Dodaj do ulubionych

dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie

06.02.07, 16:12
Czy ktos wie może, gdzie przyjmuje prywatnie doktor Rowińska (pediatra,
specjalistka od zaburzeń gospodarki wapniowo-fosforanowej)? Byłabym wdzięczna
za jakiś kontakt telefoniczny. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • kotek15 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 06.02.07, 18:38
      zadzwon na informacje medyczna 827-89-62
      moze tam pomoga, nam znalezli endokrynologa

pzdr M
    • okraska79 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 06.02.07, 19:25
      witam...
      dr Rowinska prywatnie przyjmuje w przychodni VIVAMED, Wa-wa, Targówek, ul.
      Trocka 10, tel 679 28 83. W listopadzie wizyta kosztowała 60 albo 80zł (raczej
      80zł). Idac do dr Rowinskiej trzeba miec juz komplet badan (zeby wizyta nie
      byla na darmo) czyli: poziom fosforu i wapnia w moczu i kreatynine w moczu. a
      probke moczu dziecka pobrac rano 2 godziny po jedzeniu.
      pozdrawiam
      • ziutka201 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 06.02.07, 20:55
        Dziękuję ślicznie za informacje! Rozumiem że była pani/pan u niej w
        listopadzie. Jesli tak to jeszcze mam pytanie o wrażenia. Była pani zadowolona
        z wizyty? Jeszcze raz dziękuję bardzo.
        Pozdrawiam
        • okraska79 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 06.02.07, 21:25
          tak, byłam prywatnie, a teraz chodzimy ze Stasiem co 2 miesiące do CZD - do dr
          Rowinskiej. Przesympatyczna Kobieta...byłam/jestem bardzo zadowolona ze do niej
          trafiłam (i to tez z Forumsmile ) Dzieki rozpisanej diecie wyniki Stasia
          utrzymuja sie w normach...ale cały czas kontrola musi byc. dobrze zaczac od tej
          przychodzni prywatnej - bo tam jest troche wiecej czasu na szczegolową rozmowe
          itp. Polecam. aha...na wizyte w Vivamedzie - czekałam 3 tygodnie.
          pozdrawiam
          Mama Stasia smile
    • primka Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 06.02.07, 21:48
      Wedłu mnie dr Rowińska to dobry specjalista.
      Mam jednak jedno "ale".
      Gdy chodziliśmy prywatnie, była bardzo miła, czego nie można powiedzieć o jej
      zachowaniu w trakcie wizyty państwowej.
      • okraska79 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 06.02.07, 21:58
        Fakt..mozliwe ze jest troche bardziej oficjalna na wizytach na NFZ, ale ja
        tłumacze to faktem - duzą iloscia pacjentów w CZD, a małą ilościa czasu.
        • ziutka201 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 06.02.07, 23:39
          Dzięki jeszcze raz. Ja tez słyszałam o niej duzo dobrego (tzn. raczej czytałam
          na forum). I nawet dzwoniłam do CZD i z nią rozmawiałam. I tez miałam całkiem
          dobre wraźenie, bo mimo, że nigdy u niej nie byłam ani prywatnie ani w CZD to
          nawet telefonicznie udzieliła mi kilku informacji co robić. Chciałam jednak
          pójśc ten pierwszy raz prywatnie bo przerażaja mnie te formalności i czekanie
          na wizytę w CZD. No i cały czas liczę, że może u nas na jednej wizycie się
          skończy, bo moze jednak wszystko jest w porządku. Nie mogłam jednak nigdzie
          znaleźć do niej telefonu do tej prywatnej przychodni, dlatego stokrotne dzięki
          Okraska79smile Jutro będę dzwonic to może na koniec miesiąca lub poczatek marca
          uda mi się umówić na wizytę.
      • kajmal Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 07.02.07, 12:40
        Podzielam te opinie z stu procentach, ja odbieram to jako dosc przykre
        doswiadczenie. Prywatnie bylam dwa razy i bylo bardzo milo. Choc chcialam
        uniknac wizyt w CZD i wszystko zrobic prywatnie to jednak Pani dr zaleciala ze
        woli nas widziec z Centrum. Jednak tam w trakcie wizyty byla tak niezyczliwa,
        ze naprawde bylo nam przykro, dodatkowo mimo ze bylismy u niej prywatnie kilka
        tygodni wczesniej najwyrazniej wcale nie pamietala, ze uz mnie i synka widziala
        na oczy. Rozumiem, ze ma wiele pacjentow, jednak mam zupelnie inne
        doswiadczenia z innymi "rozchwytywanymi" specjalistami, ktorzy pamietaja "nasz
        przypadek np. rok po ostatniej wizycie, coz...
        • primka do Kajmal 07.02.07, 16:02
          U nas identycznie. Było mi bardzo przykro po wizycie w CZD. Za to po
          wcześniejszych wizytach prywatnych miałam zupełnie inne wrażenie i pełne
          zaufanie do tego lekarza, no ale cóż - rozczarowałam się ...
    • koral777 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 13.02.07, 20:57
      ja chodziłam tylko prywatnie miala dla nas minimum 15 min i zwykle ten czas na
      spokojnie wykorzystywała tłumaczył, co dziwne tez zapraszała nas do CZDz aby
      nie tracic ieniedzy, my jednak się do Międzylesia zapuszczalismy tylko na
      pobrania krwi i z próbkami moczu. Opinia ogólna pozytywna.
    • caroleck Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 20.04.07, 10:12
      a czy gdzies jeszcze dr Rowinska przyjmuje...?
      w CZD...dopiero 14. czerwiec, w Vivamedzie....11. czerwiec! strasznie długo! A
      pediatra powiedzial nam, ze JAK NAJSZYBCIEJ!
      i CO TU ZROBIC..?
      • minia282 Re: dr Rowińska - gdzie przyjmuje prywatnie 20.04.07, 16:48
        Tylko w tych dwóch miejscach w zeszłym tygodniu z nia rozmawiałam...
        pozdr.
        Podobno na ponidziałek jest wolny termin jak masz wyniki to moze sie załapiesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka