Dodaj do ulubionych

Sea View (Hurghada **)

22.08.04, 14:07
Opis tego hotelu pojawi sie z mojej strony na forum pod koniec wrzesnia, ale
moze juz ktos z was ma do przekazania jakies ciekawe informacje?
Obserwuj wątek
    • kajo-79 Re: Sea View (Hurghada **) 06.09.04, 21:27
      aszra napisała:

> Opis tego hotelu pojawi sie z mojej strony na forum pod koniec wrzesnia, ale
      > moze juz ktos z was ma do przekazania jakies ciekawe informacje?

Cudow nie nalezy wymagac od tego hotelu, brak basenu, dyskoteki i innych tego typu wodotryskow (wkoncu to dwie gwiazki). Jedzenie w miare dobre, aczkolwiek po paru dniach znudzu sie jedzenie wciaz makaronu i ryzu. W pokoju jest klima i lodowka. Na dachu taras (odkrylismy go na pare dni przed wyjazdemsmile)
      Jak sie ktos tam wybiera to niech pozdrowi Mahmuda z obslugi hoteleowejbig_grin
      • aszra Re: Sea View (Hurghada **) 18.09.04, 09:11
        Hej!
        Szkoda,ze nie przeczytalam Twojego postu wczesniej,bo kojarze Mahmuda, no ale
        niestety juz wrocilam.
        Moj opinia na temat hotelu: maly, skromny hotelik, zadna rewelacja, zadnych
        luksusow, warunki zgodne z cena. Oprocz tego jezeli chodzi o pokoje z widokiem
        na morze, to balkony wychodza na bardzo rychliwa ulice i gdyby nie ta glosna
        klimatyzacja, ktora troche zagluszala klaksony samochodow,byloby ciezko.
        Obsluga bardzo mila, czysto, jedzenie bardzo mi smakowalo, tylko sniadania
        troszke skape. Plaza do dyspozycji albo w Geisum Village (ale ta nie zabardzo
        mi sie podobala, dno beznadziejne, duzo koralowcow i jezowcow nawet tuz przy
        brzegu sie zadomowily, no i wogole duzo ludzi, zaczepiaja wszyscy), druga plaza
        Sea Horse (dla mnie duzo fajniesza, na dnie piaseczek, rafa koralowa troszke
        dalej, mniej ludzi, spokojniej)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka