Dodaj do ulubionych

Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej???

01.06.07, 11:12
Co o niej sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rodzic Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: 212.87.241.* 01.06.07, 11:21
      Co tam jest za szkoła? Nic nie słyszałam i w którym miejscu?
      • princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 11:33
        ul. Brzeźnicka 59 Społeczna szkoła podstawowa nr 1, szkoła sie mieści przy
        kościele św. Wojciecha
        • Gość: K2 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:38
          ja tam miałem zjazdy ale to jest politechnika:), a o szkole na brzeźnickiej nigdy nie słyszałem, czy to jest tam przy samej promenadzie
          • princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 13:03
            prawie, to jest w kosciele
    • Gość: zainteresowana Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:33
      Kto jest dyrektorem, vice - dyrektorem w tej szkole?
      • Gość: Nie radzę tam iść. Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:58
        Szkoła społeczno-katolicka tj. mieści się w kościele a zajęcia prowadzą księża
        i siostry. Odradzam pójścia tam ze względu na to że wszyscy z całej północy jak
        i tysiąclecia których wywalono z ich wcześniejszych szkół trafiają właśnie tam
        bo rodzice albo mają kasę albo biorą pożyczki w celu opłacenia czesnych. Moje
        dziecko tam chodziło - gdy jest jakiś problem a takich jest wiele to najczęściej
        można usłyszeć coś w stylu kazania że każdemu należy dać drugą szansę itp.
        Szkołę odradzam bo powtarzam już raz drugi że najczęściej w klasie znajdzie się
        paru normalnych uczniów a reszta to za przeproszeniem same buraki ;/
        • princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 15:00
          Chyba nie mówimy o tej samej szkole, nie prowadza go siostry, tym bardziej
          księża, a szkoła mieści sie na terenie kościoła, nic więcej.
          • Gość: nie radzę tam iść Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:04
            Mam namyśli tą szkołę w kościele św wojciecha jest tam jeszce również gimnazjum
            wiec może nieco się pozmieniało. co do sióstr i księży to moje dziecko chodziło
            tam pare lat temu wiec pewni sie nieco zmieniło jednak wątpie by problem tez.
            • Gość: nie radze tam isc Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:05
              Po za tym ty nawet niewiesz kto jest dyrekotrem wiec nasuwa sie pyta czy
              cokolwiek wiesz o szkole do której pojdzie czy chodzi juz twoja córka.
              • princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 15:08
                wiem, że nie prowadza go siostry, a zwróć uwage na moje pytanie zanim coś
                napiszesz, unikniemy nieporozumień.
        • Gość: angrusz Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 07:20

Skoro księża i siostrzyvzki mają siłe by prostowac te buraczane charaktery to
          chwała im .
          Ale niech to robia solidnie .
          Buraków jest zbyt dużo w szkołach i nikt im nie przeciwstawia sie .
          To winno się skończyć
        • Gość: inka Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:36
          na pewno nie miałeś tam dziecka, tylko wymyślasz niestworzone rzeczy. Wszystko
          w Twoim poście jest kłamstwem. Gratuluję poczucia zadowolenia z sączenia jadu i
          złosci.
    • princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 14:55
      nie mam pojecia, zapisałam tam corke i jestem ciekawa opini o tej szkole
      najnormalniej w swiecie. Pozdrawiam
      • Gość: nie radzę tam iść Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:06
        Pytanie*
        • Gość: ja****** Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:47
          czy wam sie cos pij...?szkoła nie jest prowadzona przez zadne siosty czy
          księza!!!!jest to szkoła społeczna która miesci sie przy kosciele sw.wojciecha
          nic wiecej a tu odrazu historie jak z nie dowiary!!!!!!!!szkoła jest normalna
          skonczyłam ja kilka lat temu a teraz konczy ja mój brat i jakos nie moge
          narzekac bo do dobrego liceum sie jakos dostałam i nie uwazam ze jestem burakiem
          ktorego wywalono z innej szkoły na północy i tylko tam mnie przyjeli ludzi
          zastanówcie sie co piszecie bo to takie bzdury ze az uwierzyc nie mozna!!
          • Gość: Marta Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: 85.134.161.* 01.06.07, 18:13
            Społeczna Szkołę Podstawowa przy ul. Brzeznickiej konczylam w 1997 roku.
            Zaczęłam do niej chodzic od 2 klasy szkoły podstawowej, czyli od pierwszego
            roku dzialalności tej szkoly. Przez 7 lat uczeszczania do szkoly nigdy zajęcia
            nie byly prowadzone przez ksiezy - nawet przedmiot katecheza byl prowadzony z
            katechetka. Oprocz tego, ze szkola wynajmuje sale od kosciola św. Wojciecha nie
            ma nic wspolnego z ksieżami!
            Bardzo miło wspominam lata podstawowki, wynioslam duza wiedze i dobre
            wspomnienia. Pamietam, że każdy z uczniów miał swoja szafke i mozna bylo
            zostawiac ksiazki, które nie były potrzebne w domu; specjalne zajecia dla
            dzieci z dysortografia i dyslekcja i najfajniejsze... w mojej sali(a dodam ze
            to nie uczniowie zmieniali sale, lecz nauczyciele przychodzili do nas - czyli
            jedna klasa miala swoja wlasna sale) byl specjalny kacik na herbatke, ustawione
            stoliczki, krzeselka, nawet obrusiki i czajnik elektryczny, do tego zdjecia w
            ramkach wszystkich uczniow - mile wspomnienia! Nie wiem jak jest teraz, ale
            ponad 10 lat temu bardzo mi sie tam podobalo!
            • Gość: Jacuś Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 07:44
              To, ze nauczyciel chodził do Was a Wy sobie siedzieliście w jwdnej sali to nie
              żaden plus. Świadczy to tylko o braku zaplecza dydaktyczno-metodycznego, czyli
              o braku pracowni.
              No jak przeprowadzić doświadczenie na lekcji chemii, gdy w kaciku stoi czajnik
              itd...
    • Gość: xyz Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:53
      Jestem nauczycielem tej szkoły, zarówno w szkole podstawowej jak i w gimnazjum.
      Nie jest i nigdy nie byla ona prowadzona przez ksiezy, a nazwiska dyrekcji nie
      bede wymieniac na forum. Zapraszam na Brzeznicka 59 i tam sie Pani wszystkiego
      dowie!
    • Gość: mg Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: 80.54.173.* 01.06.07, 20:34
      hehe a juz myslalam ze chodzi o instytut ochrony srodowiska;)
      • princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 04.06.07, 11:04
        Dzięki za wasze opinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka