aszra 22.08.04, 14:07 Opis tego hotelu pojawi sie z mojej strony na forum pod koniec wrzesnia, ale moze juz ktos z was ma do przekazania jakies ciekawe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajo-79 Re: Sea View (Hurghada **) 06.09.04, 21:27 aszra napisała: > Opis tego hotelu pojawi sie z mojej strony na forum pod koniec wrzesnia, ale > moze juz ktos z was ma do przekazania jakies ciekawe informacje? Cudow nie nalezy wymagac od tego hotelu, brak basenu, dyskoteki i innych tego typu wodotryskow (wkoncu to dwie gwiazki). Jedzenie w miare dobre, aczkolwiek po paru dniach znudzu sie jedzenie wciaz makaronu i ryzu. W pokoju jest klima i lodowka. Na dachu taras (odkrylismy go na pare dni przed wyjazdem) Jak sie ktos tam wybiera to niech pozdrowi Mahmuda z obslugi hoteleowej Odpowiedz Link Zgłoś
aszra Re: Sea View (Hurghada **) 18.09.04, 09:11 Hej! Szkoda,ze nie przeczytalam Twojego postu wczesniej,bo kojarze Mahmuda, no ale niestety juz wrocilam. Moj opinia na temat hotelu: maly, skromny hotelik, zadna rewelacja, zadnych luksusow, warunki zgodne z cena. Oprocz tego jezeli chodzi o pokoje z widokiem na morze, to balkony wychodza na bardzo rychliwa ulice i gdyby nie ta glosna klimatyzacja, ktora troche zagluszala klaksony samochodow,byloby ciezko. Obsluga bardzo mila, czysto, jedzenie bardzo mi smakowalo, tylko sniadania troszke skape. Plaza do dyspozycji albo w Geisum Village (ale ta nie zabardzo mi sie podobala, dno beznadziejne, duzo koralowcow i jezowcow nawet tuz przy brzegu sie zadomowily, no i wogole duzo ludzi, zaczepiaja wszyscy), druga plaza Sea Horse (dla mnie duzo fajniesza, na dnie piaseczek, rafa koralowa troszke dalej, mniej ludzi, spokojniej) Odpowiedz Link Zgłoś