starysmyk 24.10.06, 18:53 Czy wiedzieliscie wczoraj w dzienniku jak mowili ze Horodynska zostala aresztowana za probe kradziezy paska w warszawskim Hexeline? Ale wstyd! Podobna historia jak z ta amerykanska aktorka, co kradla (nie pamietam nazwiska) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: he he he Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez IP: *.chello.pl 24.10.06, 19:34 bo kto się z jolą zadaje to złodziejem się staje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 19:53 Winona Ryder się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 20:01 Horodyńska? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Ciekawe ile dostanie. 24.10.06, 20:10 Mam nadzieje, ze w panstwie prawa i sprawiedliwosci, gdzie nie ma juz miejsca dla swietych krow, dostanie maksymalna mozliwa kare i ja w calosci odsiedzi. Jak Rywin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjaxi e tam IP: *.crowley.pl 24.10.06, 20:35 jak to? w którym dzienniku? przecież ja pewnie stać na 10 takich pasków! Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk a WInone Ryder stac na 100 i co z tego - kradla 24.10.06, 21:06 podobno dzisiaj maja cos wiecej mowic. eee, napewno lapoweczki pojda ruch, Joasia, da d.. komu trzeba i juz bedzie oczyszczona. polskie realia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: a WInone Ryder stac na 100 i co z tego - krad IP: *.crowley.pl 24.10.06, 21:10 a GDZIE mają coś więcej mówić i na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz tak, tak, kleptomania jak dysleksja czy ADHD 24.10.06, 21:07 Wyrownuje szanse i staje sie plaga. Slyszalem o jednym kleptomanie, co nie zauwazyl, ze siedzi w cudzym samochodzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: eee tam tu ma pasek a nikt jej nie aresztował 24.10.06, 21:11 gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=9&kat=24217&gid=8111331&T[page]=9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: eee tam tu ma pasek a nikt jej nie aresztował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:02 aaa... to nie ta z M jak Miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik1945 Wiadomosci TVP 24.10.06, 21:39 tez widzialem. wczoraj oglosili. mowili ze dalsze szczegoly mialy byc nadawane dzisiaj, ale przegapilem. moze ktos widzial? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Mam problem 24.10.06, 22:55 Nie znam ani Horodynskiej, ani Hexeline. Czuje sie spolecznie wykluczony. I nie jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Mam problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 23:01 A tę Rajder znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Mam problem 24.10.06, 23:05 Wiem, ze jest taka, ale po gebie nie rozpoznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk Re: Mam problem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.10.06, 00:45 Nie masz racji; powinienes byc dumny, ze ich nie znasz, poniewaz POTRAFISZ odroznic ziarno od plew. "Celebrities"... - znalazlem gdzies "polski" odpowiednik: "CELEBRYCI" istnieja tylko dzieki otumanionej gawiedzi mikrocefalow niezdolnych do wyrazenia wlasnej opinii. Media cytuja ich natchnione wypowiedzi.. Szarancza. Wole sobie pojechac na ryby do znakomitych Serpelic nad Bugiem i walnac browar z prawdziwymi ludzmi. I obudzic sie z kacem naturalnym w niezwyklych czasem okolicznosciach. I to jest na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio ::: Lubię wchodzić do magla ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 01:00 Przepraszam, bo ja tu nowy jestem. A kto to jest Horodyńska? A o jaki pasek chodzi? Bo jak do rozrządu, to 25 lat bez mrugnięcia okiem. A Dziennik jeszcze nadają? Bo ja telewizor w '81 wyrzuciłem. I jeszcze pytanie: - Co to jest Hexeline (jakaś klinika dla wiedźm)? -I co to znaczy aresztowana (prokuratura wydała nakaz aresztu do 3 m-cy - czy policja zatrzymała na 48h), bo społeczeństwo używa tego zamiennie? -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik1945 Re: ::: Lubię wchodzić do magla ::: 25.10.06, 01:18 Zyzu juz odpowiadam: - Joanna Horodynska - taka lafirynda, niby to modelka i dziennikarka, ale naprawde to takie paskudne fju-bzdziu, protegowane forsiata mamusia; - chodzi o pasek, ktory sobie rzekomo zalozyla i probowala wyjsc ze sklepu nie placac za pasek; - Dziennik - patrz: Wiadomosci w TVP - Hexeline - to taki sklep, salon mody czy cos w tym rodzaju - aresztowana, tzn. zatrzymana i policja do sklepu byla wzywana. Jak juz pisalem, mieli mowic na drugi dzien wiecej, tzn. czy wlasciciel sklepu poda ja do sadu czy daruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: ::: Lubię wchodzić do magla ::: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 08:06 a kim jest mamusia? Odpowiedz Link Zgłoś
franki8 Re: ::: Lubię wchodzić do magla ::: 25.10.06, 09:42 Pewnie było tak: pani przymierzała tyle ciuchów, że się w końcu pogubiła. Jak się okazało, że ma na sobie coś niezapłaconego, zrobiła się draka - pani grzecznie zapłaciła i po sprawie. Szkodliwość społeczna czynu - znikoma, umówmy się. A draka medialna na zamówienie, bo w końcu w kraju nie ma ważniejszych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: ::: Lubię wchodzić do magla ::: 25.10.06, 10:50 matka jest profesorem... była wice ministrem nauki u Kleibera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: ::: Lubię wchodzić do magla ::: IP: 212.2.99.* 25.10.06, 13:23 a kto jest Kleiber? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: ::: Lubię wchodzić do magla ::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:22 To ten, który ukradł skarpetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk [...] 25.10.06, 15:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korn a kto to jest? IP: *.aster.pl 25.10.06, 15:04 A kto to jest i kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pam_pa_ram_pam Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez 25.10.06, 20:39 Kleptomania to choroba. A, o ile dobrze pamiętam, ujawnianie chorób bez zgody chorego jest naruszeniem Ustawy o Ochronie Danych Osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez 25.10.06, 21:30 Piszemy o fakcie kradziezy, naglosnionego przez TVP. Kleptomania to tylko domysl usprawiedliwiajacy ta odrazajaca, haniebna, niemoralna czynnosc jaka jest kradziez. Niedawno pewna pani prokurator kradla stringi. Nie mozna mowic, ze wiezienia sa przepelnione kleptomanami. Kto zdrowy kradnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adan Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez IP: *.aster.pl 25.10.06, 21:33 To taka polska Paris Hilton? czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk [...] 25.10.06, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez 26.10.06, 00:06 To Twoja kobita? Uwazam, ze powinienes jej dac te pare zlotych na pasek. Postaraj wyzbyc sie skapstwa i badz mily dla niej. Nie wydaje sie, ze w Waszej parze akurat Ty jestes lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk (eusebio) Re: porypalo cie? takiej marnej bym nie wzial IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.10.06, 01:54 Nie musisz, masz swoj wlasny kanon; marzac, wal dalej malca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan a czy Horodynska to nie ta co rodziła w tramwaju? IP: *.chello.pl 26.10.06, 12:26 czy ona jest tak miejska że nie porusza się tramwajami...? Odpowiedz Link Zgłoś
starysmyk Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez 06.11.06, 20:24 wreszcie jest ciag dalszy wydarzen - wlasnie mowili w telexpresie. wlasciciel sklepu nie chce sprawy zatajac i koniecznie chce z tym isc do sadu. ale horodynska sie tlumaczy ze po prostu zapomniala zdjac paska i ze w zamian za klopot moglaby jakos zaczac promowac jego sklep. facet, madry gosc, nie cierpli slodkiej idiotki to i stoi przy swoim. ma racje. ktos w koncu powinien dac horodynskiej w kosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan no ale w końcu siedzi czy ja wypuścili za kaucją? IP: *.chello.pl 06.11.06, 23:01 bo nie wiem czy cza podpisac jakąś petycję żeby ją wypuścili... I gdzie siedzi? Na Kłobuckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł============== Re: no ale w końcu siedzi czy ja wypuścili za kau IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:25 Krata modna podobno w tym sezonie... Odpowiedz Link Zgłoś
