swojak11 11.03.08, 22:09 TW Bolek "Spieprzaj dziadu" do Moskwy najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as dyzmie nie wolno nie osmieszajmy miasta IP: 195.136.49.* 11.03.08, 23:17 gdyby jezyk polski był powszechnie znany to zagraniczni też by przekonali się ze ten facet jest bez sensu. Od czasu gdy został prezydentem skończył sie jego autorytet nie pamietacie jak jątrzył wzmacniał lewa noge , falandyzował prawo , podawał nogę i te jego ja zmieniłem ja to ja tamto a bez ludu to kim on byłby.I jeszcze wróg Szczecina .Zmarnował 2 prezydentury raz mazowieckiemu a póżniej zamiast olechowskiego wystawił siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED radny kierut, won do torunia IP: 78.152.254.* 12.03.08, 01:34 czy zawsze sie musi znalezc jakis nawiedzony blazen co to niby go Bog oswiecil i nawet wyroki sadu dla niego sa oszustwem? w toruniu przy wspieraniu radia dokona pan wiecej "dobrego" niz tutaj. juz dziekujemy. bilet do torunia moge nawet panu zafundowac, ale w jedna strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryfita Nic dodać, nic ująć.... IP: *.szczecin.mm.pl 11.03.08, 23:21 "Andrzej Milczanowski, w latach 80. przywódca solidarnościowego podziemia w Szczecinie, współpracownik Wałęsy, w nowej Polsce szef MSW mówi: - Szkoda, że inicjatorzy przyznania tytułu Wałęsie nie zrobili wcześniej rozeznania, co do możliwości realizacji tego zamierzenia. Można by w ten sposób uniknąć wielkiego wstydu, jakim jest dla Szczecina polityczna kłótnia wokół tej sprawy." I to jest bardzo trafne podsumowanie tej nieprzemyślanej inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pukpuk Re: Nic dodać, nic ująć.... IP: *.gprs.plus.pl 12.03.08, 22:33 Pan Milczanowski myśli tak partia najwazniejsza! Puk puk czy PIS może się łaskawie zdodzić na Pana Wałęsę. Spieprzaj dziadu z takim mysleniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dl Polacy nie chca Walesy jako honorowgo obywatela! IP: 89.16.85.* 11.03.08, 23:37 sonda onetu: Czy chciałbyś, aby Lech Wałęsa został honorowym obywatelem Twojego miasta? Ogółem oddano głosów: 47980 zdecydowanie tak 14251 30% nie miałbym nic przeciwko 10129 21% raczej nie 4059 8% zdecydowanie nie 16347 34% nie interesuje mnie to 3194 7% rozmowy.onet.pl/0,2,sondy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dl Re: Polacy nie chca Walesy jako honorowgo obywate IP: 89.16.85.* 12.03.08, 00:16 Sonda Kuriera www.kurier.szczecin.pl/Default.aspx SONDA Czy Lech Wałęsa powinien otrzymać honorowe obywatelstwo Szczecina? TAK 30% NIE 66% NIE MAM ZDANIA 4% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Polacy nie chca Walesy jako honorowgo obywate IP: 78.152.224.* 12.03.08, 21:10 a ile osob glosowalo? bo taki wynik mogl powstac w wyniku glosowania kilkudziesieciu ludzi, a to oznacza tyle co nic. zwlaszcza przy targecie kuriera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Won z tym szmalcownikiem i sprzedawczykiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 00:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: PiS - zakompleksieni koniunkturaliści.... IP: *.chello.pl 12.03.08, 07:31 Bardziej pasuje dać obywatelstwo Wachowskiemu, idźmy w to szambo bezpośrednio. A pani prof. Dąbrowska z uniwersytetu może niech się wypowie na temat agentury SB na uczelniach i lustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PiS - zakompleksieni koniunkturaliści.... IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.08, 07:41 Osobiscie nie mam zdania bo w Szczecinie nie mieszkam(juz od 1972). Jednak w sytuacji kiedy doszlo do takich przepychanek Walesa byly glupi gdyby przyjal ewentualne "honorowe obywatelstwo Szczecina".Mam tytul zasluzonego dla innego miasta naprawde to nic nie znaczy.Panom radnym radzilbym zajac sie sprawami Szczecina i Szczecinian bo niedlugo bedzie to piekne miasto na ostatnim miejscu rozwoju w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeniak Wiocha z Tramwajami, a " Moralność Pani Dulskiej" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:22 Pisać i bierze mnie na mdłości gdy słyszę głosy uczciwcow tego miasta. Jestem jego mieszkańcem lecz wstyd mi za tych zakompleksionych małych ludzi. Oni chcą być wielcy i chcą pokazać światu jak wiele od nich zależy. Nie mogą wysbyć się zaściankowości. Moralność Pani Dulskiej! Nie jestem zwolennikiem Lecha, ale czy chcem czy też nie to ten człowiek zrobił wiele dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dad wstydziłbym się za PIS gdyby głosował za bucem IP: *.chello.pl 12.03.08, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-wał Radni o honorowym obywatelstwie dla Wałęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 21:53 Dla miłośników Wałka hotnews.pl/artpolska-552.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Radni o honorowym obywatelstwie dla Wałęsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 23:14 www.polonica.net/Konfidenci.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Radni o honorowym obywatelstwie dla Wałęsy IP: *.chello.pl 13.03.08, 20:57 A co ten głupek zrobił dla SZCZECINA zeby go tak uhonorować jak mu dadzą taki tytuł to ja wypisuję się z tego miasta mimo że żyje tutaj ponad 50 lat (chcę zaznaczyć że nigdy nie należałem do parti ani organizacji młodzieżowych) Odpowiedz Link Zgłoś
sroka40 Re: Radni o honorowym obywatelstwie dla Wałęsy 13.03.08, 22:15 A może honorowe obywatelstwo dla Krzystka? Jest spoza Szczecina, jest niezbędny, wykształcony, dumny, pracowity, nie jest pazerny, mądry, uczciwy, grosza nie swego nie weźmie, z biednymi się podzieli, odda wszystko co ma (tak twierdzi Nitras), nie ma nawet 150 tys - bo jakby miał to by juz wpłacił do miasta, większość czasu spędza w Warszawie na delegacjach gdzie spotyka się z najważniejszymi osobami w państwie (są tak ważni, że przeciętni obywatele nawet ich nie znają, a ich nazwiska nic im nie mówią! Idealny kandydat. I jeszcze zmienić nazwę komunistyczną ul Obrońców Stalingradu na ul. Krzystka Odpowiedz Link Zgłoś