Dodaj do ulubionych

Karuzela Fisher Price do którego miesiąca?

12.09.06, 15:41
Chciałabym dowiedzieć się do którego miesiąca/tygodnia życia interesowały się
Wasze dzieciaczki taką karuzelą. Czy usypiały przy niej? Bawiły się maskotkami
które się kręciły? Ile minut dziecko się nią interesuje jednorazowo tzn. w
ciągu dnia?
Chciałabym ją kupić i nie wiem czy warto. Prosze o odpowiedzi.
Pozdrawiam Aga
Obserwuj wątek
    • hanusia74 Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 12.09.06, 17:16
      Witaj, ja tez mam taka karuzele i jeszcze nie potrafie powiedziec, do ktorego
      miesiaca bedzie sie nia bawic moj synek, bo ma dopiero 2,5 miesiaca. Jedyne co
      moge powiedziec, to fakt, ze wczesniej usypial blyskawicznie przy melodii, ale
      jakby nie widzial krecacych sie pluszakow. Zainteresowal sie nimi doslownie
      kilka dni temu, czyli w trzecim miesiacu i musze powiedziec, ze ich
      obserwowanie sprawia mu duza radosc (-:
      • monia2611 Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 12.09.06, 17:33
        Witaj,
        Mój synek bawił się karuzelka do 10 miesiąca.
        Pozdrawiam
        • bonkreta Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 12.09.06, 17:44
          A myślałam, że to my jesteśmy rekordzistami - używaliśmy do ósmego miesiąca. W
          międzyczasie trzeba było podwiązać zabawki wyżej, bo zaczął do niech sięgać i
          szarpać. A potem już nie dało się podwiązać wyżej i karuzelka została zdjęta...
    • leszczynka_sz Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 12.09.06, 17:38
      my mamy karuzelke, tylko ze tiny lovesmile nasza Mala - ma 2,5 miesiaca, ale juz
      od jakiegos miesiaca bardzo sie nia zainteresowala i uwielbia patrzec na
      poruszajace sie zwierzaki z muzyka Mozarta i Bacha w tle - moze jednorazowo
      nawet okolo godziny spedzic wpatrzona w te pluszaki. czasem tez 'spiewa' do
      muzyczkismile)
    • novanka Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 12.09.06, 18:30
      Moja córeczka ma 5,5 m-ca i tą samą karuzelę co Leszczynka. Największą frajde
      miała z niej tak od 2 do 4 m-ca. Potrafiła przeleżeć pod nią godzinę, więc
      miałam dzięki temu trochę czasu dla siebie. Ale teraz już ją kompletnie olewa i
      chyba niedługo zdemontujemy. A szkoda. Brakuje mi tej godziny smile
      • ewa_mewa Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 12.09.06, 22:45
        A moim zdaniem w karuzele nie ma co za bardzo inwestować bo łózeczko jest do
        spania a nie do zabawy. Mój 3,5 miesięczny synek ma najprostszą karuzele canpolu
        tylko po to żeby sie chwile na nią pogapił przed zasnięciem i jak się np. obudzi
        o 5 a my jeszcze spimy. W ciągu dnia nigdy go nie zostawiam w łózeczku jak nie
        śpi - czas spędza głównie w dużym pokoju na macie albo leżaczku a jak będzie
        siedział to dostanie kojec.
    • truscaveczka Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 13.09.06, 06:51
      Moja Olga tak się interesowała karuzelką, że jak już zaczęła siadać sama,
      musiałam ją zdjąć. Ale 7 miesięcy nam posłużyła smile
    • mikuluk Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 13.09.06, 08:48
      Polecam Tobię tą karuzelkę! Jest jedną z najlepszych zabawek, kóre dostała moja
      mała. Zasypia przy niej momentalnie i zawsze jak po karmieniu wkładam ją do
      łóżeczka to się do niej uśmiecha i macha rączkami.Moja dzidzia ma niecałe 7
      miesięcy i nadal jej uzywamy.
      Ta karuzela pomaga mi także gdy malutka musi spać poza domem (np. na wakacjach)
      zabierasz ją wtedy i mocujesz np nad łóżeczkiem turystycznym i dziecko nie ma
      stresu nowego miejsca i bez problemu usnie.
      pozdrawiam

Moja Martynka…
      www.bobasy.pl/?u=martina&s=80a22cb7916d12ece8c168bbfa24602b
      Moja ukochana pszczółka
    • mariejo Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 13.09.06, 11:29
      U nas tez do 8 m-ca mala lubila przy niej zasypiac. Odradzam karuzelki canpolu
      bo maja zbyt dlugie sznurki a co nagorsze pozytywka jest ciezka i tak
      zamocowana ze moze spasc na malucha, FP ma o niebo lepsze mocowanie i nie ma
      obawy ze cos spadnie dziecku na glowe.
    • agabilinska2 Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 13.09.06, 12:09
      my mamy tiny love "symfonie" mała ma ponad 7 miesięcy i nadal jest hitem
      chociaz napisane jest że zabawka jest do 5 m-casmile
      • moniaolsz Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 14.09.06, 12:08
        Nasz mały ma 2 miesiące, wcześniej usypiał przy kołysankach z karuzeli a od
        jakiegoś tygodnia zaiteresował się misiami i potrafi się do nich uśmiechać i
        gadać nawet godzinę.
        • benignusia Re: Karuzela Fisher Price do którego miesiąca? 14.09.06, 12:33
          ja tez poleca FP i TINY LOVE.mamy FP mała ma 4 i pół m-ca i uwielbia misiewinki
          słyszałam ze z TINY love tez są swietne karuzele.odradzam canpol bo dostalismy
          taką...bałam sie ze małej na głowe spadnie,no i moim zdaniem była bvardzo nie
          przemyślana...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka