esceven Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 10:55 Gdybym ja szła na zakupy to chciałabym znaleźć: jakieś buty na słupku nude szerokie lniane spodnie sandały etno (do dzisiaj nie znalazłam) tysiąc koszulek z odsłoniętym ramieniem boyfriend jeans koszula w kratę długa koszula jakakolwiek biała sukienka maksi dress w jednym kolorze z miejsce na biust:)))) i tak dalej. Dorzuciłabym też parę kolorowych buciorów ale to się rozumie samo przez się:) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 10:57 Nie tylko na lato, ale w ogóle powinnaś mieć kilka uniwersalnych rzeczy, co to jest to pewnie wiesz:). Tu masz artykuły, poczytaj: www.zw.com.pl/artykul/288230_Piecdziesiat_rzeczy__ktore_kazda_kobieta_powinna_miec_w_szafie.html www.badz.pl/moda/top_10_w_kobiecej_szafie.html A jeśli chodzi o lato, to zakup: fajne sandały, kilka sukienek, spódnic, kilka t-shirtów w róznych kolorach, jakieś bluzeczki eleganckie w krótkim rękawkiem, okulary i trochę biżuterii:). To co powinnaś kupić zależy również o rodzaju Twojej pracy, tego czy często wychodzisz i innych czynników. To bardzo ogólne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 13:18 Nie mam blisko połowy z tych 50 rzeczy i... żyję! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 14:43 haha, Gabriela, ja nie mam chyba z 80% na liscie i tez zyje:) ciekawe kto ta wspaniala liste stworzyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 15:16 Ja też, ale podesłałam link, może ktoś skorzysta:). Odpowiedz Link Zgłoś
durneip Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 18:08 ja mam 12. na huk mi beret i kaloszki? jak ja bym ogromnie chciała zobaczyć faceta w rubinowych kapcioszkach z pomponikiem... pogratulować korektorom :D Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 18:11 LOL dzieki tej liscie juz wiem co laduje na mojej liscie priorytetow - skarpetki z Zakopanego (a co tam, jeszcze sweterek do tego dorzuce- najciekawsze ze jestem z tego miasta i takich skarpetek autentycznie nie mam!) -cos od chanela ( rozumiem ze lakier do paznokci sie chyba nie liczy...) - futro....ta....i jeszcze czapka futrzana - olbrzymia flanelowa pidzama (?!) - biustonosz w typie "przelec mnie"- mogli jeszcze napisac gdzie takowy nabyc i jak go publicznie zaprezentowac- tak, aby uzyskac ten efekt "przelecenia". leze powalona ta lista...serio. Dziennikarstwo wysokich lotow. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna521 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 28.05.09, 15:01 ja też nie, ale chciałabym mieć Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 16:23 just-for-fun napisała: 40. Biustonosz w typie "przeleć mnie" co to takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 29.05.09, 10:21 To nie ja napisałam;). A co do tego biustonosza to chyba taki co sam się rozpina;), hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
alinkakowalska-75 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 29.05.09, 12:01 powinnaś kupi parę rzeczy które można łączyć ze sobą tylko nie pod jeden klimat i o żywych kolorach jeśli mają to bycz ciuchy na lato i do tego jakiś mały dodatek Biżuteria Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 11:01 Na lato, moim zdaniem, chyba najlepiej kupić sobie - jedną kieckę i dwie przewiewne spódnice . Taka podstawa , która daje nieograniczone pole do popisu - wiadomo, ze bluzki sa tańsze niz spódnice, a reszte czynią dodatki, wiec chyba najlepeij kupić to co najdrozsze i bazowe na początku. Ale pisze to osoba, którz rzadko łazi w spodniach, bo zadne jej sie nie podobaja, albo leza do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 11:05 Jak Ty to robisz? Ja staram się zamienić spodnie na spódnicę/sukienki, ale średnio mi wychodzi. Koleżanka poleciła wyrzucić wszystkie spodnie:P. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 11:54 Wiesz co, do jakiegoś 22- 23 roku zycia posiadałam chyba jedna sukienke i nosiłam ją na okazje galowe:) Same spodnie , przy czym zawsze mialam duza róznice miedzy talią a biodrami wiec spodnie kupowane były z trudem - potem zlikwidowali mój ulubiony sklep ze spodniami, pojawiły sie wszedobylskie biodrówki, w których wygladam zle i kupiłam sobie pierwszą sukienkę dla siebie, swiadomie - efekt był taki, ze wszyscy gratulowali mi zmiany ,oglądali sie albo nie poznawali mnie na ulicy. No i od tego czasu juz tak poszło - dotarło do mnie, ze mam figurę stworzona do kiecek i spodniami robię sobie krzywdę - od tego spódnic nazbierało sie ich tyle , ze zapełniaja kawał szafy, dla mnie sa wygodniejsze niz spodnie, nic mi nie zjezdza z tyłka, nic sie nie opuszcza i nie wrzyna gdzies indziej jak w biodrówkach, pozwalaja na odjechane rajstopy i równie dziwne buty . Obecnie mam dwie pary dzinsów - jedne teren , drugie , kiedy mam ochote być niewidzialna. No i czsami noszę jeszcze aksamitne/materiałowe spodnie do kolan, ale one wymagaja całej stylizacji zapiętej na ostatni guzik. Moim zdaniem na ulicy widac od razu, która dziewczyna wyglada cudnie w kiecce, a której lepiej bedzie w spodniach - grunt to zrozumiec to w odpowiednim czasie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 13:10 Hm, nie wiem w czym lepiej wyglądam:|. Próbuję zmienić co nieco swoja szafę, zakładać sukienki, spódnice. Zdarzało mi się czasami, ale chciałabym teraz bardziej kobieco się ubierać. Tylko ciężko, kiedy finanse nie pozwalają na zmianę garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś
annjen Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 23:58 ja od roku nie kupiłam spodni (no, może jedne) i dzięki temu chodzę w kieckach. do tego gdy tylko pogoda pozwala noszę pończochy, dla mnie są znacznie wygodniejsze niż rajstopy. a jesli chodzi o kasę, to ja nie kupuję w galeriach poza wyprzedażami, kombinuję z allegro, albo do jednej droższej bazy kupuję tańsze "wypełniacze" typu bluzki, sweterki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
annaagata hmmm 28.05.09, 15:06 > Tylko ciężko, kiedy finanse nie pozwalają na zmianę > garderoby. Uwierz, że o wiele gorzej jest jak to wyobraźnia nie pozwala (a raczej jej brak). Jak już mam za co to kompletnie nie mam pojęcia co i z czym:(( Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 13:19 oczekaj jeszcze tydzien i kupisz za 50% Odpowiedz Link Zgłoś
b.davies Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 15:33 Ale kobieco można wyglądać również w spodniach!:) Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 08:09 Owszem. Ale jednak spódnica, sukienka jest czyms co może nas odróżnić od meżczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 28.05.09, 13:32 @just-for-fun: Nie byłbym taki pewien, bowiem spódnice czy sukienki to ubiór stricte kobiecy. Szczególnie w Azji południowo-wschodniej to odróżnienie faceta w sarongu od kobiety jest dosyć problematyczne, tylko po widoku ubioru. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 26.05.09, 17:49 obciskajace gacie moga sie przydac kazdej kobiecie? co za bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 08:39 mogą! na przykład w czasie okresu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 13:41 W czasie okresu jest mi wystarczająco źle,żeby nie katować się jeszcze obciskającymi majtkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 21:00 nie mam na mysli funkcji odchudzającej takich gaci:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
prestigio1 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 13:33 a mi się strasznie podoba ta chusta, którą ma ta dziewczyna :) słodka hihi :) allegro.pl/item646848142_modna_elegancka_czarna_kamizelka_w_jasne_paski.html Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 13:46 Taka babcina:). Ale nawet ok. Odpowiedz Link Zgłoś
prestigio1 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 14:17 babcie zawsze są w modzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
looona Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 14:38 Napiszę co ja bym chciała mieć, możesz czymś się zasugerujesz. ;) - ciemnoszare spodnie lniane (z camaieu) - 2-3 kiecki z h&m - widzialam fajne, do kolana, wiązane za szyją, w różne wzory (dopiero zaczynam chadzać w sukienkach, dlatego trzeba kupic więcej, w szafie mam okrągłe 0 ) - spódnica do kolan: moro (zawsze chciałam) - japonki, upatrzone w Deichmanie : brązowe z kolorowymi paskami z materiału - sandały, podobają mi się modne w tym sezonie rzymianki, ale jeszcze nie rozglądałam się - duuuuża kolorowa materiałowa torba - okulary przeciwsłoneczne, bo ukchane niedawno się połamały. Narazie tyle. ;)) Powodzenia w poszukiwaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
prestigio1 Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 16:23 jestem jak najbardziej na tak za rzymiankami :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 16:28 Jak ktos już wspomniał-latem najlepiej zainwestować w sukienki!I fajna torbę,żeby nie chodzić z tą co zimą(jeżeli ktoś ma jedna dyżurną).Np koszyk Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Dzisiaj idę na zakupy. Co powinnam mieć na la 27.05.09, 22:34 jesli masz na mysli nadchodzace lato to powinnas nabyc 1) legginsy 2) sandaly gladiatory czyli dernier cri Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women ameliaw-spamerka FM 28.05.09, 11:51 w wątku o ciężarnych pomyślałam,że z dobrego serca daje linka do allegro,w wątku letnim-mam pewność,że to spam:( Odpowiedz Link Zgłoś
wolnychnickowbrak Czapeczke.... 28.05.09, 12:23 .... żeby resztę szarych komórek uratować. Mogą Ci się jeszcze przydać. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Czapeczke.... 28.05.09, 17:03 wolnychnickowbrak napisał: > .... żeby resztę szarych komórek uratować. Mogą Ci się jeszcze przydać. To do mnie?why? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Czapeczke.... 28.05.09, 22:04 tzn,że byle(...)będzie pisał na FM:( Odpowiedz Link Zgłoś
wolnychnickowbrak Re: Czapeczke.... 29.05.09, 09:39 może i byle(....), ale Cię przepraszam. To było do założycielki wątku, ale mi się źle podczepiło. Po prostu jako byle(...) nie mogłem powstrzymać sie od tej uwagi widząc takie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Czapeczke.... 29.05.09, 11:19 wolnychnickowbrak napisał: > może i byle(....), ale Cię przepraszam. To było do założycielki wątku, ale mi > się źle podczepiło. Po prostu jako byle(...) nie mogłem powstrzymać sie od tej > uwagi widząc takie pytanie. A juz myślałam,że jesteś z frakcji spamerów;)A temat wątku jak sezon-prawie ogórkowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
pasiol2 [...] 29.05.09, 10:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś