Dodaj do ulubionych

przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant

11.09.04, 13:57
Zakupiłem sobie dziś ser Mozzarella z OSM Grodzisk w naszym Geancie. Niestety
po otwarciu w domu, zdziwiony jego konsystencją, sprawdziłem datę ważności -
upłynęła 12 sierpnia 04, dokładnie miesiąc temu. Ponieważ nie zachowałem
paraqgonu i nie mam jak reklamować produktu, postanowiłem przynajmniej tu, na
tym forum, "podziękować" Geantowi za dbanie o mój komfort zakupów i moje
dobro klienta ...
Obserwuj wątek
    • Gość: jar Re: przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant IP: *.bater.net.pl / 213.216.78.* 11.09.04, 14:13
      Dlatego zawsze przed zakupem dobrze jest sprawdzic czy towar jest nie po terminie.
    • Gość: ja Re: przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.09.04, 08:29
      i co? smakowało?
    • Gość: glota Re: przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 01:26
      a swoją drogą ten serek jest bardzo dobry, jak jest świeży:)))
    • Gość: maja Re: przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.09.04, 21:25
      Nie jest tak źle, bez takich głupstw.
    • Gość: ewa Re: przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 11:27
      byłam w Geancie w sobote, 25 wrzesnia, wziełam do ręki serek Exquisa, który
      miał date przydatnosci do 24. wrzesnia, więc go odłożyłam, nie mając czasu na
      interwencję u obsługi sklepu, ale ludzie uważajcie na takie numery. W Niemczech
      w wielu sklepach płacą klientowi 5 Euro jesli znajdzie na półce przeterminowany
      produkt, to byłaby jakaś motywacja i u nas dla obu stron, co wy na to?
    • Gość: ewa Re: przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:45
      czasami jest to zwykłe niedopatrzenie, ale absolutnie nie bronię ich. parę razy
      zdarzyło mi się znaleźć tam coś nieświeżego lub przeterminowanego, ale po
      zwróceniu uwagi zaraz zrobiono z tym porządek. natomiast w takiej samej
      sytuacji w kilku normalnych sklepach zostałam zbruzgana i stwierdzono, że jak
      nie chcę, to nie muszę kupować, a towar wrócił na półkę. wolę więc kupować w
      supermarkecie, bo sama sobie wybiorę i nikt mi nic nie "wciśnie". tylko niech
      potem sklepikarze się nie dziwią, że nie mają komu sprzedawać...
      • zabrzanin Re: przeterminowany produkt w zabrzańskim Geant 30.09.04, 01:41
        byłem dziś sprawdzić (eee..., wczoraj, bo juz po północy) - usunęli te stare
        sery i są tylko świeże - życzę by tak było dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka