Dodaj do ulubionych

Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyfa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:33
Obraża uczucia religijne porównując wręcz obsceniczne porównania i sugestie
do czegoś co dla innych jest święte.
Co za prostak i dobrze, że trafił na oślą ławkę.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=66058965&a=66060624
Obserwuj wątek
    • absztyfikant pierdzielisz 17.07.07, 21:35
      Nasz Henio namowil mnie bym sprawdzil poczucie humoru krakowskich
      admilicjantow. A swoje skojarzenia zachowaj dla siebie. Zreszta, kazdy ma prawo
      do wlasnych. Szczerze mowiac do glowy by mi nie przyszlo to, co sie zaleglo w
      glowach niektorych. Nie znizam sie do takiego poziomu.
      • Gość: zaniemówiony Re: pierdzielisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:41
        Twój wpis świadczy o twoim poziomie i w dodatku jak szczeniak - donosiciel
        meldujesz, że to nie ja to Henio. Jesteś żałosny i prostacki. Jewsteś gorszy
        niż Rydzyk wobec żydów. Nienawidzisz ale nie musisz tego robić na tym forum.
        Może jak Ci tu proponowano na forum dla kiboli czy jakiegoś ekstremalnego
        lewactwa.
        • absztyfikant ja nic nie melduje - gram w otwarte katy 17.07.07, 21:43
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=66016336&a=66058721
          • absztyfikant Re: ja nic nie melduje - gram w otwarte katy 17.07.07, 21:44
            No i gdzie ty widzisz te nienawisc? Subtelna ironia to nienawisc?
            • Gość: zaniemówiony Re: ja nic nie melduje - gram w otwarte katy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 21:50
              Subtelna ironia? Wejdż na forum antysemickie tam pełno takiej subtelnej ich
              zdaniem ironi. Nie zasługujesz aby nawet dostać w pysk bo aby dostać w pysk
              trzeba mieć godność i honor a ty tego nie posiadasz. Ponieważ jesteś znany z
              tego, że propagujesz judaica więc oświadczam Ci , że swoimi subtelnymi
              dowcipami czy hostię czyli ciało Chrystusa bierze się do rączki czy do buzi
              wystawiasz sobie ale i twoim judaicom cenzurkę znaną i prawdziwą antypolonusów
              i antychrześcijan. Spadaj chamie.
              • absztyfikant Re: ja nic nie melduje - gram w otwarte katy 17.07.07, 21:51
                miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4319197.html
                Chwilunia, przeczytaj najpierw ten artykul.
                • swantevit To nasza wina, posypuje glowe popiolem.. 17.07.07, 21:56
                  Kiedy Absztyfikant nas/was kokietowal myslami i naukami JP 2, bylismy/bylem dla
                  niego niemilym, wiec sie chlop zdenerwowal i wyszlo szydlo/zydlo z worka..
                  :-))
                  • absztyfikant advocatus diaboli:P /nt 17.07.07, 22:00

• Gość: zaniemówiony Re: ja nic nie melduje - gram w otwarte katy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:00
                  Może chcesz kilka publikacji na temat zwyczajów żydowskich tego typu ? Pełno
                  ich w internecie. nie zrobię tego bo nie schodzę do twojego poziomu. admin też
                  cię widać subtelny dowcipasie nie zrozumiał.
                  • absztyfikant wyrecze cie:P 17.07.07, 22:06
                    www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3309121,00.html
      • Gość: Heniu Re: pierdzielisz IP: *.globalconnect.pl 18.07.07, 09:45
        Ej. Nie mieszaj mnie Absztyf w tą paskudną awanturę.
        Jestem neutralny wobec katolików.
    • krzepice.city Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf 17.07.07, 21:50
      aj waj :)))
    • Gość: zapodawacz swir obsryfikant i swir rydzyk nienawistne swiry IP: *.centertel.pl 17.07.07, 22:00
      Swir obsryfikant to taki sam swir jak Rydzyk. Jeden debil nienawistny wobec zydow i wyznania molzeszowego a drugi oszolom nienawistny wobec Polakow i religi chrzescijanskiej. Tylko,ze wszystko musi miec swoj umiar.
      • swantevit Re: swir obsryfikant i swir rydzyk nienawistne sw 17.07.07, 22:03
        Religia jest fenomenem publicznym ze tak sie wyraze, wiec podlega takiej samej
        krytyce jak wszystko inne w pluralistycznym spoleczenstwie..
        :-))
        • Gość: zniemówiony Re: swir obsryfikant i swir rydzyk nienawistne sw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:46
          Gdzie ty widzisz krytykę w tym co napisał ten normalny inaczej. W porównaniu
          czynności religijnych do czynności seksualnych. Krytyka to coś innego niż
          poniżanie, obrażanie, gardzenie.
          • absztyfikant Re: swir obsryfikant i swir rydzyk nienawistne sw 17.07.07, 22:56
            To twoja interpretacja:P
            • Gość: Zaniemówiony Re: swir obsryfikant i swir rydzyk nienawistne sw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:01
              Odkrycia dokonałeś. Tak to moja interpretacja a teraz poniżej zaserwuję ci
              przykład odwrotny do tego co napisałeś.
              • Gość: Zaniemówiony jak obiągają wyznawczynie wiary Mojżesza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:02
                Jak one to robią jak nie ma skórki. Cokolwiek oszołomie nie napiszesz to będzie
                to tylko twoja interpretacja.
                • Gość: zapodawacz admin tnij do cholery IP: *.centertel.pl 17.07.07, 23:20
                  Nie musisz nasladowac tego obrazajacego uczucia innych smiecia. Zwlaszcza,ze obrazasz kobiety a nie jak ten psychol boga zywego. Admin tnij ten badziew zaniemowionego.
                  • absztyfikant Re: admin tnij do cholery 17.07.07, 23:36
                    Boga zywego? Wielki Clitorisie i dobry Ozyrysie! Oplulem monitor ze
                    smiechu!!!!:)))))))
                    • Gość: szaman [...] IP: *.pureserver.info 17.07.07, 23:41
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • absztyfikant [...] 18.07.07, 10:15
    • Gość: brzytwa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:15
    • Gość: szaman [...] IP: *.pureserver.info 17.07.07, 22:43
    • Gość: freon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 23:02
      • Gość: zona.pijaka [...] IP: *.icm.edu.pl 18.07.07, 06:20
        • Gość: Zbędny [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:27
          • Gość: brzytwa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 07:46
            • absztyfikant [...] 18.07.07, 09:39
    • Gość: zapodawacz Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf IP: *.centertel.pl 18.07.07, 08:50
      Jezeli byl nacpany jak w tytule lub napity to jeszcze jest okolicznlekka lagodzaca . Niestety to zafalszowany czlowiek chory z nienawisci. Zada tolerancji a tak naprawde sam jej nie tylko,ze nie posiada , ale nienawidzi co zapewne ukrywal. Antypolonizm i antykatolicyzm u osob pochodzenia zydowskiego to duzy problem.
      • Gość: selawi Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf IP: *.kamiro.pl 18.07.07, 09:14
        chyba słaba wasza wiara, jeśli na taki wpis reagujecie takim zestawem obelg i
        nienawisci.... co ja tam zapamiętałam z tych pradawnych lekcji religii? kochaj
        bliźniego jak siebie samego? nadstaw drugi policzek? jakies bzdety o
        miłosierdziu i wybaczaniu? chyba chodziłam na jakąś inną religię, to musiało
        być zupełnie coś innego, jakaś inna religia jednak.
        a poza tym, powinniście zdecydowanie oglądac więcej monthy pythona, wakacje sa
        w sam raz, żeby nadrobic trochę zaległości.
        • Gość: szaman [...] IP: *.pureserver.info 18.07.07, 09:24
          • Gość: selawi Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf IP: *.kamiro.pl 18.07.07, 09:39
            ja się nie martwię.Stertyczałe, zalane własnym jadem indywidua chorują na
            wrzody, popadają w nałogi i zalewają się żółcią- co raczej cieszy, bo to taka
            selekcja naturalna. "Naturalne" to coś co lubicie, więc wszystko się, na
            szczęście zgadza. Zabawne, że jeden wpis absztyfa wywołał taka lawinę bluzgów
            wśród miłujących boga chrześcijan, hihi. Jak pokazuje historia, gatunki
            skazane na naturalną zagładę reagują panicznie :D
            • absztyfikant Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf 18.07.07, 09:52
              Przeciez to sa swiatle zastepy katolikow z PiS-u:)))))
              • Gość: zapodawacz Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf IP: *.centertel.pl 18.07.07, 10:52
                Jezeli o mnie chodzi to jestem z upru ale to nie ma znaczenia skad. Uzywasz ardumetow typoqwych dla oszolomow. Odwrotnie wobec ciebie to byloby tak ze ty jestes bylym agentem wsi piszacym na tym forum. Siadzcie sobie na bezludnej wyspie z rydzykiem, gadzinowskim i plujcie na siebie prostaczku.
                • absztyfikant Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf 18.07.07, 10:57
                  UPR-u?:) W tym wypadku nie robi to zadnej roznicy. A na bezludna wyspie to
                  lepiej wy sobie jedzcie. Mysle, ze cala wasza kanapa zmiesci sie na niej bez
                  trudu:))))

