Dodaj do ulubionych

ludzie!!!przestancie sie obrazac!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:09
No jestem weteranka forumowa , ale tego co teraz tu sie wyprawia to nie sposób
zmilczec.........
Sposobem wypowiedzi.........
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruda Re: ludzie!!!przestancie sie obrazac!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:11
      Cos mi urwało.........
      Sposobem wypowiedzi dajecie tylko swiadectwo o swojej erudycji..........
      Opanujcie sie.........
      • Gość: dn Re: ludzie!!!przestancie sie obrazac!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:50
        niestety nikt nic na to zapewne nie poradzi,
        żadne apele nie pomogą,
        chamstwo w narodzie...
        przykre
    • Gość: nagy mówicie o sobie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:05
      przeciez to wy Ruda i niejaki dn pokazaliscie na tym forum lewackier
      zacietrzewienie polityczne (a własciwie obłęd) oraz ilośc kłamstw w jednej
      linijce przekraczających dopuszczalne normy
      • Gość: Ruda Re:Lecz sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:39
        Jak w temacie..........
        Nie mam zamiaru z Toba dyskutować......
        Zeby byc na Twoim poziomie musiałabym sie połozyc.........
        Daruj sobie te złosliwosci.......
        Nie chodzisz w naszej wadze.............
        • Gość: Sphinx Re:Lecz sie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:52
          Wiesz co Ruda. Ja Cię nie będę obrażał ale Ci coś przypomnę. Jakiś czas temu
          nie sprowokowana przez nikogo z forumowiczów zaczęłaś na forum lżyć w najgorszy
          sposób katolików za jakieś tam zamurowane piwniczne koty. Nie pierwszy raz
          ulegasz emocjom i przeklinasz cały świat. Ostatnio mało Cię było w necie ale
          pamiętam cały szereg beznadziejnych wypocin twoich i jeszcze jakiegoś Ziela.
          Nie pamiętał wół jak cielęciem był? Może lepiej nie ucz innych kultury. Święta
          i kulturalna to Ty nie jesteś. Ja jestem czasem w swojej szczerości chamem ale
          nigdy nikomu na tym forum jeszcze nie złorzeczyłem co zuważyłem u Ciebie. Nie
          wysyłaj może innych do doktora tylko sama się zarejestruj.
          • Gość: Ruda Re:Lecz sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:17
            Nigdy nikogo nie lzyłam..........
            Upal na Ciebie zle działa...........
            Podaj link i udowodnij............
            PA..........
            • lapowkapl Re:Lecz sie! 26.06.06, 11:42
              nie wiem, nie znam... ale odzywki typu "lecz sie" nie mowia zbyt dobrze o twojej
              kulturze...
              proponuje nastepnym razem zastanowic sie nad cietoscia jezyka i przydaloby sie
              odrobine pokory... tego brakuje wszystkim na takich forach... jakby byl przymus
              logowania sie, zeby napisac kazdy post, bylaby odpowiednia ilosc moderatorow, to
              mysle ze byloby duzo przyjemniej tutaj...
              wiadomo, ze wypowiedzi radykalnie mniej, ale cos kosztem czegos... teraz kazdy
              moze wejsc i napisac co tylko chce...

ot co, Internet:)

pozdrawiam
            • Gość: Sphinx Re:Lecz sie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:24
              To nie upał na mnie źle działa tylko Ty masz zaawansowaną miażdżycę albo po
              prostu jesteś zwyczajnie zakłamana. Nie chce mi się rozgrzebywać całego forum w
              poszukiwaniu twoich wymiocin. Sama sobie je wywęsz.
              • Gość: Ruda Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:31
                • Gość: Sphinx Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:36
                  Mam bardzo dobrą pamięć i nie rzucam słów na wiatr. Myślę, że raczej Ty czasem
                  puszczasz wiatry i wydaje Ci się że mówisz.
                  • Gość: Sphinx Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:42
                    Przypominasz sobie swój bełkot z dyskusji o zamurowanych kotkach?

