Dodaj do ulubionych

zabiercie ciure z sosnowca....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 17:41
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Obserwuj wątek
    • Gość: Marco Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 01:52
      Zżera cię zazdrość, bo bez paszportu do zabrza nie wjedziesz :))) glupie babsko z sosnowca.. co ty masz do tej dziewczyny? matke ci obsrala czy co?
      • Gość: barbie Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:30
        nie ona nie obsrala mi mamy...idioto...tylko zabrala mi przyjaciela
        (przyjaciela nie chlopaka )...:((((( mojego dominiczka...i wal sie a ona jest
        pusta bo ją poznalam....i wiem po co on ja ma...:D:D:D:
        • Gość: barbie Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:32
          aha i bez paszportu napewno wjade...:D:D:D:D::D:D ale po co...:D:D:D
          zyjcie sobie ...:D::D
          • Gość: Marco Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:23
            Skoro to twoj przyjaciel to co sie denerwujesz zdziro? Czy masz (miałaś) go na wlasnosc? Musi byc lepsza od ciebie, o niebo lepsza, skoro wybral ja a nie ciebie :)
            A co do walenia, to czy wiesz komu mozesz dac?
            barbi.... :)))
            • Gość: barbie Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 16:33
              jesli w zabrzu mieszkają tylko tacy ludzie jak ty i ewelina to
              gratulacje...:D:D: aha i nie jestem zdzirą idioto.... ;/ aha i ona nie jest
              lepsza...ja mam klase....ona tylko dupke...D:D:D:D
              www.sosnowiec.info/modules.php?name=News&file=article&sid=1266
              • Gość: Marco Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:06
                Jestes, i to wielką.. a z drugiej strony pogodz sie z tym ze JEST lepsza od ciebie i dlatego wybral ją a nie ciebie.
              • Gość: chłopak z sosnowca Re: .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:52
                Nie powinnaś pisać na forum. Proponuję się wyciszyć i przyjąć do wiadomości że
                są od Ciebie lepsze i ładniejsze dziewczyny, Ty jesteś wieszakiem, jesteś
                pospolitą osobą, trochę za chuda i wcale nie taka ładna za jaką się zapewne
                uważasz. Więcej skromności moja panno, a Twoje życie będzie mniej kłopotliwe.
                Bowiem na jednym chłopaku życie się nie kończy. Przestać być modelką i zacznij
                poważnie myśleć o życiu.
              • Gość: Johnny Walker co to jest na zdjeciu?!! IP: 195.205.32.* 12.02.05, 12:56
                bozie....rzygac mi sie zachcialo jak to zobaczylem. Co to za laska na tym
                zdjeciu? Prosto ze szpitala psychiatrycznego rozpoznanie anoreksja? Wspolczuje
                jej, a jeszcze bardziej wspolczuje jesli to ty barbie - nie dosc ze ochydnie
                brzydka to jeszcze inteligencja nie grzeszysz...Przykre to :(((
    • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 17:13
      a co do tego linku ktory tu zapodalas.. czy to ty jestes tą Darią?? a czytałaś komentarze poniżej? :))))) to mowi samo za siebie, a raczej publicznosc wyraza opinie na temat... no coz to nie ludzie wybieraja modelki tylko to idzie troche inaczej ale skoro ty jestes modelka z "klasą" to sama dobrze wiesz jak to jest :) i poźniej takie wieszaki biegają po scenie a sztab pielegniarek za kurtyna stoi żeby reanimować w razie czego.. modelki mają tak dupnie wystające łopatki ze moglyby same latac! to nie sa kobiety tylko wieszaki :) hehe..
      Jak ty tak wygladasz to.. o boże.. współczuje ci dziewczyno.. Zacznij sie odżywiać, jeść normalnie.
      Ale nawet jak nabierzesz troche cialka to i tak juz masz psyche zrytą, modelki są pie..ięte, uważają sie za cos lepszego, piękniejszego itp. a prawda jest zupelnie inna.. poczytaj komentarze na stronie ktorą tu podalas :) dowiesz sie dla czego woli Ewelinkę :)))))
      • maxnl Re: zabiercie ciure z sosnowca.... 12.02.05, 12:05
        Qrcze ale pustoglowa laska. Moja kobietka jest 100 razy ladniejsza niz to cos
        na zdieciu.:))
        • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 13:24
          a mni sie wydaje ze poprostu zazdrosc was zzera... ;/ tak jak innych w
          mojej szkole czy gdziekolwiek sie pojawie..... ale to moje zycie....a ewelina
          jest 100 razy bardziej pusta.... ja tez sprzedaje swoje cialo ale w troche
          inny sposob....:D
          • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:36
            No tak.. Ewelina sprzedaje cialo tanczac na rurze, a wiec ty sprzedajesz w ten drugi sposob :)
            A co do twojej "pieknosci" to nie sadzisz ze gdy wszyscy mysla ze jestes beznadziejna a tylko tobie wydaje sie ze jestes piekna to cos jest nie tak? Przeciez jesli tylu mezczyzn mowi ze jestes szpetna to chyba musi byc prawda? Wmawiasz sobie jak kazda modelka ze jestes czyms cudownym niepowtarzalnym a w realnym swiecie jestes dno, glownie przez twoje zachowanie i wysokie mniemanie. Bo z buźki jestes nawet ladna ale reszta to (jak ktos wyzej napisal) Auschwitz.
            Zlap sie lepiej normalnej pracy, rzuc to tandetne zajecie i zyj! I wiecej skromnosci.. A bedzie fajna z ciebie dziewczyna.. I powtarzam, zacznij jesc!
            • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:38
              A jesli chodzi o zazdrosc to nie bardzo rozumiem co mam ci zazdroscic?? Wystajacych kosci, lopatek tak wystajacych ze mozna by latac? Nie rozumiem czego moglbym ci zazdroscic?
              • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:33
                dobra spoko...dosc mam juz tego gadania....aha i ja jestem skromna nawet
                bardzo , nie jak inne modelki....ja juz czsem mysle sobie ze mam dosc
                tego...tutaj wszyscy mowią ze zadna ze mnie modelka...brzydka i wogole...ale
                tam za granica w Tokio w Nowym Jorku jest calkjiem inaczej...tam inaczej ludzie
                mnie postrzegają...przykro mi ze ktos mowi o mnie Auschwitz...:( niewiem
                dlaczego tak jest...i wlasnie jedynym moim przyjacielem jest Dominik...nadal
                jest...ale boje sie ze on bedzie wiecej czsu z Eweliną wlasnie przebywal... a i
                co do tego ze mam zacząć jeść ...to ja naprawde duzo jem...wszyscy sie
                dziwią.. nie mam anoreksji ani bulimi juz taka poprostu jestem...aha i
                uwielbiam McDonaldsa i inne nie koniecznie zdrowe jedzenie...:D:D::D:D a
                frytki to poprostu uwielbiam... :D::D:D
                • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:21
                  To ciesze sie ze choc troche normalna jestes. Przyznaje ze troche za szorstko cie potraktowalem na samym poczatku, ale wybacz, gdy slysze slowo "modelka" ... No dobra, co z tą Ciurą? Chętnie ją wezme :)))
    • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:27

barbi, cos dla ciebie:

"Ewelia Ciura stanie za barem w sosnowieckim klubie Imperium

Promowanie każdego klubu spędza sen z powiek ich właścicielom. Klub imperium tym razem sięga po uczestników polsatowskiego reality show. Kto nie miał okazji zobaczyć Eweliny Ciury za barem na żywo, może to jeszcze nadrobić. Zwyciężczyni reality show "Bar" co weekend będzie serwować drinki w klubie Imperium w Sosnowcu. Pomoże jej znany również z programu Bartek Latawski."

text pochodzi ze strony www.sosnowiec.info
      • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:36
        wiem ....:( czesto ją tam widuje...i dziekuje ze choc troche zmieniles o mnie
        zdanie..:)))) ja nie jestem taka jak inne modelki...tak naprawde gdyby nie
        kasa... to nie chcialabym nią byc....ale firma moich rodzicow nie prosperuje za
        dobrze...;/ i wszystko kupuje za swoje pieniądze...pomagam jak moge...pozatym
        tej kasy nie jest az tak wiele jak inni myslą...;/ pozdrawiam i tule cie
        mocno...:)*
        • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:02

No co ty? nie tul mnie tak publicznie :)))
          co inni powiedza..
          • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:05
            hhehehehehehe ... :D:D:D a będe...D::D :P tule cie
            mocno........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:36
              Gdybys chciala pogadac nie na forum to podam ci email'a. Daj tylko znac czy tak czy nie.
              I nie podawaj swojego bo to moze byc poczatek lawiny emaili :)))
              • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 23:43
                ok....chce... :) i no wlasnie swojego nie podam..ale wazne ze ty bedziesz go
                mial...:D
                • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 01:21
                  Oto i on: twigger_santee@o2.pl
                  • Gość: Karol Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: 82.160.79.* 13.02.05, 11:35
                    Głupia gąsko, facet chce cie przelecieć, a ty jak mucha na lep. Zastanów się
                    nad swoim zyciem.
                    A, i nie zapominaj, że nie każdy facet to pies i na kości sie nie rzuca.
                    Zacznij jeść, bo jesteś jak szkielet.pfeee.
                    A Ewelinie i tak nigdy nie dorównasz.
                    • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 14:55
                      Karol: dlaczego oceniasz innych wedlug siebie?? Nie jestem zainteresowany modelkami, gdybys czytal posty wyzej to wiedzialbys o tym..
                      • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:15
                        ehhhh ... no to ja juz sie nie wypowiadam.... :(
                        • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:18

że niby co?
                          • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:30
                            juz mam chyba dosc... najpierw jedziesz po mnie....potem chcesz pogadac nie na
                            forum....i zmieniasz o mnie zdanie ... a tu jakis koles mowi ze chcesz mnie
                            przeleciec ;/ ... mam przeczucie ze chcesz mnie jeszcze bardziej
                            osmieszyc ...jak bedziesz mial mojego maila...:(
                        • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:27

Nie rozumiem o co ci chodzi? O to ze nie mam w zamiarze tego co chetnie zrobilby Karol?? Skoro jestes zawiedziona ze nie mam ochoty na trelemorele z toba to sorry.. ale ja nie jestem taki..
                          • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:35
                            no oki ... poprostu juz nie raz sie zawiodlam....i teraz jestem a raczej
                            probuje byc ostrozna.... :)
                            • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:45

No tak bywa..
                              Ciekawe czy wiesz po czyjej stronie lezy wina?
                              Moze inaczej: czy ten swiat jest 'inny' czy moze z ta jedna osoba jest cos nie tak?
    • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:22

barbi: dziwne ... tam wyżej nawyrzucałem ci najgorsze i prowadziliśmy intensywną rozmowę; z czasem przystopowałem i kilka postów do ciebie było z mojej strony pozytywnych i.. obraziłaś sie :)
      Z tego wynika że lubisz gdy obraża sie ciebie w najgorszy sposób. Gdy zaczyna się być miłym to olewasz :)) hehe :))
      Jesteś chyba z innego świata :) gdzie wszystko jest na opak.
    • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:23
      i po co ci mój email skoro i tak nic nie piszesz..
      • Gość: Jajco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.02.05, 17:46
        O co tu chodzi
        • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:54

Rozmawiałem sobie z dziewczyną (barbi) która najchętniej by zarżnęła Eweline Ciurę za to że lata z jej sympatią.. :)) chore ale prawdziwe.. a resztę sobie doczytaj..
          • Gość: barbie Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:48
            gdybys byl na miom miejscu myslalbys inaczej....ale to takie gadanie ...
            wszyscy po mnie jada...nie tylko na tym forum...zajebiscie... aha marco nie
            moge narazie do ciebie napisac...bo mi sie cos stalo z pocztą...;/ ( nie
            wysyla wiadomosci...;/ ) niestety ja sie na tym nie znam ;/ ale niebawem
            napewno napisze...napewno...:)
            • Gość: Marco Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 01:25

Ciesze sie, i czekam z niecierpliwością :)
              • Gość: Pioter Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 21:38
                Heheh, ale się usmiałem :D fajna konwersacja, ja chcemm jeszcze!!
                • Gość: ANTIchurch Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:58

czyżby to już koniec tej paplaniny?
                  a ciekawe było :-)
                  • Gość: Ken Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 02:06

Czy barbie czyta jeszcze to forum?
                    A moze to Marco spasowal :)
            • Gość: Katka Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.one.pl 27.02.05, 11:04
              Zanim zabierzesz się do pisania to przestudiuj słownik ortograficzny - aż roi
              się od błędów.
              Pozdrawiam
              • Gość: zabrzanin Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:30
                Amerykie otkryła :)
                • Gość: katka Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.one.pl 27.02.05, 17:35
                  Odkryła, nie odkryła. Przypatrz się jak ten wyraz prawidłowo napisać, bo i
                  Tobie polecę słownik ortograficzny. Pa
                  • Gość: zabrzanin Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 18:12
                    Katka, a ty to taka matka teresa ortografii czy co??? :)))
                    • Gość: katka Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.one.pl 27.02.05, 19:59
                      Żebyś wiedział. Nie lubię czytać z błędami. Pozdrawiam
                      • Gość: zabrzanin Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 00:17
                        Lubisz porządek :) fajnie.. to dobra cecha..
                        • Gość: katka Re: zabiercie ciure z sosnowca.... IP: *.one.pl 28.02.05, 07:45
                          Cześć. Fakt,lubię porządek w mowie i piśmie, Czy to zła cecha?
                          Właściwie nie powinnam się czepiać, ale ni lubię idiotycznych wątków, które nic
                          nie wnoszą nowego.
                          Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: EXPERT DO BARBI I INNYCH AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 01:25
      OK a wiec to mi wyglada na podpuche i prowokacje hehe jakis facet robi sobi
      ejaja a wy to lykacie, głaby z was i psisyny ,hehe albo barbi to faktycznie
      niedorozwinieta malolata tak czy siak , SSIJCIE I OBCIAGAJCIE PSOM ILE
      WLEZIE ,PSY TO LUBIA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka