princessa29 01.06.07, 11:12 Co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzic Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: 212.87.241.* 01.06.07, 11:21 Co tam jest za szkoła? Nic nie słyszałam i w którym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 11:33 ul. Brzeźnicka 59 Społeczna szkoła podstawowa nr 1, szkoła sie mieści przy kościele św. Wojciecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:38 ja tam miałem zjazdy ale to jest politechnika:), a o szkole na brzeźnickiej nigdy nie słyszałem, czy to jest tam przy samej promenadzie Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 13:03 prawie, to jest w kosciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:33 Kto jest dyrektorem, vice - dyrektorem w tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie radzę tam iść. Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 14:58 Szkoła społeczno-katolicka tj. mieści się w kościele a zajęcia prowadzą księża i siostry. Odradzam pójścia tam ze względu na to że wszyscy z całej północy jak i tysiąclecia których wywalono z ich wcześniejszych szkół trafiają właśnie tam bo rodzice albo mają kasę albo biorą pożyczki w celu opłacenia czesnych. Moje dziecko tam chodziło - gdy jest jakiś problem a takich jest wiele to najczęściej można usłyszeć coś w stylu kazania że każdemu należy dać drugą szansę itp. Szkołę odradzam bo powtarzam już raz drugi że najczęściej w klasie znajdzie się paru normalnych uczniów a reszta to za przeproszeniem same buraki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 15:00 Chyba nie mówimy o tej samej szkole, nie prowadza go siostry, tym bardziej księża, a szkoła mieści sie na terenie kościoła, nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie radzę tam iść Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:04 Mam namyśli tą szkołę w kościele św wojciecha jest tam jeszce również gimnazjum wiec może nieco się pozmieniało. co do sióstr i księży to moje dziecko chodziło tam pare lat temu wiec pewni sie nieco zmieniło jednak wątpie by problem tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie radze tam isc Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:05 Po za tym ty nawet niewiesz kto jest dyrekotrem wiec nasuwa sie pyta czy cokolwiek wiesz o szkole do której pojdzie czy chodzi juz twoja córka. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 15:08 wiem, że nie prowadza go siostry, a zwróć uwage na moje pytanie zanim coś napiszesz, unikniemy nieporozumień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 07:20 Skoro księża i siostrzyvzki mają siłe by prostowac te buraczane charaktery to chwała im . Ale niech to robia solidnie . Buraków jest zbyt dużo w szkołach i nikt im nie przeciwstawia sie . To winno się skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 09:36 na pewno nie miałeś tam dziecka, tylko wymyślasz niestworzone rzeczy. Wszystko w Twoim poście jest kłamstwem. Gratuluję poczucia zadowolenia z sączenia jadu i złosci. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 01.06.07, 14:55 nie mam pojecia, zapisałam tam corke i jestem ciekawa opini o tej szkole najnormalniej w swiecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie radzę tam iść Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:06 Pytanie* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja****** Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:47 czy wam sie cos pij...?szkoła nie jest prowadzona przez zadne siosty czy księza!!!!jest to szkoła społeczna która miesci sie przy kosciele sw.wojciecha nic wiecej a tu odrazu historie jak z nie dowiary!!!!!!!!szkoła jest normalna skonczyłam ja kilka lat temu a teraz konczy ja mój brat i jakos nie moge narzekac bo do dobrego liceum sie jakos dostałam i nie uwazam ze jestem burakiem ktorego wywalono z innej szkoły na północy i tylko tam mnie przyjeli ludzi zastanówcie sie co piszecie bo to takie bzdury ze az uwierzyc nie mozna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: 85.134.161.* 01.06.07, 18:13 Społeczna Szkołę Podstawowa przy ul. Brzeznickiej konczylam w 1997 roku. Zaczęłam do niej chodzic od 2 klasy szkoły podstawowej, czyli od pierwszego roku dzialalności tej szkoly. Przez 7 lat uczeszczania do szkoly nigdy zajęcia nie byly prowadzone przez ksiezy - nawet przedmiot katecheza byl prowadzony z katechetka. Oprocz tego, ze szkola wynajmuje sale od kosciola św. Wojciecha nie ma nic wspolnego z ksieżami! Bardzo miło wspominam lata podstawowki, wynioslam duza wiedze i dobre wspomnienia. Pamietam, że każdy z uczniów miał swoja szafke i mozna bylo zostawiac ksiazki, które nie były potrzebne w domu; specjalne zajecia dla dzieci z dysortografia i dyslekcja i najfajniejsze... w mojej sali(a dodam ze to nie uczniowie zmieniali sale, lecz nauczyciele przychodzili do nas - czyli jedna klasa miala swoja wlasna sale) byl specjalny kacik na herbatke, ustawione stoliczki, krzeselka, nawet obrusiki i czajnik elektryczny, do tego zdjecia w ramkach wszystkich uczniow - mile wspomnienia! Nie wiem jak jest teraz, ale ponad 10 lat temu bardzo mi sie tam podobalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 07:44 To, ze nauczyciel chodził do Was a Wy sobie siedzieliście w jwdnej sali to nie żaden plus. Świadczy to tylko o braku zaplecza dydaktyczno-metodycznego, czyli o braku pracowni. No jak przeprowadzić doświadczenie na lekcji chemii, gdy w kaciku stoi czajnik itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 18:53 Jestem nauczycielem tej szkoły, zarówno w szkole podstawowej jak i w gimnazjum. Nie jest i nigdy nie byla ona prowadzona przez ksiezy, a nazwiska dyrekcji nie bede wymieniac na forum. Zapraszam na Brzeznicka 59 i tam sie Pani wszystkiego dowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? IP: 80.54.173.* 01.06.07, 20:34 hehe a juz myslalam ze chodzi o instytut ochrony srodowiska;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Do rodziców - Szkoła na Brzeźnickiej??? 04.06.07, 11:04 Dzięki za wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś