marouder 25.06.07, 20:14 ...nadanzaja za rozwojem wypadkow w kraju i za jego granicami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Re: Czy #-wi sie nie wydaje, ze Kaczki jakby nie. 25.06.07, 21:49 Ja oczywiście coraz bardziej zagubiony jestem w tym, co się może #-wi wydawać, ale może wytłumaczenie jest takie, że #-sz sądzi że Kaczki sądzą, że jest to niedorozwój wypadków w kraju i za jego granicami? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Re: Czy #-wi sie nie wydaje, ze Kaczki jakby nie. 26.06.07, 01:28 Bardzo trafne spostrzezenie. Takze mam wrazenie, ze nikt poza Kaczkami nie wie, o co im chodzilo, wobec czego ich przemyslne, dyplomatyczne np. finty zaadresowane do bardzo subtelnych graczy trafiaja w proznie za przyczyna braku subtelnosci u kaczych przeciwnikow. Nie ma to-tamto! Na forum tez tak jest, ze kaczysty hasza nikt nie rozumie i nikt w jego pulapki za w/w przyczyna nie raczy wpadac! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Brukowcy już wiedzą a Wy nie nadążacie? 26.06.07, 08:37 www.wprost.pl/ar/?O=108865&I=1279 Polska korzystająca z praw, które daje nam europejskie ustawodawstwo (bo pozwala ono na wetowanie czy stawianie na porządku dziennym sposobu głosowania w Radzie Europejskiej), jest uważana za mąciciela i zakałę (vide: „Niemiecka macocha"). Można by zrozumieć postępową Europę, która nam to wytyka, bo broni własnych interesów naszym kosztem, ale nie sposób zrozumieć Polaków, którzy czasem wręcz się ścigają w wynajdowaniu we własnym kraju wydumanych potworności (vide: „Jaś Fasola III RP”. Jak już własnej ojczyźnie przywalą, czują się spełnieni, a nawet dumni. Tym bardziej że postępowa Europa potrafi to docenić, także materialnie. Jak to wszystko tłumaczyć? Chyba że Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ______Myślę, że czas zawołać Wojtak Blankietowego 26.06.07, 08:57 Jeszcze czytacie brukowca? blankiet formularz, druk do wypełnienia nm. Blankett 'podpisany czysty papier' Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy jestem huhu 26.06.07, 09:05 Haszu jestem. Witaj forumowiczu Czy nadal podtrzymujesz że władze w Polsce osiągnęły sukces sla Polski na szczycie? NIE ODPOWIEDZIAŁEŚ MI NA MOJE PYTANIE: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=64658155&a=64727144 Dlaczego trzymasz ze zdrajcami? Zobacz sobie jak twoi idole traktują ludzi: www.gazetawyborcza.pl/1,82417,4249063.html Piękne zachowanie sympatii TW Premiera. Haszu powiadam Ci. Te jawnie wrogie Polsce władze upadna. Wcześniej czy pożniej ale upadnie. Polska nie zasługuje na zdrajcow, przestepców, sprzedawczyków i agentów. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 Trzymam ze zdrajcami bo chcę być w Europie a nie 26.06.07, 09:47 w Ciemno Grodzie! Nie chcę już być moherem kato-faszystą, niewykształciuchem, ksenofobem, cynicznym graczem konfliktującym Europę, zawłaszczającym postkomusze włości słusznie zdenacjonalizowane przez nich w przypływie wyrzutów sumienia po nacjonalizacji, nie chcę pastwić się nad nawróconymi z Moskwy na Brukselę, pilnującymi mniejszości przed prymitywnymi Nieeuropejczykami, żądnymi krwawej zemsty za sąsiedztwo z przyjaciółmi Azji i zbyt wczesnym zniemczeniem.....co ja pisze wejściem do Europy z Azji bez przedsionka i cichego siedzenia w nim aż zgnije słoma w butach. Nie chcę już PRZESTĘPCÓW W PARLAMWENCIE I RZĄDZIE! Nie chcę negocjacji z Merekel twardych, jak głaz. Nieugiętych, jak Ślimak na swej zagrodzie. Sztywnych, jak dyszel u wozu drabiniastego. Nieustępliwych, jak natrętna mucha, albo sam Bin Laden. Pryncypialnych i hardych w traktowaniu pielęgniarek. Jak on może rozumieć kobiety, z którymi nigdy nie miał do czynienia??? Ukochany synek mamy… Moja ciocia wychowała mnie, że mądrzejszy ustępuje. Ale premier tego nie rozumie… Demonstrującym pielęgniarkom chodzi przecież o nic więcej TYLKO O UCZCIWE WYKONYWANIE SWOICH OBOWIĄZKÓW ORAZ O GODZIWE WYNAGRODZENIE I ŻYCIE. A gdzie empatia, gdzie „…miłuj bliźniego, jak siebie samego…”? Pan premier staje zapewne jeśli nie co dzień, to co najmniej raz w tygodniu, przed ołtarzem i powtarza bezmyślnie(?) przed kapłanem Dekalog i Prawdy Wiary!!! Trudno to wszystko zrozumieć, jeszcze trudniej z tym wytrzymać… Chcę już by Niemcy miały 88 głosów a Polska nawet niech ma mniej niż 2. Nie hce przeżywać tego OKROPNEGO WSTYDU bycia prawdziwym Polakiem czytając o sobie niemieckie polskojęzyczne gazety albo prawie polskie Michnika... Chcę być Polakiem ale Nieprawdziwym! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_blankietowy wstyd wstyd wstyd 26.06.07, 10:00 szach0 napisał: > Nie chcę już PRZESTĘPCÓW W PARLAMWENCIE I RZĄDZIE! a lepper mający wyroki karne Ci nie przeszkadza w rządzie? a moze masz taka mentalnosc "sądy sądami ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie", albo "to co kali robi to dobrze a co kalemu to zle". PRAWDA, kazdy kto jest skazany wyrokiem karnym w demokratycznym panstwie jest przestepstca. To jest prawda. Nie mozna mowic inaczej. A Pan Prezydent majacy wyrok cywilny zobowiazujacy go do przeproszenia Wachowskiego i nie czyniacy tego Ci nie przeszkadza? To jest szacunek dla prawa? Mam immunitet to mam prawo w d... > Nie chcę negocjacji z Merekel twardych, jak głaz. Nieugiętych, jak Ślimak na >swej zagrodzie. Sztywnych, jak dyszel u wozu drabiniastego. Nieustępliwych, jak > natrętna mucha, albo sam Bin Laden. powiedz wprost "nie chce walczyc za Polske" bo to mowisz ale naookolo a premiera co ma lojalke wobec SB w aktach chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Ustrzeliłem dzis 3.______każdemu wstyd wstyd wstyd 26.06.07, 10:53 A tacy obyci, inteligentni, światowi, wykształceni, dbający o swe portfele i pokazujący nam języki Odpowiedz Link Zgłoś