andreas.007 26.12.06, 14:03 Akurat prawie w dwa lata po tsunami.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hura ! Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:13 Nareszcie ziemia sie rozpadnie. Kaczory na jednej półkuli z NATO I UE a Tusk na drugiej z SLD, KGB, Putinem, Chinami itp Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi 26.12.06, 14:16 a My? Nas pochłonie nicość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hura! Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:17 Ja z NATO i UE :)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi 26.12.06, 14:28 Zacznij od doktora Pobochy wielonickowy, terezjanski swirze:))) A ty Andreasie nie martw sie na zapas:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi 26.12.06, 14:29 do wyborów ruszyło sie 40 proc. ludzi, na PO czy PiS razem oddało sie 50 proc. z nich! Pytam co z 80 proc. Polaków... Nie ma dla nas miejsca... chyba ze nie na dwie czesci a na wiecej sie rozpadnie! Wtedy niech oni sobie leca na tych swoich kawałkach, a my sobie spokojnie jeszcze pozyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hura! Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:52 Łańcuch pokarmowy zawsze będzie na jakimkolwiek kawałeczku. PS Co to jest "terzejański świr" ? Kto to jest Pobocha ? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 wyjasnienia ( drobne ) 26.12.06, 15:34 Terezjanski - (to takie okreslenie z minionej bezpowrotnie epoki ) czyli ktos komu sie Teresa pomylila ze Sw. Teresa. Dr. Pobocha, znany szczecinski psychiatra. Kto to Swir, wyjasniac nie musze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hura! Re: wyjasnienia ( drobne ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:24 Acha. Tylko dlaczego niby ja jestem terezjański bo Pobocha psychiatra ok.Rozumiem. Gościu poczuł sie czymś dotknięty i sypnał mi. Tylko dlaczego jestem terezjański ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hura ! Re: wyjasnienia ( drobne ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:54 a Ty naprawdę pojawiłaś się tylko po to na tym forum i w tym momencie aby wyjasnić mi co ten gościu nadaje ? To może Wy jesteście od tego Pobochy tacy niedoleczeni ! To po co ja mam do niego iść jak on niedolecza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka41 Re: wyjasnienia ( drobne ) 26.12.06, 17:51 Na tym forum pojawiam sie od 4 lat. Wprawdzie rzadko pisuje ale czesto czytuje. Brak mi pewnie wyobrazni tworczej, gdyz zawsze pisze pod jednym nickiem, niezmiennie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi 26.12.06, 15:19 andreas.007 napisał: > Akurat prawie w dwa lata po tsunami.. ........................................ wcześniej czy później koniec nastapi, nie martwię się tym,na co wpływu nie mam > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiom Re: Trzęsienie ziemi w Tajwanie, rozpadnie sie Zi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:48 nie pij tyle... bo bzdety ci przychodzą do głowy... to jakieś fobie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas to nie fobia! IP: 217.116.110.* 26.12.06, 16:50 to n ie fobia naprawde w skali 7.... trzesienie nastapiło! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: to nie fobia! 26.12.06, 16:54 Gość portalu: andreas napisał(a): > to n ie fobia naprawde w skali 7.... > trzesienie nastapiło! > Tam się często trzęsie,Japonia,Tajwan,Indonezja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hura ! Re: to nie fobia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:26 Zamelduj sie u Pobochy multinickowcu. Ni z gruszki, ni z pietruszki a jakies z 10 nicków praszczura (absztyfikanta) pojawiło się naraz. Róbże dla niepoznaki jakieś większe odstępy czasowe psychopato Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: to nie fobia! 26.12.06, 16:57 Wniosek jest jeden: siedzieć na 4-ech literach w tenże czas w domu, w naszym spokojnym klimacie, celebrować świąteczne obyczaje, nie szwędać się w poszukiwaniu przygód, nadmiar gotówki przeznaczyć na charytatywne cele, miast wycieczki na drugi koniec świata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: to nie fobia! IP: *.chello.pl 26.12.06, 19:43 Szkoda mi Tajwanu , bo to przykład Azjatyckiego Tygrysa Kapitalizmu na który powołuje się UPR, bardzo dzielny naród ,cały czas w zagrożeni krwiożerczymi Chinami. Odpowiedz Link Zgłoś