Dodaj do ulubionych

lekarz Włodzimierz Tudaj- opinie- proszę...

07.10.06, 13:01
Witam, dawno tu nie zagladałam- juz prawie zapomniałam co to znaczy ciąza :-) , mam prośbę ogromną. Moja kuzynka była w ciąży i urodziła dziewczynkę w ósmym miesiącu ciąży- niestety Mała żyła tylko dwa dni... nie musze dodawać co sie działo w domu- Teraz kuzynce znowu udało sie zajść w ciąże- radość przeogromna i zaczeła chodzić do tegoż lekarza- dziewczyny, błagam o opinie, zawsze jest czas zmienić na lepszego. Boje sie żeby historia sie nie powtórzyła...Ja jej Polecałam Panią Dziurawiec ale ona zaufała opini koleżanek z pracy- a ja nic o tym lekarzu nie słyszałam
Pozdrawiam szczecińskie przyszłe mamy
bocja
Obserwuj wątek
    • ninaa5 Re: lekarz Włodzimierz Tudaj- opinie- proszę... 10.10.06, 11:47
      ja jestem zadowolona- chodzę do niego i dr wawrzyniak od stycznia- miałam
      problemy z zajściem lecz dzięki ich uporowi udało się- polecam
    • zosia_771 Re: lekarz Włodzimierz Tudaj- opinie- proszę... 10.10.06, 13:42

Było już o nim kilka postów, poszukaj w archiwum. Z tego co pamiętam to raczej
      przeważały dobre opinie - byłam u niego 2 razy na USG i byłam zadowolona.

Pozdr,
      zosia
      • lenka74 Re: lekarz Włodzimierz Tudaj- opinie- proszę... 07.11.06, 18:39
        A gdzie przyjmuje ten lekarz na kasę chorych. Proszę o jakiś telefon, godziny
        przyjęc. Ewa
        • slonko1335 Re: lekarz Włodzimierz Tudaj- opinie- proszę... 07.11.06, 18:58
          na Fundusz Zdrowia przyjmuje w przychodni przy Szpitalu Miejskim, telefonu nie
          mam ale na pewno jest w książce albo w necie można znaleźć.
          • tomcia4 Re: lekarz Włodzimierz Tudaj- opinie- proszę... 08.11.06, 16:57
            Ja chodziłam do niego przy pierwszej ciąży i uważam,że to lekarz z powołania.
            Najbardziej sie sprawdza właśnie w trudnych sytuacjach.
          • tomcia4 Kontakt z Tudajem 08.11.06, 16:58
            Wiem,ze od niedawna do tej przychodni zmienił sie nr tel. Jutro będę w stanie go
            podac
    • grell Re: lekarz Włodzimierz Tudaj- opinie- proszę... 16.11.06, 10:47
      nr telefonu do przychodni przy szpitalu to: 091 880-61-14 jest aktualny, bo
      właśnie się zapisałam do dr Tudaja (z polecenia - podobno dobry).
      • bocja2 dzięki za opinie-...ale zmieniliśmy lekarza 30.11.06, 07:59
        • bocja2 Re: dzięki za opinie-...ale zmieniliśmy lekarza 30.11.06, 08:04
          Poszukałam opinii w archiwum no i nie były wszystkie zachwalające wiec wysłałam kuzynkę tak dodatkowo do innego lekarza i wiecie co? Tudaj nie zauważył przez cztery miesiące że dziewczyna ma za krótką szyjkę, a dzięki tej diagnozie będzie można szybciej założyć szwy i może dzieciątko dotrwa do końca...mam nadzieję. dodam że tamta dzidzia nie miała żadnej wady rozwojowej- poprostu za szybko był poród.pozdrawiam was bardzo i życze powodzenia. aha, w maju wam napiszę czy się udało. Trzymajcie się przyszłe mamusie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka