Gość: robi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:34 Chętnie odpowiem na pytania, trasa: Singapur, Jawa (indonezja), Malezja (kuala lumpur) pozdrawiam robi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hexel Re: Jawa, Singapur, właśnie wróciłem IP: 82.146.225.* 09.04.07, 13:03 jak się podróżuje po jawie, jaka była pogoda? jakie ceny? napisz gdzie byłeś dokładniej. pozdawiam hexel Odpowiedz Link Zgłoś
jaro-tychy Re: Jawa, Singapur, właśnie wróciłem 11.09.07, 18:02 Witam, napisz mi cos o polaczeniu kolejowym z Singapuru do KL jezeli oczywiscie ten sposob transportu wybrales. Lecimy na sylwestra do HKG i pomyslalem ze warto przedluzyc pobyt i zaliczyc Singapur oraz Kuala Lumpur.Bedę wdzieczny za kazda praktyczna radę. pozdrawiam, JK Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Jawa, Singapur, właśnie wróciłem 11.09.07, 20:41 ja między tymi miastami podróżowałem super ekskluzywnym autokarem , w którym jest jedynie 16 miejsc, każdy fotel osobno, z masażem, play station, personalnym TV z filmami, koncertami i muzyką :) do tego steward i obiad :) podróz trwa około 4 godzin i zapłaciłem 80 zł :) Sa jeszcze w tej firmie tansze przejazdy VIP , ale tez super standard :), chociaz ja wybrałem First Class :))))) Polecam www.transtar.com.sg/firstclass.php Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_tychy Re: Jawa, Singapur, właśnie wróciłem 15.09.07, 11:30 dzięki za informacje o takiej mozliwości przejazdu bo jest to naprawde ciekawa propozycja. Napisz mi co jest warte w/g Ciebie zobaczenia w Singapurze i KL bo jak wiadomo przewodniki opisuje niekoniecznie ciekawe miejsca. Jezeli masz jakies adresy miejscowych lini lotniczych to rowniez bylbym wdzieczny bo musze znalezc jakies polaczenie z HKG do Singapuru i powrot z KL do HKG. Pozdrawiam, JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tul Re: Jawa, Singapur, właśnie wróciłem IP: 193.168.15.* 20.09.07, 15:45 o ile dobrze pamietam to na trasie SING - KL (marzec 2007) sa 2 polaczenia dziennie; wieczorem okolo 21 i o 13. Poniewaz myslalem ze cos zobacze z okien to wzialem ten o 13; niestety po obu stronach dzungla przez wiekszosc trasy :) pociag calkiem znosny, przynajmniej 2 klasie. podroz trwa okolo 7-8h; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś