a.stalowa 29.06.07, 14:40 Strasznie krwawia mi dziasla-zaczelo sie wczoraj wieczorem Czy myslicie,ze rutinoskorbin pomoze.Czy macie podobne problemy i czy bierzecie jakies lekarstwo na to? Nie moge dodzwonic sie do mojego gina od rana operuje,moze Wy pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reewa Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 14:42 Szczerze mówiąc ja nic nie brałam bez porozumienia z lekarzem...Może poczekaj jeszcze trochę i próbuj się jeszcze dzwonić... Odpowiedz Link Zgłoś
kinia0422 Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 14:48 a ja słyszałam ze w ciązy nie wolno łykać rutinoscorbinu Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 14:50 Właśnie rutinoscorbinem tylko mogłam leczyć jakiekolwiek przeziębienie. Takie przykazanie miałam od gina. Odpowiedz Link Zgłoś
bobimax Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 14:49 Rutinoskorbin możesz wziaść, chociaż gwarancji nie ma, że Ci pomoże (ale też nie zaszkodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
a.stalowa Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 14:52 Pytam sie bo rutinoskorbin to rutyna +wit.C .Rutyna uszczelnia naczynia włosowate, zapobiega krwawieniom-chyba nie powinna zaszkodzic? Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 14:54 Odczekaj i poxniej zadzwon. Kazdy lek nawet "błahy" nalezy skonsultowac z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
sloik_m Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 15:05 Mi lekarz ogólny zaleci brać Rutyniscorbin, kiedy zimą byłam przeziębiona. Za to ginekolog, na którejś wizycie mówił, że Rutynoscorbin podaję się także, kiedy ciężarna bardzo puchnie. Ze mną nie było aż tak źle, więc nie kazał mi brać. Odpowiedz Link Zgłoś
czrabl Re: Rutinoskorbin,a ciaza 29.06.07, 17:10 Ja miałam zlecony Rutinoscorbin, gdyż bardzo pouchne. Ale ja sama nigdy bym nie brała żadnych środków bez konsultacji z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico jesli producent nie wie to skad ma lekarz wiedziec 29.06.07, 17:34 przeciez producent robi lub zleca badania nad danym lekiem a nie gin... www.gsk.com.pl/produkty/Rutinoscorbin.html#4 Odpowiedz Link Zgłoś