Dodaj do ulubionych

publiczne przedszkola Wawa-WŁOCHY??

06.03.07, 13:10
Bardzo proszę Was o opinie nt przedszkoli na Włochach, w szczególności zależy
mi na przedszkolu na ul. Rybnickiej, ul Potrzebnej i ewentualnie Śląskiej.

dziękuję
Obserwuj wątek
    • lenona1 Re: publiczne przedszkola Wawa-WŁOCHY?? 06.03.07, 18:23
      My chodzimy na Rybnicką- jestem zachwycona- zwłaszcza bardzo miłą i kontaktową
      panią dyrektor. Dziecko uśmiechnięte wstaje rano, nawet w sobote chce isć do
      przedszkola a nie zawsze tak było. My jesteśmy zadowolone.
    • lenona1 Re: publiczne przedszkola Wawa-WŁOCHY?? 06.03.07, 18:23
    • Gość: mamadwojki Re: publiczne przedszkola Potrzebna IP: *.net-serwis.pl 06.03.07, 19:34
      moja córeczka (młodsza) i synek chodzą na Potrzebną do Kleksa. Jestem raczej
      zadowolona.

"Raczej" dlatego, że
      1. z moich obserwacji wynika, że dzieci mają dobrą opiekę do około godziny 16,
      kiedy jest jeszcze większość dzieci. Ja i mój mąż niestety pracujemy i nie
      jesteśmy w stanie odebrać dziecka wcześniej, więc czasem zdarza się, że nasze są
      ostatnie, czyli odbieramy je około 17.00. I wtedy widać jak na dłoni, że nie
      jest to mile widziane. Dzieci zazwyczaj zastajemy wtedy usadzone przed
      telewizorem, niemiłosiernie wynudzone. jeśli same sią czymś nie zajmą, to nikt
      się o ich dobre samopoczucie nie troszczy.
      2. komitet rodzicielski za dwójkę to co miesiąc 80 zł i raczej nie widać, na co
      te pieniądze idą...
      3.dzieci dostają za dużo słodyczy i nikt nie pilnuje, by umyły po ich zjedzeniu
      ząbki (mój synek nabawił się przez to próchnicy)

Zadowolona bo:
      1. panie "pomocnicze" są bardzo sympatyczne i widać, że lubią dzieci
      2. Pani dyrektor ewidentnie się stara -organizuje różne spotkania,
      przedstawienia, wycieczki
      3. jest fajny plac zabaw
      4. na szczęście Pani Alina, która zupełnie nie miała cierpliwości do dzieci
      wreszcie przestała tam pracować; zostały tam raczej rozsądne Panie.
    • mamanikoli Re: publiczne przedszkola Wawa-WŁOCHY?? 06.03.07, 22:11
      bardzo dziękuję. właściwie zastanawiam się nad tymi dwoma przedszkolami, na
      Rybnicką jest trochę dalej, ale w sumie to nie jest takie istotne. najważniejsze
      są panie opiekujące się dzieciaczkami:)zostało jeszcze trochę czasu na
      zastanowienie się ...
      • Gość: Green Re: publiczne przedszkola Wawa-WŁOCHY?? IP: *.bas.roche.com 12.03.07, 13:27
        Tylko Potrzebna, bo Rybnicka jest opanowana przez "hodowców" dzieci. Klasyczne
        wychowanie do wyścigu szczurów, odradzam.
        • kasowany Re: publiczne przedszkola Wawa-WŁOCHY?? 12.03.07, 15:25
          Rybnicka najlepsza. Nie wiem o co chodzi przedmówcy, to jakieś nieporozumienie.
    • mikolaj.stawrogin zobaczcie super informator ZW 13.03.07, 15:30
      www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=245&news_id=149068&layout=1&forum_id=25117&page=text

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka