Dodaj do ulubionych

Wikana w Zamościu- opinie o firmie

20.04.08, 19:37
Troszke przeczytalem juz opinii o tym developerze, moze ktos w zamosciu ma
jakies opinie o tej firmie. Prawde mowiac zamierzalem skorzystac z ich
inwestycji - Świerkowa Aleja - jednak szukam jakis opinii o tej firmie - moze
w zamojskim forum znajda sie osoby majace jakies informacje o tej firmie...
Obserwuj wątek
    • Gość: oligator Re: Wikana w Zamościu- opinie o firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 09:46
      znam firmę wikana z lublina. jak dotychczas jeszcze nie wpakowała nikogo na minę. firma godna polecenia a gwarantem powinien być wykonawca lege artis. myślę że l.a. nie podjęło by się niepewnej inwestycji. sprawdź lepiej technologię w jakiej będzie budowany budynek i materiały użyte do budowy to jest ważniejsze. a tak na marginesie- wikana pochodzi z rzeszowa i na forach rzeszowskich możesz popytać
      pzdr
      • Gość: mokad Re: Wikana w Zamościu- opinie o firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 11:32
        jeśli masz ochotę mieszkać w typowym blokowisku (w planie kilkaset mieszkań na
        małej powierzchni gruntów) a potem kombinować gdzie zaparkować samochód to
        skorzystaj :)
    • 47partyk Re: Wikana w Zamościu- opinie o firmie 02.06.15, 09:17
      Ja osobiście nie polecam Wikana. Mieszkam na osiedlu Świerkowa Aleja w Zamościu i ciągle są jakieś problemy. A to przecieka dach, a to fotokomórka nie działa a to pęknięcia w mieszkaniu. Pomimo zgłoszeń nadal nie naprawiono usterek. Wszystko pięknie wyglądało przy zakupie a w rzeczywistości radź sobie teraz sam. A przecież mieszkania miały być na rękojmi/ gwarancji.
    • Gość: Ola Re: Wikana w Zamościu- opinie o firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.15, 12:29
      Nie wiem jak sama firma Wikana chodź w internecie jest mnóstwo informacji o przekrętach tego dewelopera ale jeśli mam się wypowiedzieć jakie osobiście mam wrażenia ze spotkania w punkcie sprzedażowym w Zamościu to nie są to dobre odczucia. Kobieta tam pracująca nie potrafi w przejżysty sposób przekazać informacji, kręci i opowiada banialuki. Argumenty aby wybrać ich mieszkania to jedna wielka nagonka na konkurencje... Myśmy nie skorzystali z mężem z jej oferty i uważam że dobrze bo ceny mają ogromne a lokatorzy z którymi rozmawiałam skarżą się że ta jakość wykonania to tylko na papierze...w rzeczywistości wszystko robione tanim kosztem.
      • Gość: Bożena Re: Wikana w Zamościu- opinie o firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.15, 09:53
        Zapewne masz na myśli Doradcę z Wikany Magdalenę Sowę Cioś z Zamościa. Niemiła baba która także i nas odstraszyła od zakupu tam mieszkania. Zastanawiam się skąd oni biorą tak zarozumiałych ludzi..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka