył mnie pracownik ochrony pobliskigo marketu , chłop 2 metry wzrostu,i na mój widok w pośpiechu wczołgał się do własnej dupy i tam skonał... Taaaa....ale jestem WAŻNY....i jaki mądry...dziwta się ludziska... A będziecie mieć okazję,bo ja jako prawdziwy mężczyzna nie kończę nigdy ; zdechnę przy tej robocie,ale nie odpuszczę... Już grzeję kończyny górne...już zbieram zapas śliny....już robię osłonę z folii spożywczej na mój monitor,aby go zbytnio nie zmoczyć...:-))))))))))) Bujaj się felek,uważaj tylko aby żółć Cię nia zalała,bo ZUS się ucieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blitz Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:15 Wy wszyscy jesteście poje...i . Co to ku..a za temat o obrażaniu????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:33 No i lekcja pogladowa. jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś