aniouek1 06.10.03, 00:28 Witaj Oto Twoja - ODKURZONA - pachnąca życzliwością i życzeniami jak najlepszych słów i samych dobrych wiadomości, Twoja, „osobista” SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM NR 17 jest! .... i niech Ci służy jak najlepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 list 2 06.10.03, 00:29 Mir-elko zapomniałaś o Szuflandii? Czy spotkało Cie w Szuflandii cos niemiłego, że tak odeszłaś i nie wracasz? Wracaj, wracaj.. Szuflandia czeka i.. ja też Odpowiedz Link
aniouek1 list 3 spójrz do swojej PRZEGRÓDKI LISTOWEJ 06.10.03, 00:30 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=4942801 ---------może czas najwyższy ją ubogacić w nowe słowa? Odpowiedz Link
rzulw Re: 17 - Skrytka listów do MIR-ELKA 08.10.03, 22:21 Cześć Jakie to forum małe... Odpowiedz Link
nict1 list 5 19.11.03, 16:53 Cześć! Aleś się zaparła uparcie. Jakżeś poszła tak nie wracasz jakby Cie stad kto wyganiał hehehe Wracaj natychmiast! Na co czekasz? Czas ucieka! Termin zapisywania minie ani się spostrzeżesz, a kto Cię do szkółki przyjmie po terminie? hehehe www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=11087&w=9146879 Odpowiedz Link
aniouek1 list 6 21.02.04, 22:20 Wróc wreszcie do Szuflandii Proszę, odbierz @ Pozdrawiam serduszkowo i....czekam Odpowiedz Link
aniouek1 list 7 23.02.04, 14:27 Dziękuję, że choc wczoraj ujawniłaś sie w miłych słowach. Jak widzisz Szuflandia także nie zapomina... o Tobie tez nie można zapomnieć. Jesli - jak piszesz - niemal codziennie tu bywasz, to proszę... zostawiaj choć delikatny ślad, ze JESTEŚ, że bywasz... to także Twoje miejsce Mir-elko. Pozdrawiam serduszkowo i...czekam Odpowiedz Link
aniouek1 list 8 09.03.05, 07:56 cudnie, że wróciłaś! Bardzowato się cieszę, że znów Cię w Szuflandii widać. Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: list 9 09.03.05, 10:04 i nareszcie "skrzyneczka " na wlasciwym miejscu, musze przyznac,szukalam jej i ni jak nie umialam znalesc, zdajac sobie sprawe,ze musiala byc od zawsze) wiec tu Cie jeszcze raz cieplutko witam mir-elko) milo sie wymienia mysli z Toba) Odpowiedz Link
kendo Re: list 10 * Wesolych Sw.Wielkanocnych 25.03.05, 20:19 Swieta to wspanialy czas, bo sie zdarza tylko raz. Dlatego zycze Ci ,by przybyl w radosci i zdrowiu. Odpowiedz Link
aniouek1 list 11 18.04.05, 17:47 Zajefajnie, że jesteś w Szuflandii. Wiesz...ja wciąż mam nadzieję, że w Szuflandii jeszcze zafurgocze ...niegdyś tak bywało...a jeśli bywało, to znaczy, że jeszcze byc może - prawda? Wierze, że BĘDZIE DOBRZE Pozdrawiam serduszkowo i ...twórzmy NASZĄ Szuflandie Odpowiedz Link
aniouek1 list 12 19.04.05, 12:13 Witaj Mir-elko Bardzowato Ci dziekuję za życzliwe ...stawianie do pionu... Trudna sprawa tym razem to być może, bo...fruwania jakbym zapomniała przydeptana ..."prawami ziemskiego przyciągania" i wbrew wezwaniu "nie lekajcie sie..." ja się boję... po prostu zwyczajnie sie boję Odpowiedz Link
aniouek1 list 13 03.05.05, 10:11 Mir-elko...a Ciebie nieśpioch jakiś prześladuje że łazikujesz nocami? Twoje raje...są po prostu ...bajeczne, cudne, urokliwe i mozna się w nich ..po prostu zatopić w zachwycie i już! Wiesz...w Szuflandii jest tez Ktoś, z Kim... chyba się zaprzyjaźnicie Już ja i Ktosiowi Ciebie też bardzo podobnie ...zapowiedziałam. A może...Wy się już znacie? Mawiają, że "swój-swojego w korcu maku znajdzie" więc... może to być tak, że ja próbuję Wam do siebie ścieżkę wskazać, którą Wy już doskonale znacie? Pozdrawiam serduszkowo P.S. zajrzyj tam: republika.pl/emwuem3/wiosna/wiosna.html forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=10477996&a=23360379 Odpowiedz Link
majenka3 Re: 17 - Skrytka listów do MIR-ELKA 03.05.05, 21:23 Mir-Elko.. Aniouek słusznie podejrzewała, że zdjecia z Twoich linków mnie zachwycą.. są piekne.. Ja od niedawna probuję chwytać w zdjęcia to co widzę, to co mnie zachwyca, a umieszczenie ich w sieci to sposób na dzielenie się z innymi tymi momentami...bardzo to lubię.. Uśmiechałam sie oglądając Twoje zdjecia...to był bardzo przyjazny uśmiech i też.. pełen zrozumienia dla zachwytów innych.. Pozdrawiam i życzę wielu ślicznych zdjęć ! Odpowiedz Link
aniouek1 list 15 04.05.05, 15:36 <jupi><jupi><jupi> bardzowato siem cieszem, że ...obydwie na jednej ścieżynce jesteście i że już się poznałyście i, że ta ścieżyna jest w Szuflandii i...że ja tu z Wami mogę bywać i zachwycać się Waszymi rajami. Dziękuję. Są cuuuuudne! Dziękuję też za każde słówko, które ubogaca Szuflandię myślą ubraną w słowa suknię Pozdrawiam cieplutko i choć niebo deszczem płacze, życzę słoneczka w serduszku Odpowiedz Link
kendo Re: list 15 12.08.05, 18:28 mir-elko zycze Ci pieknego odpoczynku samych pieknych wrazeni i niezapomnij o nas, wroc po urlopiku, obiecuje przewietrzac Twa szufladunie od czasu do czasu Odpowiedz Link
kendo Re: list 17 13.08.05, 10:29 mirelko, piekne Twe "powaby lata" labadzki/bociek i slonce na moscie i lakach.... oczekuje rownie pieknych wspomnien urlopowych i wiem juz teraz,ze sie niezawiode,bo masz dar dobrej obserwatorki natury. zycze jeszcze raz samych pieknych dni wypoczynkowych i oczywiscie czekac bedziemy. Odpowiedz Link
aniouek1 list 18 15.12.05, 09:36 ... zapadł,przypadł, i odpowiada...MIĘDZY ZIEMIĄ A NIEBEM. Dziękuję. Miego, dobrego, udanego dnia Mir-elko Odpowiedz Link
aniouek1 list 19 od Mala z 21.10.05, 22:10 17.02.06, 22:24 Re: wspomnienie... życzenie.. Autor: mala20033 Data: 21.10.05, 22:10 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Kiedy ja sie wyrobie??Moze od poniedzialku..Mala Odpowiedz Link
aniouek1 list 20 17.02.06, 22:28 "Spisałem prawa dla ludzi dobrych i złych nie kierując sięniczyim życzeniem" Solon P.S. Mir-elko...może dlatego natura jest tak piękna i wręcz doskonała? Brak mi Twoich nią zachwyceń uchwyconych w mijających chwilach, gdzie życie jak rzeka... Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 21 18.02.06, 07:52 Mir-elko...nawet jeśli aniołom opadają skrzydełka, to dłoń przyjaciela jest zawsze otwarta mądrością i miłością. Dobrego dnia w którym przekładaniec radości i smutków zachowa smaczne proporcje Odpowiedz Link
aniouek1 list 22 18.02.06, 20:56 Mir-elko...dziękuję...bardzowato dziękuję...piękne jest...PRZEPIĘKNE i...wchłania mnie kiedy się w to piękno wpatruję. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
fi_glik 23 08.03.06, 12:00 Wielu chwil radości, aby każdy dzień był dla Ciebie przygodą i powodem do dumy Z całego serca życzy fi_glik Odpowiedz Link
kendo Re: 23 27.03.06, 10:30 bede czekac na liscik) nie musisz stresac pozdrawiam cieplutko dzis z zamglonej skandynawii. Odpowiedz Link
aniouek1 list 26 15.11.07, 22:49 Duszku cudny...łezki mi poleciały same ...nie proszone. Dziękuję że JESTEŚ i ze zajrzałaś akurat teraz i że...przesiąka Twoje życzliwe serduszko przez łącza zmarzniętego świata ponad śniegową pierzynką rozniecając gasnącą nadzieję, że...będzie dobrze. Serduszkowo pozdrawiam i samego dobra Ci życzę P.S. nie wiem czy znasz - i byłoby lepiej byś nie znała i nigdy poznać nie miała - takiego stanu kiedy wali sie wszystko i z każdej strony tylko same ciemne chmury są i strachy zewsząd wyglądają i...kiedy już naprawdę brakuje sił i nie widzi się nijakich możliwości by przezwyciężyć chociaż w części taki stan...beznadziejny. Odpowiedz Link
aniouek1 list 27 11.08.08, 09:52 Pozdrawiam serduszkowo ponad przestrzenią znaną i nieznaną Odpowiedz Link