"Ludzie ......................
                    Okażcie litosc...............
                    Badżcie MIŁOSIERNI..................
                    A jesli jestescie kamiennego serca , to obyscie we wrzodach zszeżli"

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=35587342&a=35636318

Znaleźć Ci więcej złorzeczenia w Twoim wydaniu? Może sobie sama przewertuj cały
                    temat i parę innych to Ci się cokolwiek w główce wyjaśni.
                    • singielek1 Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr 26.06.06, 21:59
                      Ruda, radzę Ci dobrze jak Cię lubiłem, zastanów się 3x bardzo dobrze, a nawet
                      prześpij się z problemem zanim umiścisz następny swój obceniczny post,
                      obojetnie zalogowana lub nie:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=35655582&a=35659154
                      "prawdziwa przykaciółko" mniejszych braci
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=35583300&a=35691702
                      Chciała byś tak mieć:
                      22 luty 2006, godz. 13.58, Katowice Weterynarz Agnieszka Ptak dokonuje
                      sterylizacji kotki Pusi w lecznicy dla zwierząt na ulicy Paderewskiego
                      miasta.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=3177775
                      To się po trzykroć zastanów zanim napiszesz !
                      • Gość: Ruda Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:53
                        Wiecie co to znaczy że obrazam katolików?..........
                        Ja tylko wale z grubej rury na tych którzy maja serce z kamienia.......
                        A jesli bierzecie to do siebie..........
                        Nic na to nie poradze........
                        Widac miłosierdzie to slogan bez pokreycia.........
                        Zegnam ..............
                        Znaczy ze katolik to synonim człowieka bez sumienia?
                        Raz jeszcze żegnam.........
                        Myslcie sobie co tam chcecie.............
                        Ja i tak wole zwierzeta............
                        Są szczere i kochające...........
                        A nie jak niektórzy z rasy panów.............
                        Butni, wredni,zakłamani..........
                        Panu Bogu świeczke.........
                        Diabłu ogarek.............
                        Zegnam i mozecie sobie pisac co chcecie i cytowac w nieskonczonosc.......
                        Nie obrazam światłych, rozumnych ..........
                        A do singielka..........
                        Wybacz ale opacznie zrozumiałes albo tak chciałes zrozumiec.........
                        Nic na to nie poradze..........
                        Widac forumowe grzance zimowe na nic sie nie przydały............
                        Ukłony
                        • Gość: Sphinx Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:15
                          A może jednak przydałaby Ci się odrobina samokrytyki? Cały świat jest do dupy a
                          tylko rudzi są ok?

padam do nóżek
                        • singielek1 Re:To nie kłam i nie rzucaj słów na wiatr 27.06.06, 07:17
                          Ruda, forumowy dekalog dla Ciebie gratis:
                          1. Nie rozpalaj ognia przeciwko twemu nieprzyjacielowi tak bardzo, że sama
                          mógłabyś się spalić.
                          2. Słowo nie jest niczym innym dla tęgiego umysłu jak rękawiczka z koźlej
                          skóry. Jakże łatwo ją wywrócić na niewłaściwą stronę !
                          3. Nie jestem z tych dusz szczęśliwych, co niesprawiedliwość przyjmują z pogodą
                          twarzy.
                          4. Rozumiem furię w twoich słowach, ale nie rozumiem słów.
                          5. Szaleńcowi zdarza się nieraz trafne sformułowanie, na które nie zdobyłby się
                          człowiek rozumny i zdrowy.
                          6. Aby długo i szczęśliwie żyć, oddychaj przez nos i miej zamknięte usta.
                          7. Jeśli powiedzieli o tobie, że jesteś trupem - będziesz pogrzebana.
                          8. Jeśli trzech ludzi powie ci, że jesteś pijana — nie złość się, idź spać.
                          9. Następnym razem kiedy poczujesz się doskonała, spróbuj się przejść po wodzie.
                          10. Tylko miej świadomość, że stąpasz po polu minowym. Okazji do poprawki nie
                          będzie.

Bonus:
                          11. Do czterdziestki dobre jedzenie, po czterdziestce - picie. Dzień bez
                          grzańca to dzień stracony.
                          12. Zbyt wielka pokora jest półpychą.

Co do Twoich forumowych dywagacji nt. sterylizacji ulubieńców dodam, że
                          istnieje zespół moralnych i prawno-religijnych zasad nakazujących należyte
                          traktowanie zwierząt. Oparte są one na założeniu, że również zwierzęta są
                          częścią Boskiego dzieła stworzenia, zatem na człowieku spoczywa pewna
                          odpowiedzialność za ich los.
                          Z analizy tych praw wynika w sposób jednoznaczny, że okrucieństwo wobec
                          zwierząt jest nie tylko zakazane, ale że Bóg wręcz nakazuje okazywanie im
                          współczucia i miłosierdzia. „Jeżeli zobaczysz, że osioł twego przeciwnika upadł
                          pod ciężarem, nie opuszczaj go, lecz dopomóż mu podnieść go”. Są też inne
                          ważkie problemy związane z udomowieniem wielu zwierząt, domagające się
                          rozstrzygnięć prawno-religijnych, np. czy dopuszczalne jest sterylizowanie
                          zwierząt, a jeśli tak, to czy i samic, i samców ?

Podgrzałaś atmosferę z grubej rury to my Ci od serca ze słomki:
                          (Prototyp J. Tuwim)

Zanadto się z Rudą cacka
                          forumowa brać literacka.

Szmatławce i szewaliery
                          Prawią jej same dusery.

Dochodzą już do przesady
                          Te kąplemęty, lansady.

Te sętymęty, czułości
                          Przyprawić mogą o mdłości.

Mizdrzy się w gracji i szyku
                          Cicisbey przy wersalczyku.

Dla byle kapryśnej idiotki
                          Madrygał ułoży słodki.

Dla paru od wiersza groszy
                          Płaszczy się, mdleje z rozkoszy.

Wpadają w achy i ochy
                          Na widok pończochy pieszczochy.

Piszczą "sylwuple, żewupry !"
                          Bałwany i wiercikupry.

Na widok pyjamy damy
                          Piszczą te chamy reklamy.

Dlaczego chwycił szał cię,
                          Gdyś ujrzał Iwonę w aucie ?

Czego się cieszysz, Mojsie, *
                          Że Ruda siedzi w Rolls-Roysie ?

"Urocza Bebi Pipi
                          w yachcie na Missisipi".

"Zmysłowa Dudu Papa
                          Jej uśmiech, kot i kanapa".

"Fertyczna Elli Belli
                          Pije kawę w kąpieli".

Czego migdalisz się, chłopie,
                          Że Ruda grzańca żłopie ?

Że w wannie niby? To o to
                          Tak się wygłupiasz, idioto ?

Sama lepiej idź do łaźni
                          I już się więcej nie błaźnij.

Żegnam raz a dokładnie, albowiem "My bez polityki (i zadymy) nawet nie
                          potrafimy się (prze)żegnać !” Po mnie poprawiać nie potrzeba.

Gość portalu: Ruda napisał(a):

> Wiecie co to znaczy że obrazam katolików?..........
                          > Ja tylko wale z grubej rury na tych którzy maja serce z kamienia.......
                          > A jesli bierzecie to do siebie..........
                          > Nic na to nie poradze........
                          > Widac miłosierdzie to slogan bez pokreycia.........
                          1. > Zegnam ..............
                          > Znaczy ze katolik to synonim człowieka bez sumienia?
                          2. > Raz jeszcze żegnam.........
                          > Myslcie sobie co tam chcecie.............
                          > Ja i tak wole zwierzeta............
                          > Są szczere i kochające...........
                          > A nie jak niektórzy z rasy panów.............
                          > Butni, wredni,zakłamani..........
                          > Panu Bogu świeczke.........
                          > Diabłu ogarek.............
                          3. > Zegnam i mozecie sobie pisac co chcecie i cytowac w nieskonczonosc.......
                          > Nie obrazam światłych, rozumnych ..........
                          > A do singielka..........
                          > Wybacz ale opacznie zrozumiałes albo tak chciałes zrozumiec.........
                          > Nic na to nie poradze..........
                          > Widac forumowe grzance zimowe na nic sie nie przydały............
                          > Ukłony
      • Gość: dn Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:40
        "...ilośc kłamstw w jednej linijce przekraczających dopuszczalne normy "

to tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=44169076&a=44194602
        w przeciwieństwie do Ciebie, zawsze swoje zdanie popierałem argumentami
        to nas różni i świadczy o poziomie
        niestety, poniżej pewnego poziomu dyskutować się nie da
        ŻEGNAM

...lewackie !?
        hahahahaha
        zdziwiłbyś się, ale przy mnie jesteś kolegą Putina
        • Gość: storima O "szczerosci". Tylko. IP: *.dsl.club-internet.fr 27.06.06, 00:34
          Mocne wpisy moga sie przytrafic kazdemu.
          Mocne, szczere.
          A tym , ze szczerosc to dziwne jest zwierze.
          Jesli nie jest oswojone, to wychodzi na dzikusa.
          Szczerosc owszem moze byc zaleta, pod jednym warunkiem:
          jest oswojona.
          Tak jak to bywa ze wszelkimi zaletami , tutaj: szczerosc;
          jesli to szczerosc nawet rzadzi nami, to przestaje byc szczeroscia.

Pozdrawiam,
        • Gość: to jest wstrętne- Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:34
          -zwyczajnie wstrętne....

Proszę wypowiedź Sphinksa,którego miałam do tej pory za...KOGOŚ...

...Ja Cię nie będę obrażał ale Ci coś przypomnę. Jakiś czas temu
          sposób katolików za jakieś tam zamurowane piwniczne koty.....

Kim Ty jesteś,na Boga ! ! !

Ludzie,co ten cyborg pisze !...jakieś tam....żywe zamurowane przez
          katolików,skazane na okrutną śmierć,stworzenia..
          A ona,ta wstrętna Ruda,obrażała tych katolików,zamiast wskazać winnych i
          zgłosić prokuratorowi i za to jej się dostaje...

Bóg jest miłością,i dlaczego w swej pysze sądzisz Sphinksie,że to Ty jesteś
          szczególnie ukochany przez Stwórcę,a nie inne jego stworzenia.Wszak Bóg
          pozwolił zabijać tylko w celu pożywienia ;skąd u licha możesz wiedzieć,że Ten
          który zna o nalichszego robaka na tej ziemi,nie widzi Twojego kamiennego serca.

Mimo wszystko,w realu wolałabym mieć do czynienia z Rudą niż z Tobą,a stanąc
          koło Ciebie w kościele......brrrrrrrr...

Katolik - smiechu warte...a nie rozumiałam napaści na Ciebie,Storimy...

Ruda,popieram napaść na "katolików" i "niekatolików",zawsze,gdy chodzi o obronę
          słaszych istnień,przed okrutną i wulgarną siłą.
          Pozdrawiam..
          • Gość: uuuuuuups Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 00:39
            -zderzyłam się ze Storimą.

Kobieta...
            • Gość: storima Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.dsl.club-internet.fr 27.06.06, 00:47
              Gość portalu: uuuuuuups napisał(a):

> -zderzyłam się ze Storimą.
              >
              > Kobieta...

Zderzenie wirtualnych poduszkowcow.
              Nikomu nic zlego sie nie przydazylo;)
          • Gość: Sphinx Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 01:12
            Po pierwsze. Nigdzie nie napisałem, że jestem katolikiem ani nie ogłaszałem, że
            uważam się za jakąś postać ważniejszą od reszty społeczeństwa. Poznajesz takie
            rzeczy po zapachu IP? Dobra jesteś...
            Po drugie chodziło mi o to, że Ruda w swojej furii pojechała wtedy po pewnej
            społeczności mocno uogólniając i życząc śmierci we wrzodach. Ja nie lubię kiedy
            ktoś jedzie wszystkich równo, więc się odezwałem. To, że naskoczyłem na Rudą
            wcale nie znaczy, że nie toleruję zwierzaków. Wkurzają mnie jednak ludzie,
            którzy nie dostrzegają, iż dziki zwierz w pobliżu cudzego domostwa może być
            kłopotliwy. Odrazę czuję natomiast do tych, którzy rządzą w cudzych domach i
            mieszkaniach decydując które okno ma być otwarte a które nie, żeby coś mogło
            sobie tam swobodnie łazić. Nie będę się rozpisywać w tym temacie szerzej, bo
            chce mi się spać. Sumując. Człowiek może tolerować w swoim pobliżu dziko żyjące
            zwierzęta ale nie musi. To czy zamyka drzwi do swojej piwnicy czy nie to jego
            sprawa.

Piszesz teraz bzdury przepełnione bezrozumną agresją tak jak wtedy Ruda.

Dobranoc.

• Gość: czy ja czegoś - Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:15
              - nie rozumiem?..więc jeszcze raz...

"Ja Cię nie będę obrażał ale Ci coś przypomnę. Jakiś czas temu
              sposób katolików za jakieś tam zamurowane piwniczne koty....."

To jest to niewinne zamknięcie drzwi od piwnicy???

I kot żyjący koło ludzkich domostw jest dla Ciebie dzikim zwierzem ?.....nie
              jedź nigdy na safari,bo jak nazwiesz mieszkańców np.dorzecza Kongo [ mam na
              myśli czworonogi ].

> Piszesz teraz bzdury przepełnione bezrozumną agresją tak jak wtedy Ruda.....

A w czym ,proszę ja Ciebie,przejawia się ta moja agresja i to bezrozumna ?
              W przypomnieniu iż istnieje Stwórca,jeden dla wszystkich...zarówno nas,ludzi o
              różnych wyznaniach lub zgoła bez wyznań....i każdego innego stworzenia,którego
              prawo do życia należy szanować ?
              Ale szkoda czasu,należymy do dwóch różnych światów i mówimy innymi
              jezykami ;jestem daleka od jakiegoś przekonywania Cię.Prawdę mówiąc,jest mi to
              obojętne...

Na koniec coś o zapachu ;powtórzę za panem Zagłobą - może niedokładnie,bo z
              pamięci -" w całym sapieżyńskim wojsku bigos czuć,widać Szwedzi dużo
              kapuscianych głow naszatkowali "......I taki to niecnotliwy zapach unosił się
              nad tym forum..:-)

Pozdrawiam.

• Gość: ja Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:45
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=43706406&a=44254774
                • Gość: ?????????????????? Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:54
                  -?????????????????????
              • Gość: Sphinx Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:04
                "A w czym ,proszę ja Ciebie,przejawia się ta moja agresja i to bezrozumna ?"

We wszystkich twoich wypowiedziach pod moim adresem. Piszesz o jakimś Bogu i
                jego miłosierdziu a w swoich wymiocinach masz dla mnie mniej szacunku niż
                niektórzy ludzie do kotów. Wybiórczo jak przystało na użytkownika forum tej
                wybiórczej gazety cytujesz moje słowa interpretując je po swojemu w jakiś
                kosmiczny sposób.

Cieszę się, że nie wierzę w twojego Boga i nie spotykam cię w jego kościele.
                Mam pogardę dla ludzi, którzy kochają zwierzęta a zjedliby bliżniego.

Żegnam i bez odbioru
                • Gość: ja sssssssssss- Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:21
                  phinks-postanowiłem...muszę jeszcze kogoś zadziwić,bo tego co wypisuję jest
                  stanowczo za mało....

Otóż dzisiaj zjechałem windą,z 60-litrowym workiem na śmieci ,wypełnionym
                  opakowaniami po Red Bullach { dodały mi skrzydeł } w jednej ręce,ze zużytym
                  sprzęgłem od Wartburga w drugiej i bakłażanem w kiszce stolcowej...I wiecie co ?
                  Zobaczył mnie pracownik ochrony pobliskigo marketu , chłop 2 metry wzrostu,i na
                  mój widok w pośpiechu wczołgał się do własnej dupy i tam skonał...

Taaaa....ale jestem WAŻNY....i jaki mądry...dziwta się ludziska...

A będziecie mieć okazję,bo ja jako prawdziwy mężczyzna nie kończę nigdy ;
                  zdechnę przy tej robocie,ale nie odpuszczę...
                  Już grzeję kończyny górne...już zbieram zapas śliny....już robię osłonę z
                  folii spożywczej na mój monitor,aby go zbytnio nie zmoczyć...:-)))))))))))

Bujaj się felek,uważaj tylko aby żółć Cię nia zalała,bo ZUS się ucieszy...
                  • Gość: Blitz Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:15
                    Wy wszyscy jesteście poje...i .
                    Co to ku..a za temat o obrażaniu????!!!!
                    • Gość: ja Re: mówicie o sobie?- nie o Tobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:33
                      No i lekcja pogladowa. jak wyzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka