Gość: Pilnick IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:17 Jeśli np. oddajecie komuś znajomemu kasę robiąc przelew z internetu, to co wpisujecie śmiesznego/obciachowego w tytule? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sery warmii Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.biblpubl.waw.pl 04.09.07, 10:40 szef mojej koleżanki za nadgodziny w pracy przesłał przelew "za cudownie spędzoną noc-dziękuję "dodam, że nic ich nie łaczyło, poprostu z niego był taki jajcasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --- Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.icm.edu.pl 08.09.07, 20:39 --------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzb pracownik-gej do swojego szefa - oddając kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 13:45 za seks analny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: śmieszne tytuły przelewów 04.09.07, 11:57 najczesciej wpisuje *haracz* raz od kolezanki dostalam *zwrot pieniedzy za wibrator analny* ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: śmieszne tytuły przelewów 04.09.07, 12:22 kumplowi jak oddawałem kase przelewem to wpisałem "sex oralny" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: śmieszne tytuły przelewów 04.09.07, 22:54 Radziłabym mocno uważać. Czasami przy ubieganiu się o kartę kredytową czy kredyt mieszkaniowy trzeba przynieść do banku w zębach wyciągi z konta za ostatnie 3 miesiące. Wtedy ubaw jest po pachy (pracowników banku) i wstyd jak beret (posiadacza konta). Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus wstyd? niekoniecznie, są pracownicy banków 04.09.07, 23:09 z poczucciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: wstyd? niekoniecznie, są pracownicy banków 05.09.07, 22:55 Ja nasztikład taki tytuł dałem: "Zejszczał się i pojszczał Misiu Kańbariańki-Wybździur-Rumba-Trzepiekoński." Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 "Wtedy ubaw jest po pachy i wstyd" 05.09.07, 15:28 Dlaczego ? Czy w Polsce trzeba wstydzic sie seksu ? Odpowiedz Link Zgłoś
frawashi Re: "Wtedy ubaw jest po pachy i wstyd" 08.09.07, 21:21 seks za pieniądze raczej nigdzie na świecie nie jest powodem do dumy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: "Wtedy ubaw jest po pachy i wstyd" IP: 217.153.63.* 09.09.07, 19:27 Co innego seks za drinki albo kolacje w restauracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: śmieszne tytuły przelewów 05.09.07, 15:30 Oj, coś w tym jest... Ja wpłaciłam kiedyś znajomej kasę na wspólny wyjazd pt. "na picie, palenie i krzyczenie", co było nawiązaniem do pewnego używanego przez nas tekstu z życia i trochę mi głupio było jak bank to potem weryfikował ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.07, 09:39 tytul przelewu zostal skasowany przez pracownika Allegro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:55 Pomysł godny nasladowania i rozp[owszechniaNIA,MOZNABY TAKIMI OBDAZRYC POSLOW, PREMIEROW I INNYCH PASOZYTOW SPOLE4CZNYCH.a SWOJA DRO9GA HUMORU NA CODZIEN JAK NA LEKARSTWO.aMEN.pOZRDOWCIE rUYDZYKOW KACZORO0W I INNYCH PSYCHOPATOW.aMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siejsiej Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 195.90.102.* 05.09.07, 22:31 kiedys wpisałem w przelew dla kumpla: "hajs za towar zdilowany murzynom z bronxu:D" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowcipna Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:00 nie będę oryginalna: za usługi seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YouzeQ (INC) "Amortyzacja do chomika dżungarskiego" IP: *.tsi.tychy.pl 06.09.07, 18:39 "czynsz za miekszanie w Kirgistanie" "za karę" "łapówka" Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: śmieszne tytuły przelewów 04.09.07, 20:31 Kolega koledze: "Pożyczuję Ci synek ino oddaj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus Re: śmieszne tytuły przelewów 04.09.07, 20:44 czynsz z milosci, skarbie i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: śmieszne tytuły przelewów 04.09.07, 21:11 tata, robiac mi comiesieczny przelew (tzw kieszonkowe): "zapomoga dla studenciny" "na zupke dla studentki" "danina dla biednej studentki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek w cętki Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 09:40 klymenystra napisała: > tata, robiac mi comiesieczny przelew (tzw kieszonkowe): > "zapomoga dla studenciny" > "na zupke dla studentki" > "danina dla biednej studentki" Wiesz, może to wcale nie był żart? Jak Ci przelewał 10 zł na kwartał, co się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra LUDZIE!! 08.09.07, 14:59 mamy na forum jasnowidza !! (tylko sie troszke podszkol chlopcze, bo Ci to zgadywanie nie idzie. moze sprobuj po maturze, co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: LUDZIE!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 13:42 łatwo się uczyc za pieniążki rodziców prawda?i drugiemu wypominać brak edukacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: LUDZIE!! 10.09.07, 09:34 kurde, a teraz juz nie prorok, tylko wychowawca. ale tez cos masz z proroka, prawda? wyczytalas w swojej magicznej kuli, ze jestem w prywatnej szkole i leze brzuchem do gory, a raczek mych bialych nie kalam praca, tylko od rodzicow ciagne, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: LUDZIE!! 23.09.07, 07:48 a jesli nawet jest w prywatnej szkole i nie pracuje na swoje utrzymanie, bo jej rodzice sa w stanie opalcic uczelnie i utrzymanie to co do tego? gul Ci skacze, ze ktos ma lepiej niz TY??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legolaself Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 195.117.18.* 05.09.07, 08:36 - nie ciesz się i tak Ci zabiorę - przelew dla mamy - na zmechanizowane urządzenie myjące naczynia - dla taty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naprawdetrzezwy "Za dimmanie" IP: *.axelspringer.pl 05.09.07, 09:49 przelew był za pamięć typu DIMM. Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: "Za dimmanie" 05.09.07, 11:09 Szwagrowi wpisałam "łapówka za egzamin" Jest dyrektorem szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "Za dimmanie" 05.09.07, 11:27 ŁADNE!!! wysmakowane!!! :-D)) mnie tam zawsze śmieszy, zwykłe ale głupie, urzędowe "zasilenie konta" Odpowiedz Link Zgłoś
forumreader Re: "Za dimmanie" 10.09.07, 19:25 albo: "wpłata własna". Kiedyś pani w banku kazała mi tak napisać na druku przelewu. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: "Za dimmanie" 06.09.07, 10:16 kowaliska napisała: > Szwagrowi wpisałam "łapówka za egzamin" > Jest dyrektorem szkoły. Urocze. Uśmiałam się zdrowo. problem tylko jak szwagier podpadnie i zrobią mu rewizje, analizy konta itp. Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: śmieszne tytuły przelewów 05.09.07, 13:19 ja wpisywałam "alimenty" dopóki ubiegając się o kredyt nie musiałam się tłumaczyć. zawsze przy kredycie pytają o inne zobowiązania w tym alimenty właśnie. trochę mnie obśmiali jak im tłumaczyłam że to był zwrot kasy pożyczonej w pracy na bułki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 131.207.206.* 05.09.07, 15:01 za wyświęcenie wibratora analnego marki "giertych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analityk do analityka... IP: *.isinfo.pl 05.09.07, 15:09 Moj kolega po trudnosciach jakie mial z dostaniem kredytu bo jakis "analityk" stwierdzil ze juz splaca jakis kredyt, zaczal we wszystkich swoich przelewach wpisywac cos w stylu: "do analityka: splata raty za XXX" a wszystkich prosil o wpisywanie na przelewach do siebie: "do analityka: pozyczka na XXX" gdzie XXX to byly do wyboru: mercedes clk, porsche 911, boening 727, posiadlosc na majorce itp., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruzia.Andzia Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 217.153.98.* 05.09.07, 15:35 "na waciki" - współlokatorce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmo1 Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.bbdo.com.pl 05.09.07, 15:44 W obrębie mieszkania studenckiego: "na dziwki", "na bułki", "ubierz się", "na wódkę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boro Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:51 kolezce wpisalem za heroinę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.chello.pl 05.09.07, 16:08 Mój były współlokator też miał dobre pomysły :)) "tyko sie pan nie upij za to :P" "no ten teges... " "a masz a masz..." "za gaz za wode i za pary mlode :P" "ehh dzis nie mam weny :P " "piekna zime mamy tego lata :P" "zecik za ogorki a reszta nie pamietam za co ;P" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j3zus Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.aster.pl 05.09.07, 15:50 ja kumplowi zawsze pisze: na dziwki, dla Swietłany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rur Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.09.07, 15:58 ja oprócz już tradycyjnych - "za sex oralny" i "sex z użyciem niebezpiecznych narzędzi", dostałem od kolegi "depilowanie okolic bikini" Odpowiedz Link Zgłoś
grimreaperreloaded Re: śmieszne tytuły przelewów 05.09.07, 15:59 "Za Prosiaczka, czytałem nekrolog". Stary dobry kod. Telepanienkę z obsługi klienta zawsze wmurowuje na kilka chwil... Odpowiedz Link Zgłoś
osx Re: śmieszne tytuły przelewów 05.09.07, 16:04 dostałem: za sex z kalekimi zwierzętami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salmon Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.crowley.pl 05.09.07, 16:37 zwrot polowy kasy za wypompowanie szamba na dzialce letniskowej: tytul przelewu: perfumeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuniuś Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.dsl.telesp.net.br 05.09.07, 17:03 Ten pamiętam (dzięki mamie, która dostaje wyciągi pocztą): łączy w sobie wiele informacji: "60 PLNów od Brzu, czyli SSSSSIIIIIIIJJJJ, względnie pozdrowienia z Niemiec Zachodnich" Przyjacielska pozyczka dla Brzu, wysyłana przeze mnie istotnie z Niemiec Zachodnich, na konto naszego wspólnego kolegi. stały motyw do stałych opłat: "przepraszam, że tak późno, całkiem zapomniałam" i moje ulubione: "kup sobie cos ładnego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: husker Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:34 zawsze do znajomków piszę SSSIJ PYTE Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd sentencje po arabsku 05.09.07, 16:56 albo słowa klucze: terror, allah, lot 707 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anima Re: sentencje po arabsku IP: *.c3-0.elm-ubr1.qens-elm.ny.cable.rcn.com 06.09.07, 00:53 w USA juz bylbys na widelcu wywiadu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbuz Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 62.73.210.* 05.09.07, 17:10 Mam kumpla anty-Midasa (czego nie dotknie zamienia sie w gowno), ktorego z tego tytulu nazywamy 'Szkoderem'. Kiedys wplacalem mu pieniadze na konto i tytulem przelewu wpisalem: 'na fundusz ofiar szkoderyzmu'. Panienka z okienka nie skumala dowcipu i zaczela mi tlumaczyc, ze musze przyniesc dokumenty zaswiadczajace, ze adresat prowadzi fundacje i wowczas nie bede placil za przelew. zaczalem sie smiac a panienka do mnie z wyrzutem: 'no chyba chce pan pomoc tym ludziom???' ale mialem ubaw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalare Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:19 > Mam kumpla anty-Midasa (czego nie dotknie zamienia sie w gowno), :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufkojat Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 22:52 Anty-Midas czyli Sadim :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.chello.pl 08.09.07, 18:37 Gość portalu: Arbuz napisał(a): > Mam kumpla anty-Midasa (czego nie dotknie zamienia sie w gowno), > ktorego z tego tytulu nazywamy 'Szkoderem'. Kiedys wplacalem mu > pieniadze na konto i tytulem przelewu wpisalem: 'na fundusz ofiar > szkoderyzmu'. Panienka z okienka nie skumala dowcipu i zaczela mi > tlumaczyc, ze musze przyniesc dokumenty zaswiadczajace, ze adresat > prowadzi fundacje i wowczas nie bede placil za przelew. zaczalem sie > smiac a panienka do mnie z wyrzutem: 'no chyba chce pan pomoc tym > ludziom???' ale mialem ubaw... az sie poplakalam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo3 Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 77.222.225.