Dodaj do ulubionych

Czy #-wi sie nie wydaje, ze Kaczki jakby nie....

25.06.07, 20:14
...nadanzaja za rozwojem wypadkow w kraju i za jego granicami??
Obserwuj wątek
    • jaceq Re: Czy #-wi sie nie wydaje, ze Kaczki jakby nie. 25.06.07, 21:49
      Ja oczywiście coraz bardziej zagubiony jestem w tym, co się może #-wi wydawać,
      ale może wytłumaczenie jest takie, że #-sz sądzi że Kaczki sądzą, że jest to
      niedorozwój wypadków w kraju i za jego granicami?
      • marouder Re: Czy #-wi sie nie wydaje, ze Kaczki jakby nie. 26.06.07, 01:28
        Bardzo trafne spostrzezenie. Takze mam wrazenie, ze nikt poza Kaczkami nie wie,
        o co im chodzilo, wobec czego ich przemyslne, dyplomatyczne np. finty
        zaadresowane do bardzo subtelnych graczy trafiaja w proznie za przyczyna braku
        subtelnosci u kaczych przeciwnikow.
        Nie ma to-tamto!
        Na forum tez tak jest, ze kaczysty hasza nikt nie rozumie i nikt w jego pulapki
        za w/w przyczyna nie raczy wpadacsad!
        • haszszachmat Brukowcy już wiedzą a Wy nie nadążacie? 26.06.07, 08:37
          www.wprost.pl/ar/?O=108865&I=1279
          Polska korzystająca z praw, które daje nam europejskie ustawodawstwo (bo
          pozwala ono na wetowanie czy stawianie na porządku dziennym sposobu głosowania
          w Radzie Europejskiej), jest uważana za mąciciela i zakałę (vide: „Niemiecka
          macocha"). Można by zrozumieć postępową Europę, która nam to wytyka, bo broni
          własnych interesów naszym kosztem, ale nie sposób zrozumieć Polaków, którzy
          czasem wręcz się ścigają w wynajdowaniu we własnym kraju wydumanych potworności
          (vide: „Jaś Fasola III RP”wink. Jak już własnej ojczyźnie przywalą, czują się
          spełnieni, a nawet dumni. Tym bardziej że postępowa Europa potrafi to docenić,
          także materialnie.
          Jak to wszystko tłumaczyć? Chyba że
          • szach0 ______Myślę, że czas zawołać Wojtak Blankietowego 26.06.07, 08:57
            Jeszcze czytacie brukowca?

blankiet formularz, druk do wypełnienia
            nm. Blankett 'podpisany czysty papier'
            • wojtek_blankietowy jestem huhu 26.06.07, 09:05
              Haszu jestem. Witaj forumowiczu

Czy nadal podtrzymujesz że władze w Polsce osiągnęły sukces sla Polski na
              szczycie?

NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ MI NA MOJE PYTANIE:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=64658155&a=64727144
              Dlaczego trzymasz ze zdrajcami?

Zobacz sobie jak twoi idole traktują ludzi:

www.gazetawyborcza.pl/1,82417,4249063.html
              Piękne zachowanie sympatii TW Premiera.

Haszu powiadam Ci. Te jawnie wrogie Polsce władze upadna. Wcześniej czy pożniej
              ale upadnie. Polska nie zasługuje na zdrajcow, przestepców, sprzedawczyków i
              agentów.
              • szach0 Trzymam ze zdrajcami bo chcę być w Europie a nie 26.06.07, 09:47
                w Ciemno Grodzie!

Nie chcę już być moherem kato-faszystą, niewykształciuchem, ksenofobem,
                cynicznym graczem konfliktującym Europę, zawłaszczającym postkomusze
                włości słusznie zdenacjonalizowane przez nich w przypływie wyrzutów sumienia
                po nacjonalizacji,

nie chcę pastwić się nad nawróconymi z Moskwy na Brukselę, pilnującymi
                mniejszości przed prymitywnymi Nieeuropejczykami, żądnymi krwawej zemsty
                za sąsiedztwo z przyjaciółmi Azji i zbyt wczesnym zniemczeniem.....co ja pisze
                wejściem do Europy z Azji bez przedsionka i cichego siedzenia w nim aż zgnije
                słoma w butach.

Nie chcę już PRZESTĘPCÓW W PARLAMWENCIE I RZĄDZIE!
                Nie chcę negocjacji z Merekel twardych, jak głaz. Nieugiętych, jak Ślimak na
                swej zagrodzie. Sztywnych, jak dyszel u wozu drabiniastego. Nieustępliwych, jak
                natrętna mucha, albo sam Bin Laden.
                Pryncypialnych i hardych w traktowaniu pielęgniarek. Jak on może rozumieć
                kobiety, z którymi nigdy nie miał do czynienia??? Ukochany synek mamy… Moja
                ciocia wychowała mnie, że mądrzejszy ustępuje. Ale premier tego nie rozumie…
                Demonstrującym pielęgniarkom chodzi przecież o nic więcej TYLKO O UCZCIWE
                WYKONYWANIE SWOICH OBOWIĄZKÓW ORAZ O GODZIWE WYNAGRODZENIE I ŻYCIE. A gdzie
                empatia, gdzie „…miłuj bliźniego, jak siebie samego…”? Pan premier staje
                zapewne jeśli nie co dzień, to co najmniej raz w tygodniu, przed ołtarzem i
                powtarza bezmyślnie(?) przed kapłanem Dekalog i Prawdy Wiary!!! Trudno to
                wszystko zrozumieć, jeszcze trudniej z tym wytrzymać…

Chcę już by Niemcy miały 88 głosów a Polska nawet niech ma mniej niż 2.
                Nie hce przeżywać tego OKROPNEGO WSTYDU
                bycia prawdziwym Polakiem czytając o sobie niemieckie polskojęzyczne gazety
                albo prawie polskie Michnika...

Chcę być Polakiem ale Nieprawdziwym!

• wojtek_blankietowy wstyd wstyd wstyd 26.06.07, 10:00
                  szach0 napisał:
                  > Nie chcę już PRZESTĘPCÓW W PARLAMWENCIE I RZĄDZIE!

a lepper mający wyroki karne Ci nie przeszkadza w rządzie? a moze masz taka
                  mentalnosc "sądy sądami ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie",
                  albo "to co kali robi to dobrze a co kalemu to zle".
                  PRAWDA, kazdy kto jest skazany wyrokiem karnym w demokratycznym panstwie jest
                  przestepstca. To jest prawda. Nie mozna mowic inaczej.

A Pan Prezydent majacy wyrok cywilny zobowiazujacy go do przeproszenia
                  Wachowskiego i nie czyniacy tego Ci nie przeszkadza? To jest szacunek dla
                  prawa? Mam immunitet to mam prawo w d...

> Nie chcę negocjacji z Merekel twardych, jak głaz. Nieugiętych, jak Ślimak na
                  >swej zagrodzie. Sztywnych, jak dyszel u wozu drabiniastego. Nieustępliwych, jak
                  > natrętna mucha, albo sam Bin Laden.

powiedz wprost "nie chce walczyc za Polske" bo to mowisz ale naookolo

a premiera co ma lojalke wobec SB w aktach chcesz?
                  • haszszachmat Ustrzeliłem dzis 3.______każdemu wstyd wstyd wstyd 26.06.07, 10:53
                    A tacy obyci, inteligentni, światowi, wykształceni, dbający o swe portfele
                    i pokazujący nam języki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka