sibeliuss 03.01.08, 19:26 www.jsrpolska.com/polska032.html W którym to będzie miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hann33 Re: Osiedle Margeytka ul. Płochocińska 101/103 03.01.08, 23:30 Sorry..... ale sie uśmiałam jak zobaczyłam tę stronke, "najważniejsze obiekty handlowo-usługowe wraz z zaznaczeniem ich na planie: -przystanek autobusowy z połączeniem do centrum Warszawy tuż przy wyjeździe z działki przy ulicy Płochocińskiej 101/103; -planowana nowa linia metra w dzielnicy Białołęka; -pobliskie centra handlowe: IKEA, Makro, Carrefour, Leroy Merlin i Media Markt; -szkoły" A juz jak zobaczylam ten most polnocny na mapce.... www.jsrpolska.com/plane.html No niestety nie pomoge ci, bo ani opis rejonu ani mapka nie pokazuje tego co faktycznie jest na Plochocińskiej, a mostu i tym bardziej metra to długo jeszcze nie zobaczymy na Bialolece (jesli wogóle). Stacja kolejowa Warszawa Żerań; Planowany Most Północny a szczegolnie Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Osiedle Margeytka ul. Płochocińska 101/103 04.01.08, 08:28 No ja tak złosliwie pytam, bo ten opis mnie powalił. Już nie wspomnę o pobliskich szkołach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Osiedle Margeytka ul. Płochocińska 101/103 IP: *.gfk.pl 04.01.08, 10:49 szkoła to by się tam jeszcze znalazła (chyba najbliższa na Juranda), ale miejsca w tej szkole to już raczej na nocnej zmianie... Ale gdzie jest to przedszkole w okolicy? No chyba, że mówimy o prywatnym z czesnym oscylującym w okolicy tysiąca zł... A to metro to chyba na Rembielińskiej, ale to jest Bródno... Dedukuję, że to osiedle to w okolicy tego centrum ogrodniczego za wylotem Białołęckiej... No coż, współczuję tym, co się na tą mapkę dadzą nabrać... Odpowiedz Link Zgłoś