www.landscapedvd.com/desktops/images/tropicalisland1365x1024.jpg
                  • Gość: doradca Re: Wpis chorego z nienawiści i naćpanego absztyf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:57
                    Nie będę taki wredny jak Ty. Powiem tylko , że odkryłeś swoja prawdziwą twarz.
                    Jaka to twarz niech czytelny tego forum przeczytają. to się samo komentuje.
            • schutzengel1 wściekłe barany atakują 18.07.07, 09:58
              prawda w oczy kole, to moherowe badziewie.
              • Gość: brzytwa heniu - bojownik o prawdę :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:14
                Całe życie o nią walczył za pieniądze zza wschodniej granicy.
                • Gość: doradca Re: heniu - bojownik o prawdę :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:59
                  Zostaw politykę i przesympatycznego Henia. Przecież to nie o to chodzi. Odczep
                  się od Henia. Heniu to wobec absztyfikanta , jak sie okazało, to wysoka półka
                  • Gość: brzytwa Re: heniu - bojownik o prawdę :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 12:39
                    Wszyscy jesteście siebie warci :))))) heniu - wysoka półka :)))) teraz będzie
                    miał nick "wysoka półka 56" :)))))
                    • absztyfikant Re: heniu - bojownik o prawdę :)) 18.07.07, 12:40
                      Ja jestem duzo gorszy od Henia:P
                      • absztyfikant Re: heniu - bojownik o prawdę :)) 18.07.07, 12:44
                        z seksem oczywiscie. Literowka wynikajaca z przemeczenia:P
                    • absztyfikant Re: heniu - bojownik o prawdę :)) 18.07.07, 12:43
                      Ale na wmawianie mi tego, ze wszystko kojarzy mi sie s seksem, nie bedzie
                      zgody. Na szczescie dalem link do artykulu opisujacego pewnego warszawskiego
                      ksiezule, wiec mozecie sobie jedynie bezsilnie fajtac nozkami.

Jestescie po prostu chorzy z nienawisci do mnie. Patrzac na moich na moich
                      antagonistow rosne:PPPP
                      • Gość: szaman Re: heniu - bojownik o prawdę :)) IP: *.pureserver.info 18.07.07, 12:45
                        absztyfikant napisał:

> Ale na wmawianie mi tego, ze wszystko kojarzy mi sie s seksem, nie bedzie
                        > zgody. Na szczescie dalem link do artykulu opisujacego pewnego warszawskiego
                        > ksiezule, wiec mozecie sobie jedynie bezsilnie fajtac nozkami.
                        >
                        > Jestescie po prostu chorzy z nienawisci do mnie. Patrzac na moich na moich
                        > antagonistow rosne:PPPP

a rosnij se, az pekniesz jak stary sparcialy balonik, acha i nie jakaj sie bo
                        wiatru nie ma :)))))))))))))))))
                      • Gość: zona.pijaka Re: heniu - bojownik o prawdę :)) IP: *.icm.edu.pl 18.07.07, 12:51
                        absztyfikant napisał:
                        > Jestescie po prostu chorzy z nienawisci do mnie.

Jednak nie przeprosisz za sformułowania które mogły u nas, chrześcijan -
                        skojarzyc się z braniem kutasa do buzi? Mówisz że będąc typowym
                        przedstawicielem żydostwa - walisz nas?
                        Już wiem czemu chowasz się za parawanem anonimowości.
                        • swantevit Hordy oglupialych katolakow znow atakuja Absztyfi 18.07.07, 12:56
                          kanta, mimo ze on tylko powiela moje dowcipy.. :-))
                          Gdzie byliscie zule kiedy on obrazal Romana Dmowskiego i promowal szuje w
                          rodzaju Michnika i Geremka?
                          Widze ze wasza wiara wam milsza niz wasze panstwo..((:-
                          • Gość: szaman Re: Hordy oglupialych katolakow znow atakuja Absz IP: *.pureserver.info 18.07.07, 12:59
                            swantevit napisał:

> kanta, mimo ze on tylko powiela moje dowcipy.. :-))
                            > Gdzie byliscie zule kiedy on obrazal Romana Dmowskiego i promowal szuje w
                            > rodzaju Michnika i Geremka?

