aber_racja23 27.03.07, 17:33 Chyba z Holandii, zna ktos takiego? Zboczony jakiś albo bardzo nachalny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 27.03.07, 18:07 Moze fanclub1? heheheh O ortalionie nawet nie chcem myslec, ale on lubi z kozom. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 27.03.07, 18:40 nie udawaj, ze ty z kozom nie lubisz, hehe a i dla maciory tezz nie popuscisz Odpowiedz Link Zgłoś
aber_racja23 Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 08.04.07, 17:26 Pytałam poważnie, bo proponuje mi przyjazd do siebie. Opłaca wszystko ale właściwie nic o nim nie wiem, dlatego pytam poważnie czy ktoś zna Karla Holuba? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 08.04.07, 17:35 mialem pare pasjonujacych spotkan z Karlem i bylo super. Jest leciutko wyuzdany, nie powiem, ale wszystko w miare w normie. Nosi rozmiar 16.5 wiec uwazaj zeby nie bylo nieszczescia Acha, na prezenty lubi rozne damskie fatalaszki, glownie czarne ponczoszki z szewkiem, rozmiar stopy (tak na oko) to 14.5 Zycze powodzenia z Karlem! Wartooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 08.04.07, 20:15 No ale jak mozna podawac rozmiary publicznie? Teraz biedulka z ciekawosci: "jak to jest", nie bedzie mogla nawet spac, a juz wogle chodzic. Co za lekomyslnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem jak placi to go for it 09.04.07, 01:15 "Pytałam poważnie, bo proponuje mi przyjazd do siebie. Opłaca wszystko ale właściwie nic o nim nie wiem, dlatego pytam poważnie czy ktoś zna Karla Holuba?" hehe. ona sie lamie czy sie zdecydowac bo "facet placi za wszystko". kuszace.)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: jak placi to go for it 09.04.07, 01:53 Roochanie za bilet widocznie siem bardziej oplaca. A jak siem klientowi spodoba to zabierze paszport i bendzie se dalej roochal juz za darmo. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: jak placi to go for it 09.04.07, 02:11 A do Holandyji to trza paszporty tera? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_leona Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 09.04.07, 04:26 Ale un biedacyna taki starenki: www.austro-hungarian-army.co.uk/biog/holub.htm Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 13.04.07, 22:53 kwiatek_leona napisała: > Ale un biedacyna taki starenki: widac stary ale jary ) Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 14.04.07, 14:39 jak palci to reszta i tak nie wazna, pare minut i po robocie. Diamonds are the girl's best friend. Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 09.04.07, 09:14 Zakochanego faceta nazywasz zboczonym? nachlanym? Czyzbys nie wierzyla, ze ktos moze w tobie az tak? ) Odpowiedz Link Zgłoś
susii Re: Kholub, facet prześladuje mnie mailami 13.04.07, 18:42 Takich kobiet jest trochę ,ale boją sie pisać chyba, albo nie wiedzą o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
susii Re: Z twoim nickiem wszystko mozliwe n/t 14.04.07, 07:39 waldek.usa napisał: > taaaaaaa, debilu ,a mini jest powodem do gwałtu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Z twoim nickiem wszystko mozliwe n/t 14.04.07, 14:40 a nie jest? Chyba zes pod mini nigdy nie wkladal reki... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Z twoja wiedza 14.04.07, 22:12 susii napisała: > waldek.usa napisał: > > > > taaaaaaa, debilu ,a mini jest powodem do gwałtu nie? ► debilko, wszystko jest mozliwe. A wiesz ty chociaz co znaczy "aberracja"??? Moze ci sie cos wyjasni... Odpowiedz Link Zgłoś