Dodaj do ulubionych

Zaraz cos jej zrobie!!!!!

• stefania123 Re: Zaraz cos jej zrobie!!!!! 29.01.07, 13:33
      Współczuje Wam i sobie też. Sama wychowuje swoje dziecko od urodzenia do 5
      miesiąca 24h na dobe. Moj synek do 3 miesiaca darł się niemiłosiernie. Tylko
      czekałam, aż uśnie wieczorem, wręcz marzyłam. Miłam tak dość, że popadałam w
      złość, zostawiałam go w łóżeczku i szłam palić na balkon( karmiłam butelką)
      Teraz ma 10 miesiecy, potrafi raczkować, wstawać i zająć sie czymś sam - jaka
      to ulga. Trzeba przeczekać.
    • arabell1 Re: Zaraz cos jej zrobie!!!!! 30.01.07, 08:14
      Nie wiem ile twoja dzidzia ma miesięcy. Ale u mnie przez kilka miesięcy też tak
      było. Zostawałam sama w domu z synkiem, a on wiecznie marudził i płakał,
      kołysanie, tulenie, itp. prawie nic nie pomagało. Zeszłam z wagi niesamowicie,
      bo nie miałam czasu co zjeść, jedynie co mogłam zjeść to suche ciastka i owoce,
      bo po to mogłam szybko sięgnąć, kąpiel jakm mąż wrócił z pracy.Już czasami
      nerwowo nie wytrzymywałam, jak mąż przyszedł to płakałam. Ale pocieszę cię jak
      mały miał 6-miesięcy zaczęło się zmieniać na lepsze, teraz też trochę marudzi,
      jak coś mu nie pasuje, ale ogólnie się śmieje, gaworzy, bawi się na macie, Mogę
      spokojnie zjeść. Tak więc głowa do góry, to minie.
      • ewelina238 Re: Zaraz cos jej zrobie!!!!! 30.01.07, 09:35
        dziwi mnie jak ktos sie skarzy ze jego 6 tyg. dziecko nie przespało ani 1 nocy,
        mój ma 14 mies. i nie przespał całej nocy bez przebudzenia i co mam go udusic?a
        zmeczona tez jestemsmile
        • laur18 Re: Zaraz cos jej zrobie!!!!! 30.01.07, 11:34
          No cóż.... Mam troje dzieci. 1 darło się wiecznie. Byłam sama miałam 17lat uczylam się i pracowałam. Ojciec dziecka obchodzil się ze mną gorzej niż źle. Chciałam umrzeć. Wierz mi.teraz kiedy mam wspaniała rodzinę najmłodsza ma 2 miesiące a ją się nudze bo jest grzeczna. Syn ma 6 lat córka 10. Dają czadu bo się biją i pyskują do mnie
          • laur18 Re: Zaraz cos jej zrobie!!!!! 30.01.07, 11:52
            Nauczyciel mi zarzuca że zaniedbuje córkę bo nie jest przygotowana na lekcje. Ona mi kłamie że nie ma nic zadane nie chce się uczyć. Syn też nie lepszy. Więc pomyśl że nikt nie ma lekko. Ją się wysypiam mogę sobie z mężem wyjść nawet na całą noc. Ale co z tego jak starsze dziecko ci odpyskuje że żyć się nie chce?polecam ci czopki VIBURCOL N dla dzidzi. Rewelacja. A tobie .... Melisę. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka