broneknotgeld 07.10.06, 15:24 Jako ślonskość tam promować? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=102 Styknie linki tukej dować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 07.10.06, 22:20 Toż wontek zdo sie jakby kultowy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=8714272 W Tarnowskich gorach wiela już to wiy. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 07.10.06, 22:22 Ło Zeflugu tam coś wiedzom forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=49924418 Niydaleko przeca siedzom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 27.06.07, 17:55 Jako promować? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=64839589 Styknie link dować? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 13.12.07, 21:16 Tako se tyż forum jawi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=72942076 Jednych tropi - inkszych bawi. Odpowiedz Link
madohora Re: Z Forum Tarnowskie Góry 14.12.07, 15:26 Bronku dużo pracy miałam Więc tylko na to FORUM (T.G.) zerkałam Już chciałam wejść swojej racji bronić Ale telefon mi zadzwonił Zanim rozmowę zakończyłam Już się wartka akcja toczyła A najbardziej mnie rozśmieszyło Jak prof. Miodkiem trąciło Gdybym więcej czasu miała To bym profesora o zdanie zapytała Bo ktoś kto trącił autorytetem Jakieś pojęcia pomylił niestety Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 14.12.07, 19:40 Ze uciechy link żech doł Niy w łostuda wciongać chcioł Choć se fraszka pasie tym Ty to wiysz no i jo wiym. Odpowiedz Link
madohora Re: Z Forum Tarnowskie Góry 14.12.07, 15:30 „Patrz łono godo jakby przyjechała z Kielc” Tak się o ta polkość bijom Z takim jadym, z takom siłom Powołują się na urzyndy, sklepy A prawda jest inno niestety Jo już takoż mom w zwyczaju Że w sklepach po polsku zagajom A że zawsze coś fajnego znajduja To w T.G buty se kupuja Jo je tako niystety nieboga Że mom bardzo mało noga I trudno jest o coś odpowiedniego Do rozmiaru mojego, dziecinnego Wchodza wiync do tego sklepu I przyglondom się tym trepom Ekspedientki (z sobą) se godajom A jo do nich coś zagajom A łona z drugom (ekspedientkom)prowadzi rozmowa Do koleżanki godo te słowa: „Patrz łono godo jakby przyjechała z Kielc” Niy wiym co mom na to rzec To tak aprpos ty T.G polskości No i ty ich gościnności Ino komuś nawtykać musza Bo jo stamtąd mom karlusa Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 14.12.07, 19:45 Komuś w łoku źdzbło wymowio Tako czynsto sie zabowio Choćby w swojim sztompel mioł Niy uwidzi - taki fioł. Odpowiedz Link
madohora Re: Z Forum Tarnowskie Góry 17.12.07, 15:13 Tarnowskie Góry A niych se dzisiej tego niy żałuja I tu Tarnowskie Gory zapromuja Bo co to piykne miasto tymu winne Że tam ludzie som takie trocha inne Że tyż kulturom niy zawsze grzyszom Czasym mie bawiom a czasym śmiyszom Jo się tam łobracom w takim środowisku Że co poniektórzy som trocha za nisko Ino tu niy idzie o te wszystkie szkoły Bo chodź synek kształcony to przeca wysoły Ale niy o sympatiach miałach tukej godać Ino se te piykne miasto trocha zapromować Może co poniektóre bydom przestraszone Że łone w województwie ślonskim som położone To tyż się już niy ukryje przed nikim Dziś się znolozły na szlaku Zabytkow Techniki A szlak techniki zaczyno się w Czynstochowie A aż w Żywieckim Browarze się chowie Kiedyś ośrodek wielki, przemysłowy I nojważniyjszy na ślonsku wynzeł kolejowy Kiedyś Tarnowskie Gory były bardzi wiejskie Ale w 1526 roku uzyskały prawa miejskie Nojpiyrw do XVI wieku Piasty Opolskie tam rządziły Po tym się Hohenzollerny tukej przykludziły W powstaniach i wojnach jak wszyscy się bili No i tyż jak wszyscy nieźle ucierpieli Sobieski Marysieńka w Koszęcinie zostawił I jak wracoł spod Wiednia to w Gorach zabawił Tradycjom już znanom wieloma latami Że we wrześniu się bawiom i zwiom to Gwarkami No i w to świynto z ty okazji i z ty wielki radości Korowód Sobieskiego na tych Gwarkach gości Jo tyż jak byłach modo to na tym świynice byłach Na koniach jako dworka tam niyroz jeździłach Jak się wleziesz na rynek, jest żeś zachwycony Bo tam dookoła stojom kolorowe domy I na tym rynku zawsze trocha ciynia Bo łoni tam tyż majom swoje „podcienia” Na środku stoi Ratusz i zygar co bije Bo przeca to miasteczko cołki czos żyje A po Taranowskich Gorach to gwarki lotajom Bo przeca tam Kopania srybra majom I bardzo czysto „Sztolnia Czarnego Pstrąga” Przez wakacje czynno co do dnia Pora lot tymu Aqwa Park pobudowali Ale łostatnio mie cynami zaszokowali Bo za tako cyna mogą w Bielsku zanocować I takich samych atrakcji sprobować A tyn hotel co mom na myśli jest w lepszym stanie Ale niych to miyndzy nami zostanie Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 17.12.07, 17:41 Toż ło tym grodzie ciekawie prawisz Tako nom wszyskim terozki jawisz. Odpowiedz Link
madohora Re: Z Forum Tarnowskie Góry 17.12.07, 17:47 Bo chociaż czasym tam godajom bzdury Jo bardzo "kochom" Tarnowskie Gory Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 13.12.08, 12:01 Ło Barborce coś tam prawiom forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=87882182 Tako ta patronka jawiom Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Z Forum Tarnowskie Góry 05.12.09, 20:24 Co tam u nich słychać? Tukej ledwo dychać. Odpowiedz Link