* 05.09.07, 17:11 Ja bratu zwracałem pieniądze: Wpłata na rolniczy fundusz do zwalczania stonki ziemniaczanej Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijanista my z bratem piszemy tak: IP: 62.87.177.* 05.09.07, 17:12 ostatnio wysłałem bratu "ZA ODROLNIENIE ZIEMI" a wcześniej było "na rowerek" "na budę dla Pikusia" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik banku;-) Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 194.205.246.* 05.09.07, 17:33 widzialam kiedys tyt przelewu "zwracam pieniazki oj jak boli" no i "za wieniec" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spajdi Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:47 Kumplowi: "Leży Misia koło drogi, nie ma reki ani nogi, spajdi raz go pożałował i mu kase ofiarował" Kumpeli: "Moja część zrzuty na żelkową bielizne" - mówiła jej rodzice, (których upoważniła do sprawdzania przysyłanych jej wydruków z konta) uśmiali sie po pachy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: śmieszne tytuły przelewów 05.09.07, 17:54 "za 5 gram wzbogaconego uranu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.net.autocom.pl 05.09.07, 18:00 do brata: "okup za kotka" (nie mam zwierzątek) ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LucasDzihad Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.spray.net.pl 05.09.07, 18:12 a może: "na podtrzymanie płynności finansowej UKŁADU"? lub: "prześlij dalej Jarkowi, bo nie dał mi numeru rachunku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_koza Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:42 "Opłata za malowanie kotem napisów satanistycznych na boisku szkolnym" ... ubaw to dopiero był, kiedy okazało się, że kumpel podał mi zły numer konta i zaczął to odkręcać ... wyobrażam sobie minę właściciela konta, kiedy dzwoni do niego bank i pyta się czy może anulować przelew o takim tytule Odpowiedz Link Zgłoś
crogool Re: śmieszne tytuły przelewów 05.09.07, 19:47 Kilka moich tytułów przelewów zdefiniowanych / specjalnych życzeń które mieli spełnić dłużnicy ;) 1. ŁAPÓWKA ZA GŁOSY W NADCHODZĄCYCH WYBORACH SAMORZĄDOWYCH. KANDYDAT CROGOOL 2. RATY ZA GRANATY + OPŁATA ZA GNATA 3. Było Cudownie + Premia za obieranie Banana 4. GIVE ME BACK MY MONEY 5. TRANSPORT DO SEJFU 6. OPŁATA ZA POLEROWANIE GAŁY 53,01 ORAZ DROBNA KASKA DLA MAUSKI 80 7. OPŁATA ZA: BROŃ AUTOMATYCZNA, ZESTAWY P-PANC, AMUNICJA I ŻELKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:02 najpierw dałem: za podsłuch u Marcinkiewicza, potem: za tą sprawę z Ziobrą, teraz czekam na wizytę CBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran4 Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.171.148.167.crowley.pl 05.09.07, 20:15 Moja siostra zwracała mi kasę za maszynkę do golenia kupioną ojcu na prezent i za brykiety, które kiedyś kupiłem jadąc do niej. Wyszło jej: Za maszynkę do golenia brykietów... Pzdr 4all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJKI Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:05 Przelew dla mamy (!) "Kieszonkowe". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.09.07, 20:14 Przelew na konto kumpla: "Za to, że połykasz kochanie" Zdarzyło mi się raz przelewać dość sporą kwotę. Tytuł oczywiście nieśmiertelne: "Na waciki". Prócz tego czasem się używało: "Opłata za 4 kg semteksu" "Należność za trzy tony twarożku" "Transport buraków" i inne.. generalnie fajnie mieć świadomość, że się kogoś w banku rozbawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk4sq Re: śmieszne tytuły przelewów IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.07, 00:20 gorzej jak zamiast rozbawić kogoś w banku ABW zastuka do twych drzwi o poranku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinchinella Re: śmieszne tytuły przelewów IP: 217.153.167.* 05.09.07, 20:46 na waszym tle moje sa nudne na przyklad "za GARCZKI" Odpowiedz Link Zgłoś