nie denerwuj mnie Swarze, jako "ktos" bylem jednym z nielicznych ktory pisal,
                            ze Geremek to moralna szmata a moje posty i cale watki byly wysylane na osla.
                            Absztyfikant to dokladnie taka sama szmata moralna...
                      • Gość: zapodawacz Re: heniu - bojownik o prawdę :)) IP: *.centertel.pl 18.07.07, 14:48
                        Jestem chory z nienawisci do tych co nienawidza lub swoja tepota i prymitywizmem nie sa w stanie zrozumiec,ze kogos np gaya, czarnego, wyznawce islamu czy innej religi taka jednaznaczna sugestia mozna obrazic. Tak nienawidze Rydzykow, Senyszynow , Giertykow i absztyfikantow.Ludzi mowiacych o tolerancji a w rzeczywistosci tolerancyjnych tylko w tych sprawach, ktore sami toleruja. Jaka to tolerancja? W dodatku bucow, ktorzy zamiast przeprosic to brna w zaparte, ze b biale jest czarne jak Kaczynski. Dla wutlumaczenia tej swojej glupoty tlumacza sonie to w prostu sposb - to pisowcy. Nie ejstem pisowcem a dawno takiego prostaka i buca nie czytalem
                        • trooly Re: heniu - bojownik o prawdę :)) 19.07.07, 07:29
                          Jesteś chory - lecz się, bo w innym przypadku zejdziesz z padołu ziemskiego.
                          Nienawidzisz - staraj się pokochać, bo inaczej postradasz zmysły. Nie czytasz -
                          czytaj, bo popadniesz we wtórny analfabetyzm. Uśmiechnij się, łyknij zimnej
                          mineralnej i podaj łapkę seniorowi. Miłego dnia.
                          • Gość: Zbędny Re: heniu - bojownik o prawdę :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:37
                            Nie zrozumiałeś tekstu, który polemizował z konkretnym wpisem ale jesteś to
                            nowy :-) więc no problem.
                            • trooly Re: heniu - bojownik o prawdę :)) 19.07.07, 07:42
                              Zrozumiałem - tekst dla maluczkich, raczej nie dla Ciebie, sor. Odprężam się.
    • andreas.007 a na czym [polega to sprawdzenie? 18.07.07, 12:47
      Nasz Henio namowil mnie bym sprawdzil poczucie humoru krakowskich
      admilicjantow. A swoje skojarzenia zachowaj dla siebie. Zreszta, kazdy ma prawo
      do wlasnych. Szczerze mowiac do glowy by mi nie przyszlo to, co sie zaleglo w
      glowach niektorych. Nie znizam sie do takiego poziomu.
      ============================================

jezeli skojarzenie sa błedne Absztyf, to na czym polegało,
      to jak piszesz - sprawdzenie poczucia humoru krakowskich ad....
      • trooly Re: a na czym [polega to sprawdzenie? 18.07.07, 12:53
        Słusznie, każdy ma prawo do własnych skojarzeń i jeszcze głowy bywają różnego
        kształtu. Cenzorem być, to dla Gwizdaczków jak życie w raju.
        • Gość: Zbędny Trooly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:51
          Wpisz się z tym samym tekstem jak będą omawiane poglądy Leszka Bubla, Rydzyka
          itp
          > Słusznie, każdy ma prawo do własnych skojarzeń i jeszcze głowy bywają różnego
          > kształtu.
          • trooly Re: Trooly 19.07.07, 07:36
            Bubel - to tak ładnie brzmi.
      • Gość: selawi ubawiłam się na maxa IP: *.kamiro.pl 18.07.07, 12:58
        jesli faktycznie uważacie, że wpis na tym forum jest w stanie obrazić "boga
        żywego", tego pana i stwórcę, wszechmogącego i miłościwego, to doprawdy,
        zabawne macie o nim mniemanie. Badziej przypomina mi on w tej wersji obrażalską
        babe z magla, niż boga.... Jacy wyznawcy, taki bóg.
        ps.
        serio, widzicie coś niewłasciwego w braniu kutasa do buzi? I nigdy, nic wam
        się nie przydarzyło przyjemnego w tym względzie? pozostaje tylko współczuć....
        • Gość: selawi Re: ubawiłam się na maxa IP: *.kamiro.pl 18.07.07, 12:59
          a, już wiem! stąd ta frustracja....
        • andreas.007 Re: ubawiłam się na maxa 18.07.07, 13:00
          Selawi to chodzi o obrazanie uczuc LUDZI!
          Nie ma kary za obrazanie jakiegokolwiek Boga...
          ale za obrazanie uczuc ludzi!
          • Gość: szaman Re: ubawiłam się na maxa IP: *.pureserver.info 18.07.07, 13:03
            andreas wlasnie pisalem to samo, ale ta szmata (nie uwlaczajac :)) i tak tego
            nie zrozumie.
            • andreas.007 Re: ubawiłam się na maxa 18.07.07, 13:06
              znaczy sie pomyliłem co do tej kary....
              ludzie wymyslili, by jeden człowiek nie obrazał uczuc drugiego!

A kara za obrazanie Boga moze jest, moze nie...
              ale to dowiemy sie później... ;)
            • Gość: selawi Re: ubawiłam się na maxa IP: *.kamiro.pl 18.07.07, 14:05
              Gość: zapodawacz 17.07.07, 23:20 + odpowiedz

cytuję:
              "Nie musisz nasladowac tego obrazajacego uczucia innych smiecia. Zwlaszcza,ze
              obrazasz kobiety a nie jak ten
              psychol boga zywego. Admin tnij ten badziew zaniemowionego."

obawiam się, że cos ci umknęło, ale to chyba dawno i razem z rozumem.

• Gość: szaman Re: ubawiłam się na maxa IP: *.pureserver.info 18.07.07, 14:07
                a jeba.al cie pies kobietonie...
                • Gość: selawi Re: ubawiłam się na maxa IP: *.kamiro.pl 18.07.07, 14:08
                  pokój z tobą, bracie
                  • schutzengel1 mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zielonki 19.07.07, 09:54
                    brzytwa, to nie kto inny jak peteen. Ile nowych nicków sie namnozyło ?
                    Czarna zaraza rwie sobie resztki kłaków ze łba.
                    • Gość: doradca Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:59
                      Jesteś kolejnym zwolennikiem teori PISiorów pod nazwą UKŁAD. Sprawdż bo może
                      ktoś z Kielc jeszcze jest w tym układzie :))))) Zapisz się też do Wanny i Antka
                      na razgawor o UKŁADZIE
                      • absztyfikant Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:05
                        To nie Peteen. Wiem, kto to jest.
                      • schutzengel1 Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:05
                        nie bój żaby, wiem swoje. Jakiego miałeś poprzednio nicka, doradco ?

• schutzengel1 Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:07
                          znaczy,że to miejscowy cap ?
                        • Gość: doradca Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:07
                          Zapytaj absztyfikanta. On jest wybitnym specjalistą od układu na forum :))
                          • schutzengel1 Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:09
                            dobrze ,ze forum lideruje specjalista, a nie jakaś faszystowsko-katolacka
                            kreatura
                            • Gość: doradca Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:11
                              Kto jest tym liderem ? :))
                          • trooly Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:11
                            Prawdziwy puzzleman, jeśli jest tak.
                        • absztyfikant Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:13
                          Doradca to pacyna Zbednego, ktory dawniej pisal m.in. jako Galoty, longplay,
                          black.night czy Antyknajak.
                          • Gość: doradca Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:16
                            No to jednak UKŁAD !
                            • absztyfikant Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:18
                              Jaki uklad? Jeden swir z Gryfina jeszcze nie czyni ukladu.

Heniu tez jest z Gryfina, a jest ganc normalny:P
                              • Gość: doradca Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:20
                                Śmieszny jesteś trolu :))) Zwłaszca, że piszesz to tym własnie wątku gdzie
                                połowa nicków to Ty.
                                • schutzengel1 Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:24
                                  coś mi się zdaje ,ze on chyba nie z Gryfina a z Gardna
                                  • Gość: doradca Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:28
                                    Skądkolwiek bym nie był to nie potrzebuję aby rozmawiać tylu nicków co trol
                                    absztyfikant ani też kolegów z "sąsiedniej ulicy" do pomocy :)) Jestem ze
                                    Szczecina. Byy bye jadę w cieplejsze kraje!
                                    • trooly Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:31
                                      Wolny Świat, wolni ludzie. Planeta Ziemia jest Twoim domem, pamiętaj i udanego
                                      urlopu.
                                • trooly Re: mamy na forum desant podkrakowskiej gminy Zie 19.07.07, 10:27
                                  Bywa. Czasami człowiek nie zna siebie.
      • andreas.007 a prosze Absztyf wyjasnij mi... 19.07.07, 12:32
        prosze Absztyf wyjasnij mi na czym polegało,
        to - jak sam piszesz - ze chodziło o
        "Nasz Henio namowil mnie bym sprawdzil poczucie humoru krakowskich
        admilicjantow"

Jak to sprawdzałes?

Bo mnie sie wydaje, ze własnie przez próbe gry na skojarzeniach...
        ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka