w111mil 15.11.08, 13:15 sprecyzujmy, że jest Człowiekiem Gazety Wyborczej (w pełnym tego słowa znaczeniu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kataryna.kataryna Re: arcybislup Życinski jest Człowiekiem Roku 200 15.11.08, 14:40 Musieli mu dać skoro od stycznia 2007 mówiło się, że lada dzień wypłyną papiery, on sam ww Gazecie zapowiadał wybuch swojej sprawy. W takiej sytuacji Gazeta nie mogła go zostawić samego choć nie bardzo wiadomo czym poza antylustracyjnymi tyradami sobie na ten tytuł zasłużył. Co takiego dokonał w 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: arcybislup Życinski jest Człowiekiem Roku 200 15.11.08, 14:42 Zapewne człowiekiem roku 2008 zostanie Maleszka albo Boni Odpowiedz Link Zgłoś
zpacanowa [...] 15.11.08, 16:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: arcybislup Życinski jest Człowiekiem Roku 200 15.11.08, 17:28 Ja perdole! To jest odlot!! Odpowiedz Link Zgłoś
zpacanowa Re: arcybislup Życinski jest Człowiekiem Roku 200 15.11.08, 17:31 replique napisał: > Ja perdole! > To jest odlot!! Co nie wiedziales, ze Episkopat w wiekszosci to Żydzi? tak samo jest w polskim sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Goldzia... zejdź ze sceny... :( 15.11.08, 17:35 dość! Z drugiej zaś - to normalne... bóg jest żydem Jezus jest żydem, z matki żydówki i ojca żyda... dlaczego biskupi nie mają być żydami? jp2, też był żydem?? Nie krępuj się goldzia..., - jak już, to już!! Na całość wal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zpacanowa Re: Goldzia... zejdź ze sceny... :( 15.11.08, 17:38 replique napisał: > dość! > Z drugiej zaś - to normalne... bóg jest żydem Jezus jest żydem, z > matki żydówki i ojca żyda... dlaczego biskupi nie mają być żydami? > jp2, też był żydem?? > Nie krępuj się goldzia..., - jak już, to już!! Na całość wal!!! Ale co mam walić? pisze tylko prawdę. Nawet o tym , ze Żydzi ukrywają sie pod czysto polskobrzmiacymi nazwiskami. Zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś