rdch 14.07.05, 00:49 prosze o opinie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_wa1 Re: Albatros Resort Hurghada **** 15.07.05, 12:20 znany, znany )))))))) istnieje na pewno-troche żałowałam ze sie na niego jednak nie załapałam. wiesz na pewno że ma bardzo ładny kompleks zjeżdzalni, widziałam busa który non stop woził na plaze,od zeszłego roku wybudowano obok Aqua Blue-tereny z góry wygladaja na połączone-i baaardzo rozległe-nie ma juz płotu który w tamtym roku był tuż przy basenie.. poza tym -trochę blizej Hurgady-wiecej busów bedzie jeżdziło.-mnie sie podobał- ale nie byłam tam na wakacjach Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele Re: Albatros Resort Hurghada **** 18.07.05, 10:42 Właśnie wróciłam, co prawda z Aqua Blue, ale to w tej chwili jeden wielki kompleks. 6 basenóww, w tym cztery zjeżdżalnie, minigolf, szachy stacjonarne, amfiteatr na terenie, w którym co wieczór odbywają się jakieś imprezy. Na prawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele Re: Albatros Resort Hurghada **** 24.07.05, 12:23 dwa dni temu wróciłam z Hotelu Albatros Resort. Chętnie odpowiem na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
egipt-hotele Re: Albatros Resort Hurghada **** 25.07.05, 21:10 witam serdecznie. Bardzo Wam zazdroszczę, że jedziecie w to cudowne miejsce. Szczerze mówiąc wolałabym porozmawiać na GG, byłoby łatwiej odpowiadać na pytania. Napisz numer GG to jutro około 21 możemy porozmawiać. Było super. Hotel swietny, jedzenie dobre i mnóstwo, a obsługa- jak dla mnie- niesamowita. Polecam, polecam, polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia-srebrna Re: Albatros Resort Hurghada **** 14.09.05, 13:55 Hotel przyjemnie wygląda, ale naprawdę w folderach reklamują hotel Beach Albatros 5 gwiazdkowy, który mieści się po przeciwnej stronie ulicy, a nie Albatros Resort 4 gwiazdkowy( moim zdaniem 2 i pół gwiazdki to wszystko, na co ten hotel może się szarpnąć). Podstawowy minus to latające nisko i często samoloty. Hałas potężny, zwłaszcza nocą. Pokoje w miarę przyzwoite, natomiast łazienki obskurne. Malutki prysznic, stara armatura i kafle, gdzieniegdzie grzyb, zardzewiałe rury, odpływy. Jeśli chodzi o jedzenie, to codziennie jedno i to samo, słabo urozmaicone, często o przeciętnym smaku. Infrastruktura dość obiecująca, jednak spora odległość od morza (w głąb lądu)stopniowo zmniejsza siłę wiatru, czasem powietrze stało, co przy temperaturze 44 stopni w cieniu, było nie do zniesienia. Zjeżdżalnie nie nadawały się do zjeżdżania, na łączeniach się podskakiwało, łatwo każdy kostium zniszczyć nie mówiąc o starciach naskórka, najczęściej w połowie trzeba było się od nowa rozpędzać. Jedynym pocieszeniem była możliwość korzystania z hotelu Beach Albatros po przeciwnej stronie ulicy, gdzie co pół godziny jeździł bezpłatny bus hotelowy (trzeba brać poprawkę, czasem do godziny). Odpowiedz Link Zgłoś
monjan marzec 2006 18.04.06, 14:54 Byłam w tym hotelu „przejściowo” tylko 2 noce. Hotel w zabudowie bungalowów 2 piętrowych, dość nowych, w środku nowa klimatyzacja, duże pokoje, nowa lodówka, i TV –niestety słabe programy i antena…zjeżdżalnie ze zdjęć słabe, źle wyfugowane, można sobie popsuć kostium, za to animacje dla dzieci świetne. Jedzenie super-bardzo różnorodne-najlepsze jakie jadłam w Egipcie(z 4 hoteli)!!. Obok hotelu jest przylegający Aqua Blue- nowy hotel, czyściutki i można korzystać z atrakcji Albatros Resort. Bardzo rodzinny, polecany dla rodzin z małmi dzicmi, lubiącymi basenowe rozrywki-do plaży daleko. Trzeba przejść przez ulicę do sąsiedniego hotelu i korzysta się z ich plaży. Co powoduje, że jest ciasno, plaża ma łagodne zejście, obok jest centrum nurkowanie, można skorzystać z free intro. Troche tłoczno jak dla mnie, dużo Niemców i starych Niemek opalających się topless..blee Odpowiedz Link Zgłoś