Dodaj do ulubionych

Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi Tobi?

04.08.07, 16:01
I może coś o nim więcej powiedzieć, jak się sprawuje?
Obserwuj wątek
    • dragon_fruit Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:17
      ja ma axiss
      wygodnie sie dziecko zapina i wypina, bo jest obrotowy, 3 pozycje wychyłu do tyłu są bardzo przydatne
      podczas podrozy (odchylam maksymalnie do snu), jest wygodny, dziecko stabilnie siedzi
      nie wiem co jeszcze chcesz wiedziec
      • dragon_fruit Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:19
        sorry nie 3 pozycje, a 8
        • edyta0 Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:24
          generalnie mnie bezpieczeństwo i wygoda interesuje, bo bardzo dużo podróżujemy
          i raczej nie chciałabym na tym oszczędzać, jeszcze się waham między Tobi A
          Romerem czy Concordem. Brałaś je też pod uwagę? Słyszałam, że w Tobi pasy
          upinają dziecko, ale to też zalezy pewnie jakie dorodne smile
          • dragon_fruit Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:31
            no wiec tak-my tez duzo podrozujemy (Milena nie ma roku, a byla w Berlinie i na Makarskiej -z
            Gdanska to 2tys km w jedna strone -samochodem)
            Axiss jest nowy na rynku, a do Roemera nie mialam dostepu (nie chcialam kupowac w ciemno bez
            przymierzania)
            fotelik jest solidny, bezpieczny i wygodny-to tez wazne na dlugie trasy, zwlaszcza ta pozycja do
            spania), do tego zamontowalismy jej fotelik na srodkowym siedzeniu z tylu, zeby widziala co sie dzieje
            (dla dziecka to atrakca, a jednoczesnie, jak sie okazuje, najbezpieczniejsze miejsce w aucie w razie
            zderzenia bocznego), wiec to, ze jest obrotowy bardzo sie przydaje, bo nie byloby latwo siegnac do
            wypiecia
            mysle, ze musisz zabrac synka do sklepu i sprawdzic co mu odpowiada (tobi sa dosc wąskie), tej klasy
            foteliki maja podobne parametry bezpieczenstwa
            • edyta0 Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:40
              no właśnie i o to mi chodziło, jak się sprawdza w czasie długiej jazdy
              samochodem (ciekawe rozwiązanie z fotelikiem pośrodku smile)), w takim razie chyba
              na ten fotelik się zdecyduje

jak się jeździ po proszki do Niemiec, to musi być wygoda... smile))) (żartowałam)
              • dragon_fruit Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:43
                na siedzeniach po bokach jedzie persil big_grinDD
                • edyta0 Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:54
                  Ta, po bokach, na przednim siedzeniu a swoją drogą to się popsuł
                  • dragon_fruit Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 17:16
                    no popsuł, ale i tak mają tam lepszą chemie
        • edyta0 Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:26
          powiadamiam, że "NIE WIEM" piszemy oddzielnie tongue_out
          • dragon_fruit Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:32
            tak napisałam
            ?
            • dragon_fruit Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:34
              aaaaaaa allegrosmile - to jest cytat!!!
              • edyta0 Re: Kto ma fotelik Bebe Confort AXISS lub Maxi To 04.08.07, 16:38
                a to przepraszam wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka