radioheadka 21.03.09, 16:56 Czy ktoś z Was leczyl sie u tej dr? Co możecie powiedziec? Przeszukalam forum, ale nie ma nic na jej temat. Rozważam jeszcze dra Belowskiego, ale raczej sklaniam się ku pani dr.. Czekam na opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gderek77 Re: Kraków- dr Monika Buziak-Bereza, znacie? 21.03.09, 18:26 Tu masz opinie o dr. Belowskim www.znanylekarz.pl/lekarz-17679-jacek-belowski-endokrynolog-internista-krakow.php Odpowiedz Link
edsa70 Re: Kraków- dr Monika Buziak-Bereza, znacie? 22.04.09, 09:49 Tak, leczy sie u niej moja córka, polecam to bardzo dobry lekarz. Odpowiedz Link
victoria7979 Re: Kraków- dr Monika Buziak-Bereza, znacie? 02.10.19, 13:34 A ja mocno odradzam dr Jacka Belowskiego. Nie robi wywiadu (bo tego nie można nazwać wywiadem), nie przejmuje się objawami pacjenta, na złe samopoczucie wysyła do psychiatry, a na zawroty głowy do neurologa. Mam masę objawów niedoczynności niedobory, nic nie zalecił, żadnej zmiany dawkowania, suplementacji itd. Stosunek ft3 do ft4 wogóle go nie interesuje. TSH w normie to nie ma co leczyć. Przyszłam z wysokim PTH, to poza stwierdzeniem że mam nadczynność przytarczyc, nie zalecił niczego, nie przedstawił planu leczenia itd. Strata kasy i to nie małej (200zł) i czasu. Duże rozczarowanie. Odpowiedz Link