isabella1974 Re: A kto to jest, nie znam 07.11.06, 18:14 No właśnie, może by ktoś linka jakiegoś podrzucił kim jest rzeczona, bo ja też jakoś nazwiska z pyskiem nie kojarzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: out of time Re: A kto to jest, nie znam IP: 195.3.221.* 07.11.06, 18:26 isabella1974 napisała: > No właśnie, może by ktoś linka jakiegoś podrzucił kim jest rzeczona, bo ja też > jakoś nazwiska z pyskiem nie kojarzę.... to rusz własny pysk i ciało i poszukaj w wyszukiwarce np.google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan ale wkrótce będą modne bransoletki... IP: *.chello.pl 07.11.06, 18:29 takie nakładane na noge albo rękę albo szyje. Coby milicja wiedziała że zaobrączkowany ktoś jest i co w tym czasie robi. Jak robi niewłaściwe rzeczy to bransoletka będzie albo kopać prądem albo wybuchać. wtedy pani Joanna zobaczy co to znaczy kraść paski ze sklepów hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wirus_to_ja Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez 10.11.06, 16:17 no przeciez ona już promuje ten sklep! Taka reklama i do tego jeszcze darmowa... Pewnie jej zapłacili a za jakiś czas beda odkręcać, bo w prima- aprilis to raczej trudno o tej porze roku uwierzyć. I co to za wiadomość dnia, że wszystkie dzienniki o tym trąbią. Nie ma zmartwień w naszym kraju, czy chcą odwrócić uwagę od kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez 07.11.06, 18:40 JOANNA HORODYŃSKA Niepoprawna romantyczka o gołębim sercu - tak znajomi mówią o Joannie Horodyńskiej, zwanej inaczej - Joanną z wanny. Joanna, studentka dziennikarstwa na Uniwersytecie Warszawskim, na ekrany zawędrowała prosto z wybiegu dla modelek. Dziś jest prezenterką programu Pieprz oraz , od niedawna, Polskiej Listy w MTV. Joanna żyje dla miłości, z miłości i dzięki miłości. Mówi, że miłość jest motorem jej życia. Czytuje romanse i ogląda melodramaty. Wieczorami zaś najchętniej wsłuchuje się w zmysłowy głos Georga Michaela. Najlepiej czuje się w własnych czterech ścianach ...oczywiście w towarzystwie ukochanego. ;D Pochodzi to z czat.wp.pl/naszgosc.html?id_czata=440 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez IP: *.chello.pl 07.11.06, 20:21 > Niepoprawna romantyczka o gołębim sercu Romantyczne kradzieże pasków o jest to! > Joanna żyje dla miłości, z miłości i dzięki miłości. Do pasków oczywiście. > Mówi, że miłość jest motorem jej życia o właśnie! miłość do pasków... > Najlepiej czuje się w własnych czterech ścianach ...oczywiście w towarzystwie > ukochanego. Przywiązanego paskiem do krzesła ofkoz. Teraz rozumiemy, skąd te inklinacje do pasków... Jest nadzieja że więzienie da pani Joannie popalić że nawet jej romanse i zmysłowy głos Georga Michaela nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
wirus_to_ja Re: Joanna Horodynska aresztowana za kradziez 10.11.06, 16:21 bo już słuchając głosu Georga M człowiekowi chce się wieszać. Dlaczego by nie na pasku. A że kradziony w jakimś badziewiarskim sklepie... Własnych szkoda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ritzy Dlaczego takie pierdoly mozna bezkarnie wypisywac? 07.11.06, 23:45 Czy to jest forum dla kretynow? I kucharek? Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik1945 Re: Dlaczego takie pierdoly mozna bezkarnie wypis 08.11.06, 20:59 ritzy, i co nam mozesz zrobic? w koncu jest wolnosci slowa, nie? > Czy to jest forum dla kretynow? I kucharek? Odpowiedz Link Zgłoś
porucznik1945 [...] 08.11